Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، رضا علیخانی با اعلام این که تاکنون بخش قابل توجهی از مجموع اراضی ساحلی که در تصرف دستگاه های دولتی بود، آزاد شده است ، افزود : میزان ناچیزی از اراضی ساحلی آزاد نشده است و باقی مانده که به دلیل عدم هماهنگی دستگاه ها و زمان بر بودن این پروژه است.

وی از همکاری نیروهای مسلح، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و بویژه ریاست ستاد کل نیروهای مسلح به خاطر « بیانیه بموقع » قدردانی و اعلام کرد که در قدم بعدی دسترسی مردم به سواحل آزاد شده تسهیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون استاندار مازندران از ایجاد پیاده رو ، مبلمان ساحلی ، فضای سبز در مسیر ساحل و بویژه ایجاد طرح های ورزشی و دوچرخه سواری در سواحل به عنوان برنامه بعدی جهت بهره گیری مناسب مردم از سواحل دریا یاد کرد و از شهرداری ها خواست تا این اقدامات را با نظارت فرمانداری ها و بخشداری ها در دستور کار قرار دهند.

وی افزود : به دنبال طرح مناسب و برنامه اساسی برای ایجاد معابر ورودی به سواحل هستیم که دسترسی مردم به سواحل آزاد شده تسهیل می گردد.

علیخانی از فعال سازی ستاد ساماندهی سواحل در مازندران هم به عنوان دستور کار دیگر یاد کرد و گفت که در این برنامه تسهیلاتی برای عبور و مرور در سواحل با رعایت اصل عدالت و مساوات برای مردم فراهم می شود.

وی همچنین از زمینه سازی برای توسعه اقتصادی گردشگری و ایجاد صنایع متناسب با اقتصاد دریا به عنوان برنامه دیگر بعد از آزادسازی سواحل دریا نام برد.

برنامه آزادسازی حریم ۶۰ متری دریا از دهم بهمن ماه جاری با دستور رییس جمهوری به تمامی دستگاه های دولتی کلید خورد. آیت الله سیدابراهیم رییسی پس از سفر به استان گیلان و مشاهده وضعیت سواحل دریای خزر در دستوری صریح‌ همه دستگاه‌های دولتی را بدون استثنا موظف به آزادسازی مناطق ساحلی تصرف شده دریا تا مرز قانونی حداقل ۶۰ متر از ساحل در دوره زمانی ۲۰ روزه کرد.

دستور رییس جمهوری برای آزادسازی حریم دریا در در همان روز نخست ابلاغ به در مازندران با حضور میدانی استاندار در بابلسر و نظارت بر عقب نشینی اردوگاه بهزیستی از حریم ۶۰ متری اجرایی شد. طی ۲۰ روز گذشته تعداد  دیگری از مجموعه های دولتی از جمله مراکز نظامی اقدام به عقب نشینی از حریم ساحلی در مازندران کردند.مازندران با ۱۵ شهرستان ساحلی ، حدود ۳۴۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر را در اختیار دارد.  

تصرف حریم سواحل دریای خزر معضل چند دهه ای در استان های شمالی است. تعریف حریم ۶۰ متری برای سواحل خزر دارای قانون مصوب با قدمت بیش از یک دهه است که پیش از این به علت مقاومت دستگاه های دولتی بدرستی اجرایی نشده بود.

برچسب‌ها ساری استانداری مازندران دریای خزر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری استانداری مازندران دریای خزر ساری استانداری مازندران دریای خزر دستگاه های دولتی سواحل دریا دستگاه ها دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد

فرارو- سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ تفاوتی با پارسال ندارد و میزان یورویی که به زائران خانه خدا اختصاص پیدا می‌کند، معادل ارز تعلق‌گرفته به مسافران ترکیه و بقیه کشور‌های خارجی است. سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ دقیقا معادل ۵۰۰ یورو دولتی یا ارز معادل آن که ریال عربستان باشد، تعیین شده است. به‌این ترتیب خرید سهمیه ارز مسافران حج به خاطر تفاوت فعلی نرخ ارز آزاد و دولتی، تقریبا ۱۰ میلیون به نفع حجاج تمام می‌شود و احتمالا مثل سال گذشته سهمیه ارز حجاج پای پرواز به دست آن‌ها می‌رسد.

سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ چقدر است؟

سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ مثل زائرانی که پارسال راهی عربستان شدند معادل ۵۰۰ یورو دولتی تعیین شده است که با نرخ مرکز مبادله ارز و طلا ایران فروخته می‌شود. آنطور که ایمان شمسایی به‌عنوان عاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج در نشست خبری اخیرش مطرح کرده، با موافقت بانک مرکزی هر یک از زائران حج ۱۴۰۳ می‌توانند مبلغ ۵۰۰ یورو به نرخی که این بانک اعلام خواهد کرد، از شعب بانکی دریافت کنند.

سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ فقط مختص زائران بالای ۱۸ سال نیست و دقیقا مثبل سال گذشته به هر کد ملی که در مراسم حجم امسال شرکت داشته باشد، سهمیه ارز حج تعلق می‌گیرد.

سهمیه ارز مسافران حج بیشتر از بقیه است؟

سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ با سهمیه ارز مسافرتی متقاضیانی که ترکیه، ارمنستان و ... را برای مسافرت انتخاب می‌کنند، فرقی ندارد.

سهمیه ارز مسافرتی که همزمان با اولین روز‌های سال جدید مورد انتقاد برخی از کارشناسان بازار قرار گرفت، با اتمام تعطیلات نوروزی، از هزار به ۵۰۰ یورو تقلیل پیدا کرد. حالا حجاجی که امسال به خانه خدا مشرف می‌شوند، از سهمیه یکسانی با بقیه مسافران کشور‌های خارجی برخوردار خواهند بود. با این تفاوت که طبق اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج، سهمیه ارز مسافران حج در سهمیه سالانه افرادی که به خارج از کشور سفر می‌کنند، محاسبه نمی‌شود و اصطلاحا سهمیه ارز دولتی این افراد محفوظ باقی می‌ماند.

سهمیه ارز حج جزو سهمیه سالانه مسافران محسوب نمی‌شود و بدون محدودیت سنی به هر زائری که راهی خانه خدا می‌شود تعلق می‌گیرد

یورو دولتی چقدر به‌نفع حجاج است؟

سهمیه ارز مسافران حج سال گذشته با نرخ بازار متشکل ارزی محاسبه می‌شد و حالا با کنار گذاشتن این بازار، نرخ مرکز مبادله ارز و طلا ایران ملاک قرار می‌گیرد.

سهمیه ارز مسافران حج همانطور که از اسمش پیداست، از محل یورو دولتی اختصاص پیدا می‌کند و طبیعتا نسبت به خرید یورو از بازار آزاد هزینه کمتری برای حجاج خواهد داشت.

قیمت یورو دولتی که هر روز از سوی مرکز مبادله ارز و طلا ایران آپدیت می‌شود، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت به حدود ۴۷ هزار و ۳۴۵ تومان رسید. آنطرف در بازار آزاد ارز قیمت یورو از سوی فروشنده‌ها حول‌وحوش ۶۶ هزار تومان اعلام می‌شد. به‌این ترتیب قیمت یورو دولتی چیزی حدود ۱۰ میلیون تومان به‌نفع حجاج خواهد بود؟ چطوری؟

خرید سهمیه ارز مسافرتی با احتساب سقف ۵۰۰ یورویی، چیزی نزدیک ۲۳ میلیون و ۶۷۲ هزار تمام می‌شود در حالی که خرید همین میزان یورو از بازار آزاد و ارقام مورد علاقه دلال‌ها دقیقا ۳۳ میلیون تومان آب می‌خورد.

قیمت یورو آزاد همزمان با تعیین‌تکلیف سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳، کمی بیش از در مرز ۶۶ هزار تومان قرار داشت و و ضرب این عدد در ۵۰۰، ما را با رقمی نزدیک ۳۳ میلیون روبرو می‌کند.

سهمیه ارز مسافران حج کجا تحویل داده می‌شود؟

شرایط دریافت سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ به شکل رسمی مشخص نشده و آنطور که معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج در نشست خبری مطرح کرده، سهمیه ارز مسافران حج ۱۴۰۳ از شعب بانک‌های کشور پرداخت می‌شود.

سهمیه ارز مسافران حج با این حال به خاطر سخت‌گیری‌های بانک مرکزی، سال گذشته پای پرواز و بعد طی کردن همه مراحل اداری و مرسوم، به زائران خانه خدا تحویل داده شد و بعید نیست همین روند در سال جدید ادامه داشته باشد.

سهمیه ارز حج ۱۴۰۳ البته درحالی معادل ۵۰۰ یورو دولتی تعیین شده که با درخواست حاجی‌ها امکان عرضه ارز معادل یعنی ریال عربستان هم پیش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • مصاف سوارکاران مازندران در سواحل بابلسر
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • پسرفت دریای خزر مشکل بنادر مازندران
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان