Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-عضو هیات رئیسه مجمع جهادگران کشور و دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی گفت:تفاهم‌نامه‌ای با یکی از بانک‌های استان داریم که در حوزه اشتغال تسهیلات درنظر گرفته شود و قرارگاه شهید لاجوردی نخستین قرارگاه دارای ضمانت در بانک می‌شود. - اخبار استانها -

سید عباس حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به عملکرد گروه‌های جهادی اظهار داشت: گروه‌های جهادی باید در زمینه بازتاب اقدامات توسط رسانه‌ها بیشتر توجه داشته باشند به طوری که قرارگاه شهید لاجوردی استان اگر امروز به یک قرارگاه جریان‌ساز در کشور تبدیل شده مدیون زحمات و تلاش‌های رسانه‌ها به ویژه خبرگزاری تسنیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و دهه فجر 5 جهیزیه به فرزندان زندانیان به ارزش ریالی بالغ‌بر 400 میلیون تومان اهدا شد که پدران این فرزندان بیش از 8 سال در زندان به سر می‌برند و به سبب مشکلات معیشتی نتوانستند جهیزیه فرزندان خود را تامین کنند.

دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی ادامه داد: جهیزیه‌ها شامل 12 قلم کالای ایرانی از جمله یخچال، اجاق گاز، فرش، تلویزیون و غیره به ارزش هر جهیزیه حدود 80 میلیون تومان بود که در 26 بهمن‌ماه در مراسمی با حضور خانواده شهید بین فرزندان زندانیان نیازمند اهدا شد.

حسینی تصریح کرد: به مناسبت ایام‌الله دهه فجر با همکاری باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم تعدادی زندانی در استان آزاد شدند، همچنین پویش یک زندانی محکوم به اعدام راه‌اندازی شده و تقریبا 150 میلیون تومان نیاز مالی دارد.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی شده که 5 زندانی جرائم خاص آزاد شوند که پس از دیدار با مسئولان تیم امیدواریم این تعداد بیشتر شود.

عضو هیات رئیسه مجمع جهادگران کشور  با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی در زندان در قالب مکتب حاج قاسم گفت: اختتامیه این مسابقه در 22 بهمن ماه برگزار  و برای برندگان جوایز نفیسی اهدا شد.

حسینی عنوان کرد: حدود 50 بسته معیشتی و 500 کیلو گوشت قرمز برای خانواده زندانیان تهیه شد که بین آنها توزیع شد و محتوای بسته‌های معیشتی برنج، ماکارانی، روغن، عدس، قند و غیره بود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون بالغ‌ بر 500 بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع شده که ارزش هر بسته معیشتی حدود 600 هزار تومان بوده است و در برگزاری اقدامات و برنامه‌ها بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد احسان، بسیج، انجمن حمایت از زندانیان و خیران همکاری و مشارکت می‌کنند.

دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی با اشاره به اشتغال زندانیان گفت: اکنون تفاهم‌نامه‌ای با یکی از بانک‌های استان داریم که در حوزه اشتغال تسهیلات درنظر گرفته شود و قرارگاه شهید لاجوردی نخستین قرارگاه دارای ضمانت در بانک شود و به سبب اعتبار گروه جهادی تسهیلات اشتغال‌های خرد ارائه شود.

حسینی افزود: قرارگاه شهید لاجوردی استان مرکزی بیشتر اشتغال‌ها را به سمت اشتغال‌های خرد متمرکز کرده و تلاش می‌کند تا افرادی که دارای سوءپیشینه هستند در کارگاهی مشغول به کار شوند که برای راه‌اندازی این کارگاه دولت باید حمایت کند.

قرارگاه شهید لاجوردی اراک به صورت تخصصی برای کمک به زندانیان ورود پیدا کردقرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی در زمینه اشتغال زودبازده در زندان اقدام کرده استقرارگاه فرهنگی شهید لاجوردی برای کمک به آزادی زندانیان کردستانی راه‌اندازی می‌شود

وی با اشاره به حمایت از خانواده زندانیان گفت: حمایت خدمات معیشتی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی، مسابقات کتابخوانی و غیره به مناسبت‌های مختلف بخشی از اقدامات است اما اکنون برنامه‌ها به سبب شیوع بیماری کرونا محدود شده و باید مجوز گرفته شود.

عضو هیات رئیسه مجمع جهادگران کشور با اشاره به اینکه رسالت قرارگاه این است که با همکاری سایر گروه‌های جهادی دستگیری کند، تاثیر بگذارد و نشان دهد که کنار افراد محروم و نیازمند است، گفت: در گروه جهادی از همه اقشار از جمله پزشک، رئیس بانک، معاونان و مسئولان استانی حضور دارند و دغدغه آنها کمک به خانواده‌های نیازمند به ویژه زندانیان است و زندان و خانواده زندانیان میدان عملیات گروه‌های جهادی برای دستگیری و یارگیری برای اسلام و انقلاب است.

حسینی با اشاره به اقدامات حوزه محرومیت‌زدایی گفت: از طرف بسیج سازندگی کشور برای سازماندهی گروه‌های جهادی در سیستان و بلوچستان در کنارک و چابهار اعزام شدم و تجربه‌ای که در پلدختر و شوش داشتیم با یک برنامه‌ریزی دقیق همراه شد.

دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی تصریح کرد: علاوه‌ بر این کارها پیوست فرهنگی، اجتماعی و مردمی هم انجام شد، اقدامات قرارگاه به گونه‌ای الگو شد که در سیل منطقه قلعه‌گنج کرمان گروه‌های جهادی استان قم مستقر در این منطقه به شیوه‌ای که برنامه‌ها در کنارک و چابهار انجام شد اقدام می‌کنند.

حسینی با اشاره به اینکه اکنون دو گروه جهادی از استان مرکزی در منطقه رودبار کرمان مشغول فعالیت هستند، گفت: به گروه‌های جهادی مستقر در این منطقه تاکید شده که اقدامات با برنامه‌ریزی و سازماندهی پیش رود چراکه بدون برنامه‌ریزی علاوه بر اینکه نتیجه‌ای ندارد زمان و هزینه هم بیهوده صرف می‌شود.

وی ادامه داد: گروه‌ها علاوه بر کمک‌رسانی در زمینه خدمات اجتماعی هم اقدام می‌کنند، قرارگاه جهادی شهید لاجوردی قرارگاه ویژه در کشور است و مردم از این قرارگاه استقبال کردند.

دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی با اشاره به اینکه قرارگاه جهادی شهید لاجوردی همیشه به دنبال اولین‌ها است، گفت: رسالت ما این است که خدمات اجتماعی به جامعه هدف ارائه شود که قرارگاه برای سایر استان‌ها الگو است به طوری که تعدادی از استان‌ها درخواست کردند تا مدل کار جهادی در زندان را برای آنها توضیح دهیم.

ویدئوی مصاحبه تسنیم با سیدعباس حسینی، دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی و عضو هیات رئیسه مجمع جهادگران کشور در زیر می‌آید:

 

 

انتهای پیام/713/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرارگاه شهید لاجوردی گروه های جهادی برنامه ریزی برنامه ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: همانطور که بارها اعلام شده است، هدف قرارگاه مهارت آموزی، ارتقاء مهارت سربازان، تسهیل در اشتغالزایی برای آنان پس از پایان خدمت و خوشایندسازی دوران سربازی است. در همین راستا و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه وتشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی نیز برای سربازان ماهر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مشوق‌ها مربوط به سربازانی است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته  و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت برسانند، گفت:‌ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است.

هر سرباز امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه هر سرباز وظیفه ماهر امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد، گفت:‌ هر فرد می‌تواند حداکثر از یک مشوق استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کنند.

وی از رفع مشکلات فنی در خصوص اعمال مشوق‌ها خبر داد و گفت: اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد.

جزئیات بهره‌مندی از مشوق‌های سرباز ماهر

کمالی با بیان اینکه مهارت آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند، گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

امتیازبندی سربازان ماهر چگونه است؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه امتیازها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: برای ورود به مشوق و بهره‌مندی از آن کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است. امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد. در گروه دوم مشوق‌ها نیز لازم است که افراد ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند. اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است. برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد. سایر فارغ التحصیلان هم از شش آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی  یک امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر سه ساعت آموزش، فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر پنج ساعت یک امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز  مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر پنج ساعت یک امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر پنج ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز به این افراد تعلق می‌گیرد. دوره‌ عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی پنج امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت را خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

مشوق‌ها شامل سربازان در حین خدمت نمی‌شود

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه چطور می‌توان از این مشوق‌ها بهره‌مند شد، گفت: افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. متقاضیان حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • شهید مهدی شاه آبادی نمونه مدیر جهادی دهه ۶۰ + فیلم