Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد این کشور در سال جاری میلادی با واردات ۳.۹ میلیون بشکه در روز نفت باز هم مانند سال گذشته واردکننده صرف نفت خواهد بود.

 به نقل از اویل پرایس، اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد واردات نفت خام آمریکا باعث می‌شود این کشور در سال جاری میلادی مانند سال گذشته تبدیل به واردکننده صرف نفت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا در 2020 هم صادرکننده خالص نفت خام بود.

واردکننده صرف نفت به کشوری گفته می‌شود که واردات نفت خام و محصولات پالایشی آن بیشتر از صادراتش باشد.

درحالی‌که آمریکا برای بیشتر از یک دهه صادرکننده صرف محصولات نفتی بوده‌، اما همواره واردات نفت آن بیشتر از صادراتش بوده‌است.

 

آمریکا در 2020 برای اولین‌بار تبدیل به صادرکننده صرف نفت شد. درواقع ازنظر ماهانه، آمریکا در سپتامبر 2019 صادرات نفت خام و محصولات نفتی بیشتری نسبت‌به واردات داشت. این اولین‌بار بود که آمریکا از زمان ثبت فروش ماهانه نفت در 1973، تبدیل به صادرکننده صرف نفت می‌شد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد سقوط تقاضای جهانی برای نفت و پایین آمدن قیمت آن در 2020 تمایل کشورهای صادرکننده نفت برای افزایش تولید را از بین برد و به آمریکا اجازه داد نفت بیشتری در آن سال نسبت‌به گذشته صادر کند.

همچنین تفاوت بین واردات و صادرات نفت خام آمریکا در 2020 به پایین‌ترین رقم از 1985 رسید. به‌دنبال افزایش مصرف در 2021، واردات نفت خام آمریکا 19 درصد افزایش یافت و به متوسط 3.2 میلیون بشکه در روز رسید.

طبق گزارش این اداره، آمریکا در سال جاری میلادی واردات نفت خام بیشتری نسبت‌به صادرات آن خواهد داشت و انتظار می‌رود واردات صرف این کشور به‌طور متوسط برابر با 3.9 میلیون بشکه در روز باشد. اگر پیش‌بینی اداره اطلاعات انرژی آمریکا برای افزایش تولید سالانه این کشور تا 12.6 میلیون بشکه در روز در 2023 به‌حقیقت بپیوندد، واردات صرف نفت خام این کشور در سال آینده میلادی تا 3.4 میلیون بشکه در روز کاهش پیدا می‌کند.

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اداره اطلاعات انرژی آمریکا میلیون بشکه در روز واردات نفت خام صرف نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی