Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری با همکاری شرکت صنایع شیمیایی فرتاک لوتوس اقدام به برگزاری چالش ساخت افزودنی کرم‌های دست و صورت Makibeads ۸۰ کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری (اینوتن) با همکاری شرکت صنایع شیمیایی فرتاک لوتوس اقدام به برگزاری چالش ساخت افزودنی کرم‌های دست و صورت Makibeads۸۰ نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان حداکثر تا ۲۸ اسفند فرصت دارند طرح‌های مفهومی خود را در چارچوبی که مشخص شده است، مدون و سپس از طریق سامانه به‌صورت آنلاین ثبت نمایند.

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد. برگزیدگان مرحله نخست، چهار ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند. در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

۵۰۰ میلیون ریال جایزه به نفر اول از طرف متقاضی، ۸۰ میلیون ریال گرنت تولید نمونه محصول، ۸۰ میلیون ریال گرنت آزمایشگاهی و ۳ میلیارد ریال حمایت جهت توسعه محصول تضمین بازار پس از تجاری‌سازی برای برندگان این چالش در نظر گرفته شده است.

کرم‌های مراقبتی با عناوین مختلفی برای مرطوب کردن، پوشش‌دهی و محافظت از پوست دست و صورت تولید و به بازار عرضه می‌شوند. این کرم‌ها دارای افزودنی‌های مختلفی هستند که تولید آن‌ها بسته به کارکرد و گستره مصرف اهمیت پیدا می‌کند. از رایج‌ترین انواع این افزودنی‌ها، پودر پلیمر اتصال عرضی از جنس پلی‌متیل متاکریلات (PMMA) است که با نام تجاری Makibeads و با گریدهای مختلف در صنایع آرایشی و بهداشتی شناخته می‌شوند. از این محصول در تولید انواع کرم‌های ضدآفتاب، اصلاح رنگ (CC) و ترکیبی (BB) به‌عنوان مات‌کننده و بهبوددهنده براقیت به کار می‌رود. با توجه به حجم بالای تولید این کرم‌ها در کشور، میزان مصرف این افزودنی قابل توجه است؛ در حالیکه تامین آن به‌طور کامل از طریق واردات صورت می‌گیرد. از این رو تولید این محصول در داخل کشور جهت جلوگیری از خروج ارز از کشور، هدف اصلی این چالش نوآوری است.

کاربردهای مکی‌بیدز ۸۰ (Makibeads۸۰)
پودرهای پلیمری مکی‌بیدز ۸۰، کره‌های متخلخل سفید رنگ هستند که دارای کاربرد متعدد در محصولات آرایشی بهداشتی و کرم­های دست و صورت می­باشند. شناخته­ شده‌­ترین محصولاتی که افزودنی مکی‌بیدز در آن­‌ها به کارمی­روند عبارتند از کرم‌های ضدآفتاب، کرم­‌های CC و کرم­‌های BB.

کرم‌های ضدآفتاب به‌طور مشخص برای محافظت از پوست در برابر نور شدید آفتاب و یا اشعه‌های مضر آن به‌کار می‌روند. میزان توانایی محافظت این نوع کرم‌ها با شاخصی به‌نام «ضریب محافظت از نور خورشید» یا SPF نشان داده می‌شود که عدد آن به طور معمول بین ۱۵ تا ۱۰۰ است. مهم‌ترین کارکرد کرم ضدآفتاب جذب اشعه فرابنفش (UV) موجود در نور خورشید است که بدین سبب در کاهش سوختگی و نیز خطر ابتلا به سرطان پوست موثر است. پودرهای مکی بیدز نیز به‌عنوان افزودنی، وظیفه تقویت همین ویژگی را دارند. این پودرها در مخلوط کرمی به‌عنوان فیلترهایی عمل می‌کنند و با پایداری حرارتی و قدرت محافظت بالا در برابر فوتون‌ها، سد مناسبی در برابر تشعشعات فرابنفش موجود در نور خورشید به حساب می‌آیند. همچنین با جذب چربی پوست، احساس چربی کرم‌های ضدآفتاب را نیز کاهش می‌دهد.

هدف اصلی این چالش به‌طور مشخص جمع‌آوری و ارزیابی طرح‌های نوآورانه و بدیع در خصوص به‌کارگیری فناوری‌های نوین جهت تولید پودر پلیمری از جنس کراس پلیمر متیل متاکریلات در داخل و جلوگیری از خروج سرمایه از کشور است. تاکید این طرح چالش روی تولید پودر با سطح ویژه m۲/g ۸۰ است که با نام تجاری مکی بیدز ۸۰ تولید می‌شود. خروجی این چالش، محصولی است که بتواند پروسه مشخصی را برای تولید این محصول مطابق ملاحظات فنی ذکر شده در این راهنما ارائه نماید.

ملاحظات فنی و الزامات راه حل پیشنهادی

خواص پودر تولیدی باید به استانداردها و خواص محصول خارجی نزدیک باشد. در نتیجه محصول تولیدی باید بتواند خواص ذکر شده را تا اعداد ذکر شده در جدول زیر یا بازه‌های نزدیک به آن را کسب نماید.
گزارش‌ها و آنالیزهای ارائه شده بایستی از مراجع معتبر و بر اساس استاندارد بدست آمده باشند.
امکان تولید انبوه این محصول در داخل کشور امکان‌پذیر باشد.
تفسیر و شرح نتایج باستی بر اساس اصول علمی و بر پایه مستندات انجام شده باشد.
در صورت نیاز و تشخیص کلیه مراحل انجام کار قابل بازدید و ارزیابی باشد.
دانلود راهنمای چالش و ارسال طرح مراجعه به سایت:
www.innoten.ir

☎️ کسب اطلاعات بیشتر:

۰۲۱۶۶۵۶۰۳۸۳
۰۲۱۶۵۰۱۳۰۴۰ / داخلی ۱۷۲

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرم مرطوب کننده کرم دست و صورت چالش فناوری و نوآوری کرم های دست و صورت کرم های ضدآفتاب کرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم