Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون، ۲۲ فروند انواع شناور در محوطه تعمیراتی اداره تعمیر و نگهداری تجهیزات دریایی بندر شهید رجایی تعمیر اساسی گردیده و درحال بازسازی هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، محمدرضا پور رجبی اظهار داشت: درحال حاضر ۲۲ فروند انواع شناور با استفاده از توانمندی های صنعت داخلی در محوطه تعمیراتی اداره کل در حال تعمیر هستند که از این تعداد، یک فروند کشتی لایروب در یارد کشتی سازی در مراحل پایانی تعمیرات قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پور رجبی با اشاره به ظرفیت ایجاد شده در سرسره و محوطه تعمیراتی بندر شهید رجایی برای تعمیرات انواع شناورهای خدمات دریایی از تمامی استان‌ها بیان داشت: هشت فروند انواع یدک کش متعلق به بنادر بوشهر و چابهار و بندر شهید رجایی می باشد که شش فروند آن به اتمام رسیده و ۲ فروند نیز درحال بازسازی است.

وی ادامه داد: از انواع شناورهای در دست تعمیر، هفت فروند انواع شناور تجسس و نجات تندرو را شامل می شود که پنج فروند آن تعمیر شده و ۲ فروند درحال تعمیر می باشد.

پوررجبی در این رابطه به تعمیر یدک کش سهراب اشاره کرد و بیان داشت: این یدک کش که ۲۸ بهمن ماه جهت انجام تعمیرات اساسی و زیرآبی و انجام بازدیدهای دوره ای رده بندی از آب گیری(داکینگ) و بر روی سرسره تعمیراتی اداره تعمیر و نگهداری تجهیزات دریایی مستقر شده، از نوع یدک کش هایی با سیستم رانش ( زد _درایو)  بوده و قادر است در زمان عملیات به تمام نقاط نیرو وارد نماید.

به گفته وی، یدک کش سهراب دارای ۳۰ متر طول، ۱۰ متر عرض، حدود ۳,۵ متر آبخور بوده و قدرت سیستم رانش آن حدود سه هزار اسب بخار می باشد.

پور رجبی در ادامه در خصوص شناورهای تعمیرشده نیز گفت: ۲ فروند شناور تندرو راهنمابر تعمیر اساسی زیرآبی شده و کار تعمیر ۲ فروند شناور چندمنظوره مولتی کت به اتمام رسیده و وارد چرخه عملیات شده است.

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: سه فروند قایق گشت گارد از آب گیری و تعمیرات زیرآبی آن انجام گرفته و تعمیرات اساسی یک فروند بارج نیز بعد از انجام تعمیرات و تغییر کاربری و قابلیت افزایی به اتمام رسیده است.

پوررجبی اضافه کرد: در همین راستا چهار دستگاه دیزل ژنراتور و ۲ دستگاه موتور لایروبی تعمیرات لازم انجام و ۲ دستگاه موتور رانش مولتی کت ها نیز تعمیر اساسی شده است.

شایان ذکر است، سرسره تعمیراتی بندر شهید رجایی توان استقرار انواع شناور از قبیل یدک‌کش، لندینگ‌کرافت، بارج و شناور با طول ۷۰ متر، ۱۵ متر عرض و آبخور پنج متر برای تعمیرات انواع لایروب‌ها و شناورهای صیادی را داراست.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا صنعت کشتی هرمزگان تغییر کاربری تغییر کاربری صنعت کشتی معاون هرمزگان بندر شهید رجایی فروند انواع انواع شناور ۲ فروند یدک کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده برای از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب است که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.


وی افزود: کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه رامین اهواز هستند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب برای استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.


پرشی ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل  تیپ  ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve  مدرنیزه در هد پمپ کردیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.


سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز می‌گوید: هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود  ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل براساس مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند و سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

دیگر خبرها

  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • ۳ شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل