Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسلم مروجی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طرح درج قیمت تولید کننده در واحدهای تولیدی مشمول جنوب کرمان آغاز شده که تاکنون چهار واحد تولیدی در این زمینه مشارکت کرده اند.

وی واحدهای تولیدی مشارکت کننده در طرح درج قیمت تولید کننده منطقه جنوب کرمان را شامل سه واحد تولیدی رب گوجه فرنگی و سس و همچنین یک واحد تولید کننده آب معدنی دانست و ادامه داد: این واحدها به جای قیمت مصرف کننده، قیمت تولید کننده را روی محصولات خوب درج کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صمت جنوب اظهار داشت: وزارت صمت با تدوین طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا و در ادامه اجرای پویش خرید شفاف به مبارزه با گرانفروشی و تخفیفات اغواکننده پرداخته است.

وی تقویت و توسعه فرآیند خودتنظیم گری، جلوگیری از احتکار، ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان از تامین و توزیع مطلوب کالا، ایجاد رقابت در کسب فرصت‌های بازار، توسعه کسب و کار و آگهی بخشی به مردم از فرآیند دقیق قیمت گذاری را از اهداف اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده برشمرد. 

مروجی تصریح کرد: اجرای طرح درج قیمت بر روی کالا توسط تولیدکننده سبب می شود مصرف کننده نهایی از قیمت واقعی بخش تولید باخبر شود.

وی ادامه داد: هزینه هایی که باید به قیمت نهایی تولید نیز اضافه شود، توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در هر گروه کالایی ابلاغ شده و در نهایت مصرف کننده می داند که کالا با چه قیمتی از بخش تولید به دستش می رسد.

وی گفت: پیش از اجرای این طرح، قیمتی به عنوان قیمت مصرف کننده بر روی کالا درج می شد و در نهایت فاکتور فروش هم براساس قیمت مصرف کننده صادر ولی در این طرح قیمتی که بر روی کالا توسط تولیدکننده درج می شود با احتساب سود خرده فروش و باقی هزینه ها در فاکتور فروش لحاظ می شود.

وی ادامه داد: این قیمت درج شده مبنای محاسبات امور مالیاتی نیز قرار می گیرد.

رییس سازمان صمت جنوب کرمان گفت: در کالاهای مصرفی حداکثر ۳۰ درصد و در کالاهای سرمایه ای حداکثر ۲۰ درصد هزینه توزیع و سود فروشنده به قیمت درج شده درب کارخانه روی کالا اضافه می شود.

وی افزود: درج قیمت بیش از این تخلف محسوب شده لذا با متخلفان برخورد قانونی می شود.

وی فاز اول طرح درج قیمت تولید کننده را شامل آب معدنی، آبمیوه‌ها، نوشابه گازدار، دستمال کاغذی، ماءالشعیر، پودر لباس شویی و پوشک‌بچه نمونه‌هایی از کالاهای مصرفی و همچنین غذاساز، نوشیدنی‌ساز، تلویزیون، چرخ گوشت، یخچال فریزر، مایکروویو و ماشین لباسشویی دانست و گفت: در مجموع فاز اول شامل کالاهای سرمایه‌ای است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت جیرفت قیمت کالا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت جیرفت قیمت کالا وزارت صنعت معدن و تجارت جیرفت قیمت کالا طرح درج قیمت تولید قیمت تولید کننده بر روی کالا جنوب کرمان واحد تولید مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق در اوج گرمای تابستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرعامل نیروگاه حرارتی شازند گفت: این نیروگاه دارای چهار واحد تولید برق از بخار با ظرفیت هزار و ۲۰۰ مگاوات در اوج مصرف شبکه است که به دلیل ظرفیت و محل جغرافیایی در پایداری شبکه نقش ارزنده‌ای دارد. 
ایران پاک افزود: بر اساس برنامه زمانبندی تعمیرات اساسی واحد چهار نیروگاه از زمستان سال گذشته و تعمیرات دوره‌ای واحد‌های یک و سه از فروردین ماه آغاز شد که تعمیرات این واحد‌ها به اتمام رسیده است.
او ادامه داد: تعمیرات دوره‌ای واحد دو نیروگاه از چند روز پیش آغاز شده و نیرو‌های متخصص به صورت شبانه روزی در تلاش‌اند تا در چند روز آینده این واحد هم به مدار تولید برگردد و در روز‌های گرم پیش رو و اوج مصرف برق نیروگاه شازند با تولید پایدار و بدون قطعی به مردم خدمت رسانی کند.
محمدی معاون تعمیرات نیروگاه حرارتی شازند هم گفت: به دلیل فشار و دمای بالای بخار و دوران و حرکت توربین‌های فوق سنگین در دور‌های بالا تعمیرات، نگهداری و ساخت قطعات پیچیدگی‌های فنی زیادی دارد که دانش آن در کشور بومی شده و پیچیده‌ترین تعمیرات به دست متخصصان داخلی و شرکت‌های فن آور استان در حال اجراست.
بر اساس زمانبندی‌های فنی واحد‌های نیروگاه حرارتی هر چهار سال تعمیر اساسی و هر شش ماه تعمیر دوره‌ای می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد