Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین امرایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سال گذشته میلادی میزان قابل توجهی از محصول کود اوره تولیدی این شرکت به کشور برزیل صادر شده است که این میزان قابل افزایش نیز خواهد بود.
مدیر عامل پتروشیمی شیراز ادامه داد: پتروشیمی شیراز علاوه بر تولید کود اوره توان تولید و صادرات   کود مایع UAN بعنوان محصولی با کیفیت و عملکرد بهتر نسبت به کود اوره را دارد، پتروشیمی شیراز  به عنوان نخستین شرکت پتروشیمی کشور در تولید اوره یکی از موفق ترین شرکت ها در امر تولید و صادرات محصولات کودهای کشاورزی است که می تواند نقش موثری در توسعه صادرات کود های کشاورزی به کشورهای مختلف از جمله برزیل داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امرایی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن کود اوره از کشورمان به برزیل صادر می‌ شود ادامه داد : در قالب مبادلات پایاپای می‌توان این ظرفیت را با فعالیت دوچندان شرکت های تولید کود اوره و همچنین پتروشیمی شیراز به ۲ میلیون تن در سال رساند.
مدیر عامل پتروشیمی شیراز به توافق اخیر مسوولان وزارات جهاد کشاورزی با کشور برزیل اشاره کرد و ادامه داد : عمده صادرات ایران به برزیل کود اوره است ، طی توافقی جدید بین ایران و برزیل ۴۰۰ هزارتن کود اوره با نهاده‌های دامی این کشور مبادله می شود و پتروشیمی شیراز نقش اساسی در تامین کود اوره مورد نیاز برای صادرات به برزیل دارد.
وی ابراز امیدواری کرد : سفر وزیر کشاورزی برزیل به ایران و بازید ترزا کریستینا از پتروشیمی شیراز موجب تسهیل در روابط و تبادلات تجاری و کاهش بروکراسی بین دو کشور شود و گفت: هر دو  کشور توانمندی  مبادلات پایاپای با یکدیگر را دارند و امید است زمینه افزایش بیشتر تولید در سال مانع زدایی از تولید فراهم گردد.
 اخیرا در نشستی که با حضور وزیر کشاورزی برزیل و هیئت همراه در محل کارخانه پتروشیمی شیراز برگزار شد، ترزا کریستینا وزیر کشاورزی برزیل به همراه سفیر این کشور و هیأت همراه متشکل از تجار و بازرگانان برزیلی از امکانات تولید کود اوره در پتروشیمی شیراز بازدید کردند.
وزیر کشاورزی برزیل ضمن ابراز خرسندی از تعاملات موجود بین دو کشور و قدردانی از مسئولان ایرانی که نگاه سازنده ای به ارتقاء روابط تجاری بین ایران و برزیل دارند و پتانسیل های ویژه موجود در ایران از جمله تامین کود اوره کشاورزی مورد نیاز برزیل را موضوع با اهمیتی دانست که مطمئنا در افزایش مراودات تجاری و افزایش سطح همکاری دو کشور موثر خواهد بود.
 

برچسب‌ها پتروشیمی کود اوره شیراز برزیل فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی کود اوره شیراز پتروشیمی کود اوره شیراز برزیل فارس وزیر کشاورزی برزیل پتروشیمی شیراز کود اوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید