Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:تب شدید و مقاوم درمان یک نشانه مهم در نیاز به بستری بیمار مبتلا به کروناست. - اخبار استانها -

ایوب توکلیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: تب‌های شدید و بالا رونده و مقاوم درمان ، تنگی نفس، افزایش ضربان قلب، کاهش تحمل مواد غذایی، اسهال و کاهش میزان اشباع اکسیژن خون از نشانه‌هایی است که بیماری مبتلا به کرونا به سمت شرایط وخیم می‌رود و بیمار نیاز به بررسی و مراقبت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سویه اومیکرون برخلاف تصور عموم ویروس ضعیفی نیست و می‌تواند موجب بدحالی  و مرگ شود، خاطر نشان کرد: باور نادرستی که بین مردم ایجاد شده، این است که اومیکرون ویروس ضعیفی است و مرگ و میر پایینی دارد و مردم نیز مبتنی بر همین باور ،شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: حتی در روزهایی که در پیک هستیم و روند ابتلا و بستری افزایشی است، مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند .

 توکلیان تصریح‌کرد: علت کاهش میزان مرگ و میر و بستری در سویه اومیکرون نسبت به پیک قبلی، افزایش واکسیناسیون در سطح جامعه نسبت به پیک قبل است؛ اما ویروس ضعیف نیست بلکه واکسیناسیون سبب شده که افرادی که مبتلا شده اند در حد خفیف یا متوسط مبتلا شوند و نیاز به بستری نداشته باشند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: مردم باید دقت کنند که اگر دچار علایم مشکوک به اومیکرون شدند حتما به پزشک مراجعه کنند ولی نه الزاما در قدم اول مراجعه به بیماستان؛ یعنی اگر دچار علایمی مانند گلودرد، ابریزش بینی، تب، عطسه، سرفه اسهال و تنگی نفس با علایم خفیف بودند باید به پزشکان درمانگاه‌ها و مطب‌ها مراجعه کنند.

وی ادامه داد: مراجعه به پزشک باید به موقع انجام شود زیرا اگر تاخیر بیفتد ممکن است بیماران نیاز به بستری و یا مصرف دارویی خاص یا نیاز به اکسیژن داشته باشند و به موقع به آنها رسیدگی نشود.

توکلیان بیان کرد: از عموم مردم درخواست می‌کنیم در صورتی که علایم بیماری خفیف بود به اورژانس بیمارستان مراجعه نکنند اما اگر تب شدید، ضربان قلب بالا، کاهش درصد اشباع اکسیژن و عدم تحمل خوراکی داشتند حتما به بیمارستان مراجعه کنند تا از نظر نیاز به بستری بررسی شوند.

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه اومیکرون 7 تا 10 روز استمخبر: مردم دوز سوم واکسن را تزریق کنند/ ابتلا به "اومیکرون" رو به رشد استهر نوع سرماخوردگی باید اومیکرون تلقی شود/اکثر بیماران بستری واکسیناسیون خود را کامل نکرده اند

وی گفت:  در هر صورت بیماران باید به موقع به پزشک مراجعه کنند و زمان طلایی را از دست ندهند علاوه براین مصرف داروها و تجویز داروها باید مبتنی بر پروتکل‌های علمی باشد و مردم هم شیوه نامه‌های بهداشتی را به خوبی اجرا کنند.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیاز به بستری مراجعه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • سرکوب، نشانه رسوایی لیبرال دموکراسی غربی
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی