Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با بیان اینکه با حضور مدیران کارفرمائی، حاکمیت، سازندگان، شرکت های دانش بنیان، تشکل‌های صنفی و بانک‌ها اولین اکوسیستم «ساخت داخل» در قالب برگزاری این رویداد در صنعت نفت شکل گرفته است از امضای بیش از 200 تفاهم نامه ساخت داخل و اعطای نشان عالی «حامی» به مدیران حامی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش، «جواد گلی» با بیان اینکه یکی از بزرگترین رویدادهای نمایشگاهی صنعت نفت در راستای اجرای راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه ساخت داخل و حمایت از کالای ایرانی با رویکرد و نگاهی ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایشی کشور هفته جاری برگزار می شود، گفت: در حاشیه برگزاری این رویداد نمایشگاهی، بالغ بر 200 تفاهم نامه و قرارداد اجرایی بین شرکت‌های تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سازندگان تجهیزات صنعت نفت، شرکت‌های دانش بنیان، پارک های علمی و فن آوری امضا خواهد شد.
مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تاکید بر اینکه ارزش تفاهم‌نامه و قراردادهایی که در حاشیه این رویداد ملی امضا می شود بیش از 15 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر این به همت مدیریت‌های مختلف گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، هفده نشست تخصصی با رویکرد ساخت داخلی تجهیزات ثابت و دوار، کاتالیست، ابزاردقیق و سامانه‌های کنترلی، تامین منابع مالی پروژه‌ها با مشارکت بانک ها و موسسات معتبر مالی و اعتباری، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری هلدینگ و ... برگزار خواهد شد.
مدیر اجرایی سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با اشاره به نگاه و سیاست‌های راهبردی مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس به موضوع تکمیل زنجیره‌های ارزش، جلوگیری از خام فروشی و توسعه سبد محصولات پتروشیمی و پلیمری از امضای تفاهم نامه‌ای با هدف توسعه صنایع پائین دستی با بانک ‌ها، نهاد ریاست جمهوری و پارک‌های علمی و فن آوری کشور خبر داد و افزود: برای نخستین بار در این رویداد، با هدف تشویق مدیران و افزایش انگیزه به منظور حمایت از ساخت داخل، نشان عالی «حامی» به برخی از مدیران شرکت‌های پتروشیمی و پتروپالایشگاهی اعطا خواهد شد.
وی یکی از مهمترین دلایل اقبال و مشارکت کم سابقه شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک های علمی و فن‌آوری، سازندگان تجهیزات صنعت نفت، مدیران شرکت‌های کارفرمائی پتروشیمی، پالایشی و پتروپالایشگاهی و تشکل‌های صنفی و تخصصی صنعت نفت از برگزاری این رویداد را ایجاد اکوسیستم ساخت داخل عنوان کرد و گفت: در این رویداد در کنار مدیران کارفرمائی، معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری، مدیران بانک‌ها، موسسات مالی و تامین سرمایه با هدف تامین منابع مالی و اعتباری قراردادهای ایرانی سازی کالا و تجهیزات هم حضور دارند.
گلی با تاکید بر اینکه ایجاد ترکیب کاملی از تمامی اضلاع ساخت داخل منجر به ثبت بالاترین میزان مشارکت در سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی شده است، تصریح کرد: یکی از مهمترین تفاوت های نمایشگاه امسال در مقایسه با دو دوره گذشته توجه ویژه به رویکرد پتروپالایشگاه سازی در صنعت نفت و پتروشیمی کشور بوده که مشارکت بالای پالایشگاه های نفت، میعانات گازی در کنار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی در کنار مدیران بانکی، مسئولان سیاست‌گذار و تصمیم‌ساز دولتی در این رویداد به توسعه زنجیره‌های ارزش در قالب پتروپالایشگاه سازی کمک خواهد کرد.
مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس همچنین از جهش 100 درصد برگزاری نشست های تخصصی با موضوعات ساخت داخل و تامین منابع مالی قراردادهای ساخت داخل از سوی بانک‌ها خبر داد و تاکید کرد: این رویداد پس از اخذ مجوزهای بهداشتی، با رعایت کامل ضوابط بهداشتی ابلاغی ستاد مقابله با کرونا برگزار می‌شود.
سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش، دوم تا چهارم اسفندماه امسال به میزبانی منطقه آزاد کیش به مدت سه روز برگزار خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس علمی و فن آوری تفاهم نامه خواهد شد صنعت نفت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»