Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نماینده ایرانشهر در مجلس گفت: نبودانگیزه باعث بی‌اهمیتی به زندگی مرزنشینان شده و زیرساخت بازارچه‌های مرزی فراهم نشده است.

 آقای عبدالناصر درخشان گفت: کشور پاکستان در حال تقویت زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی خود در مرز با ایران است اما ما چنین کاری نکردیم؛ سفیر پاکستان در کشور گفته مشکلی برای احداث بازارچه‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت کشور اعلام کرده ایران ۵۹ بازارچه مرزی دارد که به گفته وزیر کشور «برخی از آنها فعال نیست.»

آقای احمد وحیدی بهمن ماه در همایش ملی ایران و همسایگان گفت در استان‌های مرزی کشور کمبودهایی وجود دارد که باید تقویت شوند و روابط این استان‌ها با کشورهای همسایه افزایش یابد.

وزیر کشور تأکید کرده بازارچه‌های مرزی باید فعال شوند و هر استانی مرزی با کشور همجوارش ارتباط برقرار کند؛ او گفته «مسائل ما آنقدر مهم است که بخشی‌شدن آن در وزارتخانه‌های مختلف روند را کند می‌کند.»

آقای شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اوایل امسال گفت بیش از ۸۰ درصد این بازارچه‌ها غیرفعال هستند و ضعف کارکردی گمرک را عامل آن دانسته بود.

کارشناسان فعال نبودن بازارچه‌های مرزی در ایران را از علت‌های مشکلات اجتماعی و اقتصادی در استان‌ها و مناطق مرزی می‌دانند. برخی ساکنان مناطق مرزی در کشور به علت مشکلات معیشتی کولبری روی می‌آورند که با انتقادهایی رو‌به‌رو شده؛ کمال حسین پور، نماینده سردشت و پیرانشهر شهریور ماه پارسال در تذکری به رئیس جمهور گفت: «آیا شغل کولبری در شأن ملت کُرد و جوانان با استعداد منطقه است؟ در این منطقه کمترین فرصت شغلی وجود ندارد و کارخانه‌ها و امکانات بسیار کم است، اما در عوض بیکاری و درد و گرسنگی بیداد می‌کند. چاره دیگری برای تأمین حداقل نیاز‌های معیشتی وجود دارد؟»

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازارچه های مرزی بازارچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و رئیس کل بانک‌مرکزی برگزار شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی وضعیت سیاست های ارزی دولت سیزدهم در مجموعه بخش های اقتصادی کشور بود.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در این نشست اعضای کمیسیون اقتصادی، بانک مرکزی، مخبر معاون اول رئیس جمهور و حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور داشتند و در مورد شرایط اقتصادی کشور و پیامدهای مرتبط با انتقال سیاست های ارزی در طول ۲ سال اخیر به بیان نکاتی پرداختند. همچنین ضمن‌ بررسی شاخص های مثبت همانند نرخ رشد و نرخ تورم و نقدینگی به اهم مشکلات مربوط به سیاست ها اشاره کردند.

در این نشست وضعیت تراز تجاری، افزایش نرخ تورم کالاهای اساسی و غیر اساسی، قاچاق، وضعیت تولید کالاهای اساسی در داخل کشور و شاخص سرانه مصرف واردات کالاهای اساسی مطرح شد.

همچنین در این جلسه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجموعه بسته پیشنهادی کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور تقدیم و بیان کرد که ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه توضیحات مربوط با شاخص های کلان اقتصادی و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور را توضیح داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافقات خوب این کمیسیون با معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح سیاست‌های ارزی جهت ارتقای توانمندی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

پیش از این، پورابراهیمی در نامه ای به رئیس جمهور ضمن تببین مشکلات در رابطه با پیامدهای ارزی دولت در سیاست های ارزی بانک مرکزی، پیشنهاداتی را مطرح کرده بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904206

دیگر خبرها

  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • دور دوم انتخابات مجلس به اندازه مرحله اول اهمیت دارد/ ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه برای رای‌گیری انتخابات مجلس آماده است
  • وزیر کشور: «دور دوم انتخابات مجلس» به اندازه مرحله اول اهمیت دارد
  • «دور دوم انتخابات مجلس» به اندازه مرحله اول اهمیت دارد
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • زیباکلام : آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق با شما
  • زیباکلام: آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق را به شما بدهیم/بگذارید مردم زندگی کنند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم