Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، آیت الله محمدرضا ناصری پیش از ظهر امروز در جریان دیدار با رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، با بیان این‌که در حوزه نظام مهندسی با موضوع الگوگیری از سایر کشورها مواجه هستیم، اظهار کرد: برخی مهندسان ساختمانی می‌خواهند ذهنیات خود در کشورهای دیگر را در یزد پیاده سازی کنند که این امکان پذیر نیست زیرا هر استان و هر کشور شرایط خاص خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که معماری در شهرها باید بر اساس سنت‌ها و فرهنگ همان شهر انجام شود و مهندسان باید با این سنت‌ها آشنایی داشته باشند، افزود: خداوند متعال در نظام آفرینش خود این موضوع مهم را به ما نشان داده همانگونه که هر منطقه آب و هوایی، گیاهان و درختان و میوه های خاص خود را دارد و ما نیز باید این درس را در شهرسازی و امور عمرانی مدنظر قرار دهیم.

امام جمعه یزد با اشاره به زیبایی های معماری یزد گفت: پنجره‌های رنگی و کوچک، هشتی‌ها، اتاقهای سه دری و پنج دری، حیاط مرکزی و ... همه و همه به خاطر اقلیم و فرهنگ یزد بوده و توجه به این مسائل باید در معماری امروز نیز مدنظر قرار گیرد.

ناصری یزدی با اشاره به یکی از بازارهای قدیمی یزد بیان کرد: این بازار نیاز به هیچ وسیله گرمایشی و سرمایشی و سیستم روشنایی ویژه ای ندارد و با خلاقیت در معماری همه این موارد تامین شده در حالی که امروز در ساخت پاساژها میزان مصرف انرژی سرسام آور است و کوچکترین اختلالی در سیستم برق، کار در این مراکز را مختل می کند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان این‌که باید در معماری امروز، شیوه ها و خلاقیت های معماری گذشتگان را مدنظر قرار دهیم و حتی بسیاری از آنها را به کار بگیریم، تصریح کرد: تربیت مهندسان خلاق در صنعت ساختمان سازی تحول ایجاد خواهد کرد.

امام جمعه یزد با اشاره به برخی اسراف ها که در ساختمان سازی انجام می شود، بیان کرد: تجملات در صنعت ساختمان سازی هر روز در حال افزایش است و برخی افراد ثروتمند با پول های بادآورده اقداماتی در ساختمان های خود انجام می‌دهند که تعجب برانگیز است.

وی ادامه داد: مسائل فرهنگی نیز باید در ساخت و سازها مدنظر قرار گیرد و لازم است این مسائل که بسیار حائز اهمیت است، در ساختمان سازی به ویژه آپارتمان سازی ها، مورد توجه باشد و لازم است در برخی طراحی ها بازنگری شود.

ناصری در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم همکاری سازمان نظام مهندسی با مردم تاکید کرد و گفت: معطل کردن مردم آنها را به سمت ساخت و سازهای غیرمجاز سوق می دهد بنابراین تلاش کنید کار مردم به سرعت انجام گیرد.

وی همچنین بر لزوم جدیت و دقت نظر در نظارت ها تاکید کرد و گفت: مدارا با مردم و رعایت اعتدال بسیار حائز اهمیت است؛ نه آنقدر بی دقتی در نظارت باشد که شاهد ساخت ساختمان های غیراستاندارد و غیرمستحکم باشیم و نه آنقدر به مردم سخت گرفته شود که ساخت خانه برای آنها دشوار باشد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه یزد آیت الله ناصری یزدی استان یزد ساختمان سازی ساختمان سازی مدنظر قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود

امیر رجبی در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.
او به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و افزود: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.
او در ادامه گفت: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود