Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گروه از پژوهشگران پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی با کمک سلول های بنیادی اتولوگ مشتق از خون قاعدگی موفق به تولید محصولی بیولوژیکی شدند؛ این محصول برای بازگرداندن توانایی باروری زنان ناشی از کاهش ذخیره تخمدان و رفع نارسایی زود رس تخمدان کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، غزاله گنجی پور، مسوول تجاری سازی پژوهشکده ابن سینا گفت: "سینابیو ام بی سل" از فرآورده های بیولوژیک پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی ابن سینا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده اولیه این محصول سلول های بنیادی اتولوگ مشتق از خون قاعدگی حاصل از فرآوری و کشت در شرایط استریل است.

وی درباره نحوه استفاده از این محصول اظهارداشت: خون قاعدگی باید از خانم های سالم پس از شروع جریان قاعدگی جمع آوری شود. جمع آموری خون قاعدگی در داخل یک کاپ قاعدگی با گرید بالینی انجام شده و سپس به داخل یک لوله 5 میلی لیتری حاوی محیط کشت انتقال داده می شود. سپس این ظرف جهت انتقال آماده می شود. سلول های تک هسته ای حاصل از خون قاعدگی طبق دستورالعمل جدا شده و این سلول ها متعاقبا در محیط استاندارد تکثیر می یابد.

وی یادآور شد: یک ویال واحد از این محصول حاوی تقریبا 3 میلیون سلول های بنیادی اتولوگ مشتق از خون قاعدگی در یک سوسپانسیون به حجم 300 میکرولیتر است؛ برای تجویز 150 میکرولیتر از این محصول کافی است؛150 میکرولیتر از این محصول باید پس از دریافت بی حسی عمومی، مستقیما در تخمدان بیماران تزریق شود.

وی افزود: " سینابیو ام بی سل" می تواند به منظور بازگرداندن توانایی باروری زنان ناشی از کاهش ذخیره تخمدان، نارسایی زود رس تخمدان مورد استفاده قرار بگیرد.

مسوول تجاری سازی پژوهشکده ابن سینا جهاددانشگاهی به موارد منع مصرف این محصول اشاره کرد و در این خصوص بیان کرد: افرادی که از داروهای سیتوتوکسیک یا سرکوب کننده ایمنی استفاده می کنند یا مبتلا به انواع بدخیمی ها، اختلالات متابولیکی، آندومتریوما(کیست شکلاتی) یا دیگر کیست های تخمدان هستند و همچنین کسانی که تحت عمل جراحی قبلی تخمدان قرار داشته اند یا از آلوژن ( پیوند سلول های بنیادی فرد دیگر به بیمار ) استفاده کرده‌ اند نباید از این محصول استفاده کنند.

به گفته وی، خوشبختانه تاکنون هیچ عارضه جانبی مشابه خونریزی، تب و حالت تهوع پس از استفاده از این محصول گزارش نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه ابن سینا دستاوردهای جهاد دانشگاهی سلول های بنیادی خون قاعدگی ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • اجرای بیش از ۲۰ طرح آبخیزداری در استان اصفهان
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا