Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین اجلاس سراسری « چهره های نامی مدیران صنعت و اقتصاد کشور» با حضور نماینده نهاد ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سفیر کشور قرقیزستان، مدیران ارشد کشوری و صنایع عصر دیروز شنبه ۳۰ بهمن ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ در این اجلاس دکتر اسحق جمال امیدی، مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت سیمان خزر به عنوان یکی از مدیران برتر صنعت سیمان ایران معرفی و تندیس و نشان چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۰ به وی اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بنابر این گزارش در این اجلاس رویکرد اقدامات مدیریت سیمان خزر در راستای اقتدار ملی در سایه مدیریت جهادی، ترویج کاربردی مفاهیم مدیریت جهادی و اقتصادی، مدیریت در چشم انداز آینده صنعت ایران و نقش آن در توسعه پایدار، مدیربت جهادی لازم و ملزوم اقتصاد مقاومتی که از جمله اهداف این دوره از اجلاس سراسری چهره های نامی مدیران صنعت و اقتصاد سال معرفی شده است.

   دکتر اسحق جمال امیدی  در همین ارتباط گفت: این تندیس متعلق به تک تک پرسنل سیمان خزر که در سال جاری با معرفت و شجاعت و کار جهادی شبانه روزی، تمامی مفاهیم علمی اقتصاد و تولید را بصورت عملی اجرا و عملیاتی کردند، می باشد و بی شک توفیقات روز افزون این واحد تولیدی مرهون زحمات همکارانم در قالب برنامه‌ریزی دقیق و راهبری مناسب بوده است.

 مدیر عامل شرکت سیمان خزر لوشان با اشاره به نامگذاری سال جاری بنام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها توسط رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)  اظهار داشت: با تمام سختی‌ها و موانع موجود  شرکت سیمان خزر با استعانت از خداوند متعال و اطاعت از منویات رهبر انقلاب بهترین و بالاترین رکوردها را در سال ۱۴۰۰ از زمان احداث تا کنون به ثبت رسانیده است.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از یکصد مدیرعامل بنگاه اقتصادی کشور در زمینه های مختلف طی ارزیابی و مدل کارآفرینی با اعطای نشان عالی مدیر سال تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا هیئت مدیره سیمان صنعت ایران اقتصاد کشور اقتصاد مقاومتی اقتصاد رهبر معظم انقلاب رهبر انقلاب شرکت سیمان خزر شرکت سیمان خزر صنعت و اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به مصرف برق ۳۲ هزار مگاواتی سامانه های‌سرمایشی در دوره گرم سال، آن را معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیونی عنوان کرد و گفت: ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ۸۰ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود.

به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ۳ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخشهای تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (۵.۷ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ۲ درصدی مصرف در کشورهای توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته وی، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینرهای غیرمجاز یا استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز از حدود ۳۵۰ مگاوات به کمتر از ۵۰ مگاوات خبر داد که به دلیل‌عدم بازدارندگی، راهکارهای قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است. وی در همین زمینه گفت: تاکنون ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ۳۲ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و۸۰ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزارهای فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحدهای حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

رجبی مشهدی مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی عنوان کرد که باید طی زمان‌بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

بازنگری در قراردادها با توجه به نقش برجسته بخش خصوصی در فعالیت‌های صنعت برق، تعامل با مراکز قضایی و انتظامی و تبادل تجارب دفترهای حقوقی با یکدیگر از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود.

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات