Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- در نشستی با حضور وزیر کشاورزی کشور برزیل، سفیر این کشور و هیأت همراه؛ رئیس اتاق بازرگانی فارس؛ نمایندگان مجلس و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، خاک، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی؛ استاندار فارس، دیگر مسئولان استان و تجار و بازرگانان استان فارس توانمندی ها و ظرفیت های استان فارس و کشور برزیل در حوزه های مختلف کشاورزی و راه های گسترش همکاری تجاری و افزایش مبادلات تجاری مطرح و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش دریافتی آریا از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، جمال رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس در این نشست گفت: استان فارس با مساحت 122 هزار کیلومتر مربع و بالغ بر 5 میلیون نفر چهارمین استان بزرگ ایران است که با قدمتی دیرین و سرشار از پتانسیل های تاریخی و گردشگری مهد تمدن ایران شناخته می شود.
وی افزود: همچنین این استان با داشتن سهم شش و یک دهم درصد از کل جمعیت کشور و با داشتن شرایط اقلیمی متنوع و اراضی حاصل خیز یکی از قطبهای عمده کشاورزی کشور محسوب می شود.
رازقی اظهارداشت: بخش کـشاورزی استان فـارس نقش اساسی در تامین امنیت غذایی، تولید و اشتغال کشــور داشته و همچنین سـهم عمده ای از تولید  ناخالص داخلی را به خود اختصاص می دهد به طوری که با تولید بالغ بر 11 درصد از کل تولید کشاورزی کشور، هشت و هفت دهم درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور مربوط استان فارس است.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر از کل ارزش افزوده بخش های اقتصادی استان؛ ارزش افزوده بخش کشاورزی فارس با 17 و چهار دهم درصد مقام دوم بعد از بخش خدمات را داراست و حدود 19 و هشت دهم درصد از شاغلین فارس در بخش کشاورزی فعالیت دارند.
رئیس اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: همچنین در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی نیز استان فارس با رتبه سوم کشور را بالاترین میزان تنوع به خود اختصاص داده است.
رازقی با اشاره به تنوع آب و هوایی و شرایط آب و تاثیرگذاری آب در حوزه کشاورزی استان فارس عنوان داشت: با توجه به ظرفیت استان فارس در تولید محصولات کشاورزی استفاده بهینه از منابع آبی کمیاب اهمیت اساسی دارد.  
وی با تاکید برظرفیت های کشاورزی استان فارس تصریح کرد: بخش خصوصی استان فارس را برای ارتقای روابط علمی ، تجاری و فنی آمادگی خود را اعلام می دارم و انتظار داریم فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری هایی از سوی بازرگانان ما و کشور برزیل مد نظر قرار گیرد.
رازقی افزود: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشاورزی و دامپروری در محورهای تبادل اطلاعات و بانکهای ارتباطی - توسعه ارتباطات – IOT و سیستم های پایش از راه دور، توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با ارتقای سطح تکنولوژی کشاورزی بویژه در حوزه ماشین آلات و ادوات سنگین با رویکرد مکانیزاسیون هوشمند، توسعه تجارت نهاده های کشاورزی بو یژه انواع کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی و دامی و مکمل ها داروهای دامپزشکی از بخش های مد نظر ما برای افزایش همکاری های تجاری دو طرف است.
وی، از دیگر موارد مورد نظر را توسعه تجارت نهاده های دامی بویژه در حوزه تامین نهاده های مورد نیاز کارخانجات، توسعه تجارت اعم از صادرات و واردات محصولات کشاورزی و دامی به عنوان مثال واردات محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری در برابر صادرات محصولات مناطق معتدله و سردسیری و توسعه آگرو توریسم با اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری و فنی عنوان کرد.
رازقی بیان کرد: همچنین پیشنهاد می شود به منظور بررسی دقیق توانمندی های دو طرف برای ارائه راهکارهای گسترش مبادلات تجاری بین استان فارس و کشور برزیل کارگروه مشترکی با هماهنگی  بخش بازرگانی سفارت برزیل در ایران و اتاق بازرگانی فارس تشکیل شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فارس اتاق بازرگانی فارس کشاورزی کشور بخش کشاورزی کشور برزیل استان فارس دهم درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، دوشنبه۱۰ اردیبهشت‌ماه در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. 

فریدالدین نصریف، سفیر کشور ازبکستان ضمن خوشامدگویی و تشکر از هیئت‌های ایرانی در این همایش، گفت: سال گذشته رویداد دیدار علمی رئیس جمهور ایران از تاشکند انجام شد. 

 نصریف درباره دیدار ها و فعالیت های بازرگانی و علمی دو کشور توضیح داد: تبادلات کالا بین دو کشور  ایران و ازبکستان، در سال گذشته به بیش از ۵ میلیارد دلار رسیده است. 

وی ادامه داد: برای سال آینده به دنبال افزایش این مبلغ به میران ۱ میلیارد دلار هستیم.

سفیر کشور ازبکستان یادآوردشد: برای رسیدن به چنین هدف بزرگی  در فضای اقتصادی و بازار فناورانه دو کشور، همکاری تمام کشورهای دخیل بسیار مهم است. 

نصریف با اشاره به بازدید وزیر صمت وقت ایران از جمهوری تاشکند در سال گذشته، گفت: در بازدید وزیر صمت از  کشور ازبکستان، هیئتی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبک در این رویداد حاضر شدند و سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در جریان بازدیدهای دو‌کشور ایران و ازبکستان از دستاوردهای فناورانه یکدیگر، بیش از ۵۰ کشور دانش بنیان ازبکستانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور پیدا کردند. 

نصریف به نماینده‌های کشور ازبکستان که در نمایشگاه ایران اکسپو۲۰۲۴، حضور یافتند، استره کرد و گفت: معاون وزیر سازمان انرژی اتمی ازبکستان، معاون اتاق بازرگانی این کشور در ایران اکسپوی امسال حضور دارند.

سفیر کشور ازبکستان در ادامه به حضور نمایندگان ایرانی در رویدادهای علمی ازبکستان اشاره کرد و‌گفت: در جریان نشست تاشکند، سید رسول  موسوی، نماینده وزارت خارجه ایران به‌عنوان نماینده ایران حضور خواهد داشت.

سفیر کشور ازبکستان در ‌پایان، از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی درخواست حضور و شرکت در رویداد علمی و اقتصادی پیش‌روی کشور ازبکستان را اعلام کرد و ادامه داد: در‌منطقه خوارزم ازبکستان، فضایی مناسب  برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی تدارک دیده شده است تا بتوانند پروژه‌های خود را در این منطقه شروع و به مرحله تجاری‌سازی برسانند. 

اتاق‌های مشترک بازرگانی برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای دیگر

در ‌قسمت‌ بعدی این رویداد بین‌المللی، موسی آقایی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در باره مهم‌ترین وظایف اتاق های مشترک بازرگانی ایران با کشورهای دیگر گفت: بسترسازی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در بازارهای جهانی، از جمله مهم‌ترین کارکردهای اتاق‌های بازرگانی مشترک است. 
وی افزود: در‌همین جهت به دنبال ایجاد این فرصت  مناسب در آسیای میانه با همکاری کشور ازبکستان و دانشگاه تربیت مدرس بوده‌ایم.

آقایی، به دستاوردهای تجاری میان دو کشور ایران و ازبکستان، اشاره کرد و گفت:  تاکنون ۸۵میلیارد دلار دستاورد روابط تجاری کارساز با ازبکستان شده است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محورهای تخصصی که در جلسات B2B همایش بین‌المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان، قطعات صنعتی، تولید لبنیات، مواد شیمیایی و پتروشیمی، نفت ‌و گاز، دارویی، بهداشتی و الکترونیک ، از جمله حوزه‌های مورد بحث در این جلسات بودند. 

همچنین، نمایندگانی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبکستانی از‌جمله مناطق بخارا، تاشکند و خوارزم در این همایش بین‌المللی حضور پیدا کردند. 
علاوه‌براین، براساس اعلام کارگزران پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت‌مدرس، تاکنون حدود ۳۵۰ میلیون دلار صادرات از ایران به کشور ازبکستان، داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد