Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگران می‌گویند حتی با قیمت نفت بشکه‌ای 100 دلار هم تولید کننده‌های بزرگ نفت ایالات متحده قادر نخواهند تا سال آینده میزان تولید نفت خود را به سطح قبل از شیوع کرونا برسانند چون تورم و مشکلات انباشه تولید موانع بزرگی بر سر راه افزایش تولید نفت هستند.

به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ، الیزابت مورفی، تحلیلگر مرکز مشاوره ESAI تخمین می‌زند که امسال احتمالا ایالات متحده برنامه ریزی کرده است تا روزی 900 هزار بشکه بر تولید نفت خود بیفزاید اما به اعتقاد این تحلیلگر این قبیل اقدامات تورم و مشکلات مربوط به حفاری به همراه دارد که فاکتورهای مهمی برای جلوگیری از افزایش تولید نفت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

An oil pump is seen at sunset outside Vaudoy-en-Brie, near Paris, France April 23, 2018. REUTERS

مورفی می‌گوید تورم بخش خدمات موضوع مهمی است و می‌تواند به عنوان مانعی در جهت تولید عمل کند. به گفته او هزینه فراکینگ در میادین ماسه‌ای در حوزه پرمیان به سه برابر افزایش یافته است در حالی که این حوزه نفتی سودآورترین منطقه نفتی دنیاست.

مورفی عواملی چون قوانین مربوط به نشت متان، نرخ حق امتیازها و ادغام‌های بیشتر در این صنعت را هم جزو موانع افزایش تولید نفت در ایالات متحده اعلام کرده است.

از ماه دسامبر تا کنون قیمت نفت توانسته است تا 40 درصد افزایش یابند و به بیش از 90 دلار در هر بشکه برسد.

بسیاری از تولید کنندگان مشتاق به افزایش تولید نفت خود هستند و در هفته‌های گذشته حفاران نفت در ایالات متحده تعداد دکل‌های حفاری نفت خود را افزایش داده اند.

دولت ایالات متحده در هفته گذشته اعلام کرد که حجم تولید نفت حوزه پرمیان به رکورد جدیدی رسیده است.  اما با این حال میزان عرضه جهانی نفت با میزان تقاضای طلای سیاه هم‌خوانی ندارد.

برچسب هاانرژی امروز ایالات متحده آمریکا حفاری نفت حوزه نفتی پرمیان خبرگزاری بلومبرگ (Bloomberg) غول های انرژی مرکز مشاوره ESAI Energy

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز ایالات متحده آمریکا حفاری نفت حوزه نفتی پرمیان خبرگزاری بلومبرگ Bloomberg غول های انرژی مرکز مشاوره ESAI Energy آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو افزایش تولید نفت ایالات متحده نفت خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاله غریط استعفا داد + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وبگاه این وزارتخانه نوشت که هاله غریط معاون مدیر مرکز رسانه‌های منطقه‌ای در دبی نیز بوده و حدود ۲ دهه پیش به عنوان یک مقام سیاسی و حقوقی به وزارت امور خارجه پیوسته است.

هاله در پلتفرم شبکه اجتماعی لینکدین نوشت: در آوریل ۲۰۲۴ پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در اعتراض به سیاست آمریکا در غزه استعفا دادم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این استعفا در کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه گفت که این وزارتخانه کانال‌هایی برای تبادل نظر کارمندان خود در صورت توافق نداشتن با سیاست‌های دولت دارد.

استعفاهای قبلی

حدود یک ماه قبل از آن، آنیل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش بول، مقام وزارت خارجه نیز اکتبر گذشته استعفا کرد.

طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا-آمریکایی فلسطینی الاصل- ژانویه گذشته از سمت خود استعفا کرد.

ایالات متحده به دلیل حمایت از رژیم اشغالگر به دلیل تجاوز مستمر به غزه که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی شده که بیشتر آنها زن و کودک هستند مورد انتقاد فزاینده بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.

رویترز گفت که با افزایش تلفات جنگی، گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود دارد.

نوامبر گذشته، بیش از هزار نفر از مقامات آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، وابسته به وزارت خارجه، نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس فوری شدند.

کد خبر 847245 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!