Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@13:23:09 GMT

آموزش های کاربردی در مجله خبری میزبان فا

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۱۰۲۶

آموزش های کاربردی در مجله خبری میزبان فا

میزبان فا مگ (Mizbanfa MAG) یکی از فعال ترین و پربازدیدترین مجله های خبری در ایران است که محتوای آن توسط یک تیم حرفه ای، ایجاد و مدیریت می شود.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام میزبان فا، مجله خبری میزبان فا در موضوعات مختلفی فعالیت دارد که می توانید از این مطالب آموزشی، نهایت استفاده را ببرید.

مطالب مربوط به آموزش شبکه های اجتماعی

یکی از پرمخاطب ترین بخش های مجله خبری میزبان فا، بخش آموزش های مربوط به شبکه های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می توانید در میزبان فا مگ به مطالب بسیاری در خصوص اینستاگرام ، واتس اپ و ... دسترسی داشته باشید. این آموزش ها از نحوه دانلود و نصب گرفته تا پیشرفته ترین موارد را شامل می شود که موجب تسلط کامل شما به ابزارهای شبکه های اجتماعی می گردد.

آموزش های مربوط به اینستاگرام

در زیر به برخی از آموزش های شاخص و پرمخاطب مربوط به اینستاگرام اشاره می کنیم:

 آموزش گرفتن تیک آبی اکانت اینستاگرام  آی جی تی وی اینستاگرام چیست؟  نحوه دانلود ویدیو از آی جی تی وی اینستاگرام  آموزش نحوه تغییر نام کاربری اینستاگرام  آموزش صفر تا صد Live اینستاگرام  چگونه روی یک موبایل چند حساب اینستاگرام داشته باشیم؟  چگونه پست های پاک شده اینستاگرام را برگردانیم؟  عالی سازی تایید دو مرحله ای اینستاگرام  چگونه از تگ شدن در اینستاگرام جلوگیری کنیم؟  چگونه حالت روح اینستاگرام را فعال کنیم؟  چگونه می توانم برای پیج اینستاگرام بارکد بسازم؟  راهنمای جامع بلاک و رفع بلاک افراد در اینستاگرام  چطور مصرف اینترنت اینستاگرام را کاهش دهیم؟

و ده ها مورد دیگر که می توانید در مجله خبری میزبان فا مشاهده نمایید!

آموزش های مربوط به واتس اپ

در ادامه نیز به برخی از آموزش های شاخص و پرمخاطب مربوط به واتس اپ اشاره می کنیم:

 آموزش نحوه خروج از واتس آپ  آموزش نصب واتساپ روی کامپیوتر  چگونه دو واتساپ در یک گوشی اندروید داشته باشیم؟  آموزش حل مشکل بالا نیامدن مخاطبین در واتس اپ  آموزش تصویری ساخت گروه در واتساپ  آموزش فعالسازی حالت شب واتساپ  بازگرداندن پیام های حذف شده واتساپ در اندروید  حذف اکانت واتس اپ برای همیشه  تغییر شماره در واتس اپ چگونه است؟  آموزش خواندن پیام واتس اپ بدون تیک آبی  آموزش نحوه مکان یابی از طریق واتس اپ  آموزش نحوه ساخت کانال در واتساپ  آموزش اشتراک گذاری مخاطبین در واتساپ  چگونه تایید دو مرحله ای واتساپ را فعال کنیم؟

و ده ها مورد آموزشی دیگر که همگی در میزبان فا مگ در اختیار شماست.

همانطور که از عناوین ذکر شده فوق مشخص است، مطالب بسیار کاربردی و مورد نیاز که برای هر شخصی لازم است در قالب مقالات و آموزش های کامل تهیه شده است که بتوانید از آنها استفاده نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میزبان فا آموزش نحوه واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال