Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@04:12:18 GMT

پیدا کردن خانه بدون مرز

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۲۱۷۵

پیدا کردن خانه بدون مرز

سختی‌های زیادی در این دنیا وجود دارد اما اغراق نیست اگر بگوییم یکی از سختی‌ها هم پیدا کردن خانه است. خانه‌ای که که باب میلمان باشد، با هزینه‌هایمان جور دربیاید و البته وقت ما را برای پیدا کردنش خیلی نگیرد. برای همین کار سخت، سایت‌های خانه‌یابی تاسیس شدند تا اقلا رنج رفت و آمد را کم کنند و ما را در پیدا کردن خانه یاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر پلتفرم‌ها نقشی اساسی در خانه‌یابی برای شهروندان دارند و تصور جستجوی خانه بدون حضور پلتفرم‌ها تصوری محال است. یکی از اولین اسم‌هایی که هنگام جستجوی خانه به ذهن ما می‌رسد «دیوار» است. دیوار که خرید و فروش کالا و خدمات مختلفی را برعهده دارد، یک بخش بزرگ و گسترده به اسم املاک دارد که یکی از پربازدیدترین‌ بخش‌های این سایت است. دیوار این روزها یکی از جامع‌ترین بانک‌‌های اطلاعاتی در رابطه با پیدا کردن خانه است که املاک داران و جستجوکنندگان خانه را به هم مرتبط می‌کند.

 

یک بانک اطلاعاتی کامل

بخش املاک دیوار یک بانک اطلاعاتی کامل است که به شما در هر زمینه‌ای اعم از خرید، رهن و یا اجاره پیشنهادهای متنوعی ارائه می‌دهد. در واقع اگر شما دنبال خانه باشید به شما کمک می‌کند تا با هر بودجه‌ای خانه خود را پیدا کنید. فایل‌هایی که در دیوار وجود دارد بسیار متنوع هستند و نمونه این تنوع را در دیگر سایت‌ها به ندرت می‌توانید پیدا کنید. از طرفی شما با طبقه بندی درخواست‌هایتان می‌توانید به راحتی خانه مورد نظر خود را پیدا کنید.به دلیل فراوانی زیادی که در بخش املاک وجود دارد، این طبقه بندی به شما کمک می‌کند که در بین انتخاب‌های زیاد سردرگم نشوید. دقت و توجه به جزئیات و آنچه که یک خریدار به دنبال آن است، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بخش املاک دیوار است.

 

مشتریانی به وسعت یک شهر

اما در سایت دیوار همه چیز به بخش جستجوکنندگان خانه در دیوار ختم نمی‌شود. در واقع گروه دیگری که از بخش املاک سایت دیوار استقبال می‌کنند، فعالان بنگاه‌های معاملات ملکی هستند. آن‌ها با انتشار آگهی می‌توانند به تعداد زیادی از مشتریان دسترسی داشته باشند. دنیای اینترنت کاری کرده که افراد می‌توانند از هر شهر و دیاری با هم ارتباط داشته باشند و برای پیدا کردن خانه ایده‌آل، نیاز به طی کردن مسیر نداشته باشند. دیوار در واقع کار را برای بنگاه‌های معاملات ملکی راحت کرده است. با دیوار دایره مشتریان از یک محله و منطقه فراتر می‌رود و به کل ایران می‌رسد. فرض کنید شما بنگاه املاک در منطقه ۳ دارید اما به راحتی می‌‌توانید با هر فردی در هر منطقه ارتباط بگیرید و دایره فروش خود را گسترش دهید. طبق گزارش سال ۱۳۹۹ که دیوار منتشر کرده آگهی‌های املاک دیوار، بعد از دسته «مربوط به خانه» در رتبه دومِ بیشترین آگهی‌ها بوده است. این رقم آگهی که بسیار قابل توجه است؛ و بخش زیادی از آن از به دلیل نیازی است که کاربران این پلتفرم در بخش املاک در این پلتفرم ثبت کرده‌اند. در واقع، هرکسی که دنبال خانه می‌گردد، اولین جایی که دنبال می‌کند، دیوار است.

 

ثبت ۷ میلیون آگهی فروش در یکسال

گزارش سال دیوار آمارهای جالب دیگری هم در بخش املاک ارائه داده است. طبق این گزارش، سال گذشته ۷ میلیون آگهی فروش املاک و ۳/۶ میلیون آگهی رهن و اجاره ثبت شده است. متوسط بازدید هر آگهی فروش ۳۸۶ و متوسط بازدید هر آگهی اجاره ۳۷۱ بوده است. اعداد و ارقامی که در رابطه با بخش املاک دیوار منتشر شده است گویای همه چیز است. هیچ بنگاه‌داری در طول روز نمی‌تواند به این تعداد مشتری دسترسی داشته باشد اما تمام این اعداد و ارقام عجیب با کمک دیوار به واقعیت تبدیل شده و در زندگی روزمره املاک‌داران جا باز کرده است. حتی افرادی که به صورت شخصی آگهی خانه خود را منتشر می‌کنند بدون هیچ هزینه‌ای و به راحتی می‌توانند به تعداد زیادی مشتری دست پیدا کنند؛ اتفاقی که شاید تا چند سال پیش قابل تصور نبود. 

 

نگاه همه جانبه به ایران

در پایان نیز باید به این نکته اشاره کنیم که دیوار علاوه بر تهران، شهرهای بزرگ زیادی را پوشش می‌دهد. در واقع خانه شهرهای بزرگ نیز در این سایت آگهی شده و تعداد قابل توجهی خانه برای خرید، رهن و اجاره وجود دارد. در سال‌های اخیر توجه به دیگر شهرها مورد توجه قرار گرفته و دیوار این امکان را می‌دهد که درخواست‌کنندگان خانه از هر شهری باهم در ارتباط باشند و خانه مورد نیاز خود را پیدا کنند. این نگاه همه جانبه به ایران در کنار دیگر ویژگی‌هایی که در این مطلب به آن اشاره کردیم باعث شده تا دیوار یکی از بهترین گزینه‌ها برای یافتن خانه باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیدا کردن خانه املاک دیوار بخش املاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است

به گزارش قدس آنلاین، در گزارش رسانه‌ای حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی آمده است: پیرو نظارت کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین، موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان که پیش از این نیز با پیگیری‌های کمیسیون مراحل راه‌اندازی و فعالیت ابتدایی آن آغاز شده بود، مورد رسیدگی قرار گرفت.

پژمانفر افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم، موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده بود و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ (یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود) در مراحل اولیه و استقرار سامانه، اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه، در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین‌نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

وی عنوان کرد: به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال ١٤۰۱ و ١٤٠٢، ‌سازمان‌های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش، فعالیت‌های مصوب درخصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها، از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می‌پذیرد.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۲/۹ که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند.

پژمانفر ادامه داد: مطابق این گزارش تابحال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و ایضاً با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی یادآور شد: مدیران سامانه اظهار داشتند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود (یعنی تولد، ازدواج، طلاق و وفات) از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از جمله و با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد، ضمن ارجاع به مرجع قضایی (مطابق قانون) برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است