Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا جماعتی، در حاشیه شصت و یکمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا که در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران برگزار شد، اظهار داشت: در آخرین پروتکل معاونت درمان وزارت بهداشت، برای بیماران سرپایی و افرادی که دارای علائم خفیف و یا بدون علامت هستند و یا حتی بیمارانی که بستری می‌شوند، آزیترومایسین هیچ جایگاهی ندارد مگر در شرایط خاصی که پزشکان در مورد بیماران بستری آن هم در شرایط خاص، این دارو را تجویز کند، اما در درمان سرپایی، آزیترمایسین هیچ اثری در بهبود شرایط بیماران کووید ۱۹ ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز، گزارشی از وضعیت اومیکرون در جهان و ایران در هفته گذشته ارائه و مشخص شد بر اساس آمار‌های وزارت بهداشت، تعداد مبتلایان کاهش، اما مرگ و میر ناشی از کرونا و اومیکرون افزایش یافته است که البته قابل تصور است، چون بین تعداد مبتلایان و موارد مرگ و میر، تأخیر یکی دو هفته‌ای وجود دارد.

جماعتی افزود: پیش بینی می‌شود که میزان مرگ و میر کرونا در کشور تا یکی دو هفته آینده، روند افزایشی داشته باشد و بعد از آن به تدریج از اواسط یا اواخر اسفند، شاهد سیر نزولی موارد مرگ و میر روزانه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور باشیم. در سایر کشور‌ها از جمله کشور‌های اروپایی، سیر نزولی مبتلایان و موارد مرگ و میر مشاهده شد، چون آن‌ها زودتر از ایران، درگیر اومیکرون بودند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به انتشار مطالبی در فضای مجازی در خصوص مرخصی ۵ روزه پس از ابتلاء به اومیکرون، گفت: برخی از سازمان‌های بین المللی توصیه‌هایی برای مرخصی بر اثر ابتلاء به اومیکرون داشته اند، اما بر اساس شواهد علمی موجود، اگر افرادی مبتلا به اومیکرون شدند و بدون علامت یا دارای علائم خفیف باشند، ۵ روز پس از تست PCR اول، می‌توانند با ماسک مطمئن و یا دو ماسک استاندارد به محل کار خود باز گردند چراکه میزان ویروس در بدن آن‌ها به میزان جدی کاهش می‌یابد و احتمال سرایت زایی خیلی کمی دارند، اما اگر فردی دارای علائم شدید باشد و تب یا علائم ریوی در او ادامه داشته باشد، بنا بر مصوبات می‌تواند با نظر پزشک معالج میزان مرخصی را افزایش دهد.

جماعتی یادآور شد: در جلسه امروز در خصوص دارو‌های ضد فیبروز مانند پیرفنیدون (pirfenidone) و افو (Ofev) بحث‌های کارشناسی شد و آیا بیمارانی که دچار تغییرات فیبروتیک در ریه شده اند، مجاز به استفاده از این دارو‌ها هستیم یا خیر؟ تا کنون هیچ شواهدی مبنی بر استفاده از این دو دارو برای اینگونه بیماران وجود ندارد و کمیته علمی کشوری کرونا نیز با تجویز دو داروی فوق برای این بیماران، موافقت نکرد به ویژه اینکه این داروها، وارداتی هستند و هزینه سنگینی را نیز به بیماران تحمیل می‌کنند.

وی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده، هنوز مشخص نشده که این دارو‌های "پیرفنیدون" و "اوفو"، چه میزان در بهبود شرایط بیماران، اثرگذار است بنابراین در شرایط کنونی توصیه‌ای به استفاده از این دارو‌ها از سوی کمیته علمی کشوری کرونا وجود ندارد و مقرر شد که این دارو‌ها در صورت اخذ موافقت‌های کمیته ملی اخلاق در پژوهش، به صورت کارآزمایی بالینی مورد استفاده قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا کمیته علمی کشوری کرونا دارو ها مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ خلیل‌علی محمدزاده، دبیر علمی این همایش، با دعوت از پژوهشگران برای همراهی در این حرکت علمی، از برگزاری میزگرد تخصصی  و تبیینی سلامت، حکمت و حکمرانی به عنوان پیش همایش با سخنرانی ۳ تن از صاحب نظران حوزه ادبیات، فقه و فلسفه در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در محل همایش خبر داد.

دبیر علمی همایش اظهار داشت: غیر از مقالات وارده که پس از داوری، تحت پوشش مجلات ISC و برخی نیز در مجلات علمی پژوهشی وزارتین چاپ خواهد شد، ارائه بیش از ۳۰ عنوان سخنرانی توسط استادان داخلی و خارجی در دستور کار این همایش قرار دارد.

علی محمد زاده از استادان و دانشجویان دکتری تخصصی درخواست کرد که طی دو هفته آینده مقالات خود در محورهای یاد شده در پوستر همایش را در سایت همایش به آدرس(https://tms.iau.ir/research/fa/page/7441) ثبت نمایند.

وی همچنین با اشاره به نقش هدایتی و حمایت معاونت علوم انسانی و هنر و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از همایش، افزود: پیوند علوم انسانی و علوم پزشکی در تحقق طب حکمت بنیان و تعمیق حکمرانی مطلوب در نظام بهداشت و درمان کشورها امری ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند