Web Analytics Made Easy - Statcounter

قریب به اتفاق هیات‌ها اذعان دارند که مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و توافق نهایی در دسترس است. گفتگو‌ها اینک در شرایطی قرار دارد که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نفتالی بنت که این روز‌ها سخت نگران نزدیک شدن مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به توافق نهایی است، روز گذشته گفته بود احتمالا مذاکرات وین به زودی به حصول توافق منجر خواهد شد، اما این توافق، ضعیف‌تر از توافق سال ۲۰۱۵ خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ساعاتی بعد از ادعا‌های بنت، میخائیل اولیانوف رئیس هیات مذاکره کننده روسیه در روند مذاکرات وین در توئیتی تصریح کرد: برخی افراد پیش از حصول توافق نهایی، ادعا می‌کنند که این توافق ضعیف‌تر از توافق ۲۰۱۵ خواهد بود. این حقیقت ندارد.

اولیانوف تاکید کرد: چنین تحلیلی درست نیست. توافق هسته‌ای جدید مثل همان توافق اصلی خواهد بود و قطعا ضعیف از توافق سال ۲۰۱۵ نیست.

قریب به اتفاق هیات‌ها اذعان دارند که مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و توافق نهایی در دسترس است. گفتگو‌ها اینک در شرایطی قرار دارد که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیمات لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

هیأت ایرانی بر اساس اصول و دستورالعمل‌ها پیشنهادات و خواسته‌های روشن خود در موضوعات باقی‌مانده را روی میز قرار داده است و اکنون توپ کاملا در زمین طرف‌های غربی است.

علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران هفته پیش با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: بعد از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم، اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.

وی با بیان اینکه «واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته لازمه تحقق این هدف است» افزود: زمان تصمیم‌گیری طرف‌های مذاکراتی ما فرا رسیده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مذاکرات وین توافق نهایی اولیانوف علی باقری طرف های غربی توافق نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا با معرکه مونیخ

به گزارش همشهری‌آنلاین، امشب تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا بین ۲ غول بزرگ لیگ قهرمانان برگزار می‌شود. این هشتمین باری است که بایرن و مادرید در نیمه‌نهایی جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند. تیم آلمانی در هر یک از ۲بازی آخر (۱۴-۲۰۱۳و ۱۸-۲۰۱۷) مقابل رئال حذف شده. این در حالی است که تا پیش از دوران کریستیانو رونالدو رئال‌مادرید مقابل آلمانی‌ها مشکل داشت و ۴بار از ۵بار اولی که ۲تیم بین سال‌های ۱۹۷۶تا ۲۰۱۲در این مرحله با هم روبه‌رو شده بودند، بایرن به فینال رفته بود.

این بازی تکراری‌ترین رویارویی در این رقابت‌ها محسوب می‌شود و ۲تیم ۲۶بازی با هم انجام داده‌اند که ۲۴بار در مراحل حذفی و ۲بازی رفت و برگشتی در مرحله گروهی بوده.

مادرید اخیرا در این رویارویی بهتر عمل کرده و در ۷دیدار اخیر شکست نخورده و در ۶بازی پیروز شده است (یک تساوی). این طولانی‌ترین بازی بدون برد بایرن مقابل حریفی در رقابت‌های اروپایی است.

کهکشانی‌ها همچنین در هر سه بازی اخیر خارج از خانه خود مقابل تیم باواریایی پیروز شده است (۴بر صفر در فصل ۱۴-۲۰۱۳، ۲ بر یک در فصل ۱۷-۲۰۱۶ و ۲ بر یک در فصل ۱۸-۲۰۱۷) که طولانی‌ترین روند پیروزی تاریخ مقابل این تیم است. هیچ تیم دیگری تاکنون در بازی‌های خارج از خانه متوالی مقابل بایرن در این رقابت‌ها پیروز نشده است.

در ترکیب رئال همچنان بازیکنانی مثل کورتوا و آلابا به‌دلیل مصدومیت غایب خواهند بود اما میلیتائو سرانجام شرایط مسابقه را پیدا کرده. کارواخال هم محروم است و جای خود را به لوکاس واسکس خواهد داد که در ال‌کلاسیکو درخشید؛ یک گل زد، یک پاس‌گل داد و یک پنالتی گرفت. کینگزلی کومان، ساشا بوی، بونا سار و تارک بوخمان در اردوی بایرن‌مونیخ غایب‌اند و لروی سانه و سرژ گنابری هم با درد جزئی روبه‌رو هستند.

هری کین در ۴۲بازی با پیراهن بایرن ۴۲گل به ثمر رسانده و در پیروزی ۲ بر یک این هفته مقابل اینتراخت به رکورد ۴۰۰گل زده در دوران بازی‌ رسیده. او در این فصل از اروپا هم روی ۱۰گل مشارکت داشته و رکورد دیوید بکام (در فصل‌های ۹۹-۱۹۹۸ و ۰۲-۲۰۰۱) و استیون جرارد (۰۸-۲۰۰۷) را به‌عنوان یک بازیکن انگلیسی زده است. او در ۲۲بازی در آلیانس ۲۷گل زده.

تونی کروس همچنان در اروپا دست‌نیافتنی است. جایگاه کروس در بین همه هافبک‌های ۵لیگ برتر اروپایی؛ پاس بلند: اول، پاس رو به جلو: اول، دقت پاس: اول، دقت پاس کوتاه: اول، دقت پاس رو به جلو: اول، دقت پاس پیش‌رونده: دوم، تعداد ارسال پاس به یک سوم دفاعی حریف: دوم.

بایرن‌مونیخ تنها یکی از ۲۴بازی خانگی آخر خود در لیگ قهرمانان اروپا را باخته (۲۰برد و ۳تساوی) و در ۱۵میزبانی آخر (۱۲برد و ۳تساوی) در آوریل ۲۰۲۱که از پاری‌سن‌ژرمن شکست خورد، نباخته است.

مادرید در این فصل در ۱۰بازی خود در لیگ قهرمانان شکست نخورده است (۷برد و ۳تساوی). آنها پیش از این فقط یک‌بار دوره بدون شکست طولانی‌تری را داشته‌اند. رئالی‌ها در مسیر قهرمانی در فصل ۱۷-۲۰۱۶، ۱۱بازی بدون شکست را پشت سر گذاشته‌اند.

رئال‌مادرید تا به امروز در لیگ قهرمانان اروپا ۷۹بار با تیم‌های آلمانی روبه‌رو شده؛ ۴۰برد، ۱۵مساوی و ۲۴باخت.

فدریکو والورده در هر ۴۷بازی فصل رئال‌مادرید دقایقی بازی داشته و استراحت نکرده است؛ ۳۳بازی در لالیگا، ۱۰بازی در چمپیونزلیگ، ۲بازی در کوپا، ۲بازی در سوپرجام و ۷بازی در تیم ملی اروگوئه. آخرین باری که بازیکنی از رئال (به جز دروازه‌بان‌ها) در کل بازی‌های فصل حضور داشت، فصل ۸۷-۱۹۸۶بود که میشل در هر ۵۸بازی رسمی فصل رئال بازی کرد و در همه بازی‌ها فیکس بود.

وینیسیوس به رکورد گرت بیل در ۲۵۸بازی با پیراهن رئال‌مادرید رسید؛ وینیسیوس با ۲۵۸بازی، ۷۸گل زده و ۷۵پاس گل، گرت بیل با ۲۵۸بازی، ۱۰۶گل و ۶۷پاس گل.

همه تقابل‌های رئال‌مادرید و بایرن‌مونیخ؛ ۲۳بازی، ۱۲برد برای رئال‌مادرید، ۳تساوی، ۱۱باخت برای رئال، ۴۱گل برای رئال و ۳۹گل برای بایرن.

لونین نسبت به نویر عملکرد بهتری داشته است؛ ۳۱مهار لونین مقابل ۱۴مهار نویر. البته لونین گل بیشتری هم خورده؛ ۷گل در برابر ۴گل.

کارلو آنچلوتی هرگز در دوران مربیگری خود مقابل بایرن‌مونیخ شکست نخورده؛ ۶برد و ۲تساوی. این درحالی است که خود توخل آمار بهتری مقابل آنچلوتی دارد؛ ۴برد، ۲تساوی و ۳شکست. رکورد او در بازی با رئال‌مادرید هم عالی است و تنها یک‌بار مقابل این تیم شکست خورده با ۳برد و ۴تساوی، ۱۶‌گل زده و ۱۲‌گل خورده.

از مسابقه‌ای که ۱۰سال پیش در همین روزها (۲۸آوریل) درآلیانس برگزار شد و رئال ۴بر صفر به پیروزی رسید، مودریچ و کارواخال در ترکیب رئال و تونی کروس (آن موقع در بایرن بازی می‌کرد) همچنان هستند. ناچو هم در آن بازی ذخیره بود. آلابا که دفاع چپ بایرن بود فعلا در تیم رئال مصدوم است. نویر و توماس مولر هم که همچنان هستند و قصد خداحافظی ندارند.

رئال در آلیانس یا ورزشگاه قبلی بایرن ۹بار شکست خورده و فقط ۳برد و یک تساوی به‌دست آورده. رئال با آنچلوتی در دیدارهای خارج از خانه مرحله‌حذفی قهرمانان اروپا در ۱۴بازی ۸برد، یک مساوی و ۵شکست داشته است.

کد خبر 848298 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لیگ قهرمانان اروپا تیم بایرن مونیخ تیم رئال مادرید

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • باورنکردنی: الاتحاد امسال 7 بار به الهلال باخت!
  • الهلال با شکست الاتحاد راهی فینال جام حذفی عربستان شد
  • الهلال با شکست الاتحاد فینالیست شد
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا با معرکه مونیخ
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟