Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا درباره دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم گفت: فعال شدن دیپلماسی اقتصادی که موجب تامین منافع ملی شود و برای کشور ایجاد ثبات اقتصادی کند مورد تایید هر ایرانی دلسوزی است و بدیهی است بهترین و کم هزینه‌ترین منافع از طریق ارتباط با همسایگان حاصل می‌شود و دولت جمهوری اسلامی ایران باید ظرفیت‌های منطقه را شناسایی کند و ضمن تحکیم و توسعه روابط، میزان داد و ستد با همسایگان را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری با بیان اینکه ما طی سال‌های گذشته استفاده صحیحی از ظرفیت اقتصادی همسایگان نکردیم، گفت: ایران ۱۶ کشور مرز زمینی و دریایی دارد که این شرایط در دنیا منحصر به فرد و فرصت بزرگی محسوب می‌شود و به حدی بازار این کشورها متنوع است که جز برخی کالاها و خدمات خاص و چند تکنولوژی، اگر ایران تمام تمرکز اقتصادی خود را بر همین همسایگان متمرکز می‌کرد تقریبا از حیث صادرات و واردات نیازی به کشورهای دور دست نداشت. 

وی یادآور شد: دسترسی و توسعه روابط با همسایگان و کشورهای دوست برای ما فرصت است چون حداقل مشکل بعد مسافت با آنها نداریم و فقط باید برای این بازارهای متنوع و متعدد، کالا و خدمات داشته باشیم که این نیازمند قوی شدن تولید و خدمات مناسب و متناسب با بازار این کشورها است.

قنبری گفت: همه باید از اقدامات خوب دولت حمایت کنند و اکنون که رییس جمهور مصمم است روابط کشور با همسایگان را تقویت کند به طریق اولی باید مورد تشویق قرار گیرد چراکه هر جا و هر اقدامی که منافع ملی را تامین و بنیه اقتصادی کشور را تقویت کند باید مورد حمایت همه گروه‌ها قرار گیرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مزایای سفر رییس جمهور به دوحه گفت: میزان مبادلات مالی ایران و قطر اکنون در حدود یک میلیارد دلار است که واقعا این رقم بسیار ناچیز است. ایران و قطر دو کشور ثروتمند هستند و همین کشور با برخی از کشورهای نزدیک به ما تا ۲۰ میلیارد دلار مراوده مالی دارد و این در حالی است که روابط ایران و قطر همیشه دوستانه و پایدار بوده است لذا اینکه در گذشته چه عواملی مانع توسعه روابط اقتصادی و مالی بین دو کشور شده، باید مورد مطالعه و آسیب شناسی قرار گیرد.

وی قطر را بازار بسیار خوبی برای محصولات کشاورزی ایران عنوان کرد و گفت: ایران، قطر و روسیه بزرگترین دارندگان منابع و ذخائر گاز در جهان هستند. لذا سفر دوحه می تواند مبنای خوبی برای توافق با کشور میزبان در رابطه با مدیریت بازار جهانی گاز اعم از استخراج، قیمت گذاری و صادرات باشد لذا امیدوارم سفر هیات ایرانی، سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور را افزایش دهد که رقم مبادلات مالی ایران و قطر به رقم بهتری برسد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران قطر روسیه آسیای میانه خاورمیانه دوحه دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران قطر روسیه جمهوری اسلامی ایران قطر روسیه آسیای میانه خاورمیانه دوحه دولت سیزدهم ایران و قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان هامان هاشمی گفت : سال ۱۴۰۳ با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» آغاز شد، اما وجه تمایز این شعار با سال‌ های پیشین تاکید بر مشارکت مردمی در تولید و پیشبرد امور اقتصادی کشور است.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۳ همانند یک دهه گذشته حول محور اقتصادی نامگذاری شده است، اظهار داشت: پیام نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی در سنوات گذشته در قانون اساسی بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره واگذاری کارها به بخش خصوصی رضایت کافی مقام معظم رهبری را جلب نکرده است که امسال قرار است این مهم با مشارکت مردمی محقق شود.

وی اضافه‌کرد: طبق قانون یکی از موضوعات مهم کوچک کردن دولت و کاهش هزینه های جاری دولت است که در نهایت باعث سرعت و چابکی بیشتر آن شود و بتواند به عنوان بالاترین رکن اجرایی کشور به عنوان کارهای نظارتی و ریل گذاری و تمرکز بر کارهای صحیح داشته باشد.

وی براین باور است که یکی از علل نامگذاری سال ۱۴۰۳ با شعار جهش تولید با مشارکت مردمی تلنگر مجددی به همه مدیران دولتی برای واگذاری موضوعات هم در حوزه تصمیم سازی در جایگاه مشورتی و هم در حوزه اجرایی با واگذاری اموری که قابلیت اجرا با بخش خصوصی دیده شده است، را دارد.

هاشمی تصریح کرد: با فرض اینکه برخی موضوعات امنیتی را کنار بگذارید، در سایر مباحث که ریشه اقتصادی دارند بخش خصوصی همیشه نقش آفرینی داشته و دارد و باعث شده که دولت علاوه بر کاهش هزینه ها به وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر اجرای امور توجه بیشتری داشته باشد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور، در سالهای گذشته شاهد این بودیم که بخش تاکیدی شعارهای سال مبنی بر موضوعات اقتصادی بوده که امسال جهش تولید علاوه بر کارآفرینی بیشتر، نقش آفرینی بیشتر کالاهای ایرانی در بازار داخلی و خارجی را در پی خواهد داشت حال این موضوع با پیوند مشارکت مردمی اتفاق میمون و مبارکی است که می تواند اتفاقات ارزنده ای را منجر شود.

وی اظهارداشت: این مهم بازمی گردد به اینکه مدیران ما چقدر سعی در اجرای صحیح تصمیم گیری ها داشته باشند که امیدواریم با تصمیم هایی که در بدنه دولت و لایه های پایین تر اجرا صورت می گیرد شاهد آن باشیم که بتوانیم اتفاقات بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

هاشمی افزود: حال کمیسیون کشاورزی اتاق ایران آمادگی دارد، در کنار وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید، افزایش بودجه و رشد تولیدات کشاورزی داخلی واند نقش مشورتی خود را درکنار دولت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است