Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:17:00 GMT

شدت ابتلا به اُمیکرون از تصور عمومی خارج است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۹۷۶۷

شدت ابتلا به اُمیکرون از تصور عمومی خارج است

ایسنا/فارس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن تاکید بر اینکه شدت ابتلا به سویه کرونای اُمیکرون از تصور عمومی خارج است، افزایش موارد بستری مبتلایان به این بیماری در فارس طی روزهای اخیر را گواهی بر این موضوع دانست.

دکتر سید وحید حسینی دوشنبه دوم اسفند در چهارصد و هشتاد و نهمین نشست ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بررسی آمارهای روزانه کروناویروس در فارس گفت: ارزیابی آمارهای مناطق مختلف استان، نشان دهنده افزایش میزان بستری موارد مشکوک و مبتلا به کرونا در روزهای گذشته بوده که به معنی چرخش گسترده ویروس در سطح جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با انتقاد از کاهش توجه عمومی نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جامعه که در برابر قدرت سرایت بالای کرونا، تهدیدی جدی محسوب می‌شود، افزود: این تصور اشتباه که امیکرون شدت سویه‌های گذشته کرونا را ندارد و سبب بستری و مرگ و میر نمی‌شود، باعث شده توجه مردم نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک کاهش پیدا کند. 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: این تصور نادرست سبب شده تا مردم در صورت داشتن علائم بیماری، آن را سرماخوردگی معمولی تلقی کرده و به خود درمانی روی بیاورند که این موضوع می‌تواند به شدت یافتن بیماری و چرخش بیشتر ویروس بین خانواده‌ها و جامعه منجر شود. 

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود در نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، افزایش آمار جانباختگان کرونا طی روزهای اخیر در کشور را نگران کننده و حاکی از بی توجهی عمومی نسبت به رعایت مسایل بهداشت فردی و اجتماعی در بین اقشار مختلف جامعه دانست و تاکید کرد: بسیاری از افراد نیز به علت دیر مراجعه کردن به مراکز درمانی با وضعیت وخیم بستری می شوند و یا متاسفانه جان خود را در اثر این بیماری از دست می دهند. 

او در ادامه با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون برای کاهش کروناویروس در استان از خانواده‌ها خواست ضمن مراجعه برای دریافت دُز سوم واکسن و تکمیل واکسیناسیون خود، به واکسیناسیون کودکان نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند که در همین راستا واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال نیز در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته و در تمام استان‌ها از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال اجراست. 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه سلامت مردم مهم ترین دغدغه و اولویت کاری مسئولان استان است، از بازدیدهای مستمر تیم های نظارتی با حضور ادارات و سازمان‌های مرتبط در استان خبر داد و افزود: این نظارت‌ها در حوزه‌های مختلف با حضور تیم‌های سلامت و بررسی نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مکان‌های عمومی و مراکز خرید، همچون گذشته با جدیت ادامه دارد و با متخلفان بر اساس قانون برخورد و پرونده متخلفان برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی شیراز سید وحید حسینی فارس کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۹۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله