Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به تازگی به جمع طرفداران گوشی موبایل شیائومی پیوسته‌اید، جای هیچ تعجبی ندارد چرا که تازه عموم مردم متوجه شده‌اند که محصولات این شرکت چه کیفیت بی‌نظیری دارند. این محتوا برای تمام کسانی که قصد دارند یک گوشی موبایل شیائومی بخرند و در حال تحقیق در مورد انواع پک شیائومی هستند، می‌تواند کاربردی باشد.

ما در این مقاله سعی می‌کنیم، اطلاعات مفید و کاربردی راجع پک‌های گلوبال، چین و هند در اختیار شما قرار دهیم و به شما کمک کنیم که در هنگام خرید گوشی موبایل با اطلاع قبلی، یک پک را خریداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد سریع شیائومی در میان مردم عادی

در چند سال اخیر بسیار بیشتر از گذشته، محصولات شرکت شیائومی در میان مردم عادی رواج پیدا کرده است به نحوی که برای تمام افرادی که علاقه‌مند هستند در زمینه گوشی‌های موبایل تحقیق کنند، این برند به عنوان یک شرکت تازه تأسیس و پیشرفته شناخته می‌شود.

دقت داشته باشید که محصولات این برند با چند پک مختلف در بازار وجود دارند. این پک‌ها عبارت‌اند از

پک گوشی شیائومی هند پک گوشی شیائومی گلوبال پک گوشی شیائومی چین

این پک‌ها با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند که احتمالاً باعث می‌شود در هنگام خرید کمی مردد شوید که کدام پک را انتخاب کنید.

معرفی پک شیائومی چین

همانطور که احتمالاً خودتان هم از نام این پک حدس می‌زنید، زبان این پک و بسته بندی آن کاملاً چینی است. این پک از شارژرهایی برخوردار است که با پریزهای برق ایران ناهمخوانی داشتی و قابل استفاده بدون رابط نیست. در واقع شاید یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های پک گلوبال با پک چینی شیائومی همین ناهمخوانی در دوشاخه‌های پریزهای برق ایران باشد. افراد زیادی چون مجبورند از تبدیل استفاده کنند، ترجیح می‌دهند که از پک گلوبال بجای پک چینی شیائومی استفاده کنند.

نکته دیگری که در رابطه با این پک وجود دارد و به شدت مهم است، عدم پشتیبانی از قابلیت‌های 4G و 5G گوشی‌های پک چینی شیائومی در ایران است.

در بازار موبایل می‌توانید این نوع از گوشی‌ها را تحت عنوان رام چین پیدا کنید. (دقت کنید که بر اساس اطلاعات بدست آمده، شما می‌توانید رام چین را به گلوبال تغییر دهید.)

معرفی پک گلوبال شیائومی

یکی دیگر از مواردی که هنگام خرید گوشی شیائومی با آن مواجه می‌شوید، پک گلوبال است. اولین تفاوت این پک با سایر پک‌های موجود، نوشته‌های موجود بر روی جعبه محصول است که به زبان انگلیسی است. همچنین بر روی گوشی های گلوبال شیائومی ممکن است که لوگوهای WEEE و CE هم درج شده باشد.

شارژرهای این پک برخلاف شارژهای پک چینی شیائومی قابلیت اتصال به پریز برق‌های ایران را دارند و با آن‌ها سازگار هستند. البته این موضوع برای همه مدل‌ها نیست و برای برخی از مدل‌ها شاید نیاز باشد که از سه شاخه برای حل مشکل اتصال به پریز برق کمک گرفت.

این پک نسبت به سایر پک‌ها عمومیت بیشتری داشته و بیشتر افراد ترجیح می‌دهند، آن را خریداری کنند.

معرفی پک هند شیائومی

آخرین پکی که می‌خواهیم بررسی کنیم، پک هند گوشی‌های شیائومی است. این پک دارای ویژگی‌های مختلفی بوده که برخی از آن‌ها به اختصار عبارت‌اند از:

اشاره به رتبه فروش این محصول شیائومی در هندوستان (این آمار در قسمت بالا، سمت چپ محصول درج شده است!)

در پشت جعبه بسته بندی محصول به انگلیسی نوشته شده made in india که نشان از تولید این محصول در این کشور می‌دهد.

جالب است بدانید که شارژرهای این پک بیشتر به رنگ مشکی در بازار موجود هستند و قابلیت همخوانی با پریزهای برق ایران را دارا هستند. (البته گاهی هم این موضوع صدق نمی‌کند که مجبور هستیم از تبدیل استفاده کنیم!) کدام پک را باید خریداری کنم؟

این روزها که افراد زیادی برای خرید گوشی‌های شیائومی به بازار موبایل سر می‌زنند، معمولاً این سؤال را همیشه از فروشندگان می‌پرسند که با توجه به این توضیحات، کدام پک را باید انتخاب کرد؟ حقیقت این است که رام پک چین شیائومی به دلیل داشتن محدودیت‌های زیاد، خیلی مناسب خرید نیست.

پک چینی دارای محدودیت‌هایی مثل نداشتن برنامه‌های اصلی Play Store و Play Service است. (البته می‌توانید خودتان آن‌ها را بعداً نصب کنید، اما به صورت پیش فرض در موبایل وجود ندارند!) همچنین این نوع پک از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و تنها می‌تواند به زبان انگلیسی منوی گوشی تغییر کند.

البته این پک جدا از این موارد که به عنوان معایب آن شناخته می‌شود، دارای مزایایی مثل دریافت سریع‌تر به‌روزرسانی‌ها از بقیه رام هاست. همچنین این پک نسبت به سایر پک‌ها سبک‌تر هم بوده و درصد شارژ بیشتری را می‌تواند نگه دارد.

در نقطه مقابل پک گلوبال با قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی، منوی فارسی و پیش فرض نصب بودن نرم افزارهای مهم گوگل است. گوشی‌های این پک هیچ زبان چینی بر روی بدنه خود ندارند و کاملاً به عنوان یک مدل استاندارد شناخته می‌شوند.

این ما هستیم که باید با توجه به ویژگی‌ها و خاصیت‌های هر پک، باید یک مدل را انتخاب کنیم.

خرید گوشی از یک فروشگاه اینترنتی معتبر

بعد از این که تحقیقات خود را در رابطه با خرید یک مدل گوشی انجام دادید و تصمیم گرفتید که اقدام به خرید کنید، باید در نظر بگیرید که کدام فروشگاه می‌تواند برای شما مناسب باشد؟ فروشگاه‌های زیادی وجود دارند که ادعا می کنند، خدمات خوبی را به مشتریان خود ارائه می کنند، اما شاید راحت نتوان به آن‌ها اعتماد کرد.

ما قصد داریم یک فروشگاه اینترنتی معتبر به شما معرفی کنیم. فروشگاه اینترنتی رایمند همراه به عنوان نماینده رسمی شرکت رایمند همراه آژند پاژ باسابقه‌ای طولانی در حوزه فروش محصولات هوشمند، بهترین انتخاب برای خرید انواع محصولات در این حوزه است.

این فروشگاه سعی کرده با ارائه بهترین قیمت و گارانتی محصولات به تمامی مشتریان خود کمک کند که از بهترین کیفیت برخوردار شوند. جدا از این موارد شما می‌توانید برای بررسی قیمت گوشی سامسونگ، اپل و ... به این سایت به عنوان مرجع نگاه کنید.

نظر شما در مورد خرید گوشی با پک چین یا پک گلوبال چیست؟ شما ترجیح می‌دهید از کدام پک استفاده کنید؟ نظر خود را به همراه دلیل در بخش مربوطه برای ما و سایر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گوشی شیائومی خرید گوشی گوشی ها پک گوشی پک چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • محبوب ترین گوشی‌ های میان رده شیائومی سری redmi
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟