Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، سید مجید میراحمدی در نود و هفتمین نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ گفت: برای مهار سوش امیکرون در کشور نیازمند تسریع در فرآیند دز سوم واکسن هستیم.

وی اضافه کرد: براساس نظرات تخصصی وزارت بهداشت، برای عبور از پیک ششم بیماری که سویه غالب آن امیکرون است؛ موثرترین گزینه، تزریق دز سوم واکسن است و برای همین باید به تزریق دز سوم در کشور اهتمام جدی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه هر گونه محدودیت بر اساس نظام هوشمند سازی اعمال خواهد شد؛ اظهار داشت: در هوشمند سازی محدودیت ها، تاکید بر مشخص بودن وضعیت بیماری فرد خدمات گیرنده است و برای همین ضرورت دارد همگان نسبت به تزریق به موقع واکسن و رعایت اصول بهداشتی حساسیت لازم را داشته باشند.

میراحمدی درخصوص ترددهای بین شهری در ایام نوروز گفت: این پیشنهاد به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه می شود که شرط استفاده از هتل و اماکن تفریحی، تزریق دو دز واکسن و مشخص بودن شرایط سلامت باشد.

وی گفت: مسئولان نیروی انتظامی از طریق سامانه ها و همچنین فرآیندهای لازم بر این امر نظارت خواهند داشت.

وی به هم وطنانی که به سفر در این ایام تمایل دارند توصیه کرد: در مدت باقی مانده به تزریق دو دز واکسن اقدام کنند و آنهایی که دو دوز واکسن را تزریق کرده اند، هم برای ایمنی بیشتر  دز سوم را تزریق کنند.

میراحمدی اضافه کرد: مطابق گزارش مسئولان وزارت بهداشت شرایط بیماری کرونا در کشور در مرحله پیک قرار دارد و در این راستا باید با رعایت ۱۰۰ درصدی مقررات بهداشتی به صورت استفاده از ماسک و اجتناب از حضور در دورهمی هم تلاش کنیم هر چه سریعتر مدت شیوع بیماری در کشور کاهش یابد.

معاون وزیر کشور خواستار نظارت مستمر و فعال بر رستوران ها، تالارها و سینماها در کشور شد و گفت: باید مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که بر ظرفیت ۳۰ درصدی در مکان های مسقف تاکید دارد به شکل موثری رعایت شود.

میراحمدی همچنین به موضوع سفر به عتبات عالیات در عراق هم اشاره کرد و گفت: مردم عزیز ایران برای سفر به عتبات عالیات حتما باید تزریق دو دز واکسن و داشتن تست پی سی آر منفی را داشته باشند.

وی یادآور شد: در صورتی که هر دو کشور ایران و عراق در مرزهای کشور از افرادی که دارای علائم بیماری هستند اقدام به تست گیری کنند؛ رایگان خواهد بود.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا  به چگونگی برگزاری آزمون تخصصی دکتری هم  اشاره کرد و افزود: در نشست امروز این مساله به صورت جامع و کامل بررسی شد تا آزمون، در زمان مقرر با شرط رعایت اصول بهداشتی برگزار شود.

میراحمدی اظهار کرد: برای عبور از پیک ششم بیماری مسیری جز تقویت رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهداشتی و تزریق دز سوم واکسن نداریم و برای همین باید با اطلاع رسانی مسئولانه و هدفمند، هم میزان رعایت پروتکل های بهداشتی و هم آمار تزریق دز سوم واکسن باید به نحو مطلوبی ارتقا یابد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تزریق واکسن کرونا مهار امیکرون امیکرون مدیریت بیماری کرونا تزریق دز سوم واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی