Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@07:24:57 GMT

فروش کلوخ مجتمع سنگان خواف برای نخستین بار

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۱۶۹۰

فروش کلوخ مجتمع سنگان خواف برای نخستین بار

بخش معادن و صنایع معدنی ایران دارای مزیتها و ظرفیتهای بالقوه قابل توجهی برای کمک به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در اقتصاد ایران می باشد. با توجه به وجود ذخایر گسترده معدنی و پیوند بین فعالیتهای معدنی با طیف وسیعی از صنایع و خدمات کشور، توسعه معادن و صنایع معدنی میتواند سهم تعیین کننده ای در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال ایفا کند و همانطوری که در برنامه توسعه ششم نیز تاکید گردیده، این بخش را به یکی از پیشران های اصلی رشد اقتصادی تبدیل نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه قوانین بالادستی ارزشمندی مانند برنامه توسعه ششم، قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، قانون بهبود فضای کسب و کار، قانون معادن و ... وجود دارند که با بهره گیری از ظرفیتهای آنها می توان گامهای مهمی در راستای توسعه اقتصادی کشور برداشت.
معادن و صنایع معدنی نظام جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از منابع استراتژیک از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه دولتهای بعد از انقلاب قرار گرفت و اقدامات بزرگی در این زمینه صورت پذیرفت به طوریکه جمهوری اسلامی ایران به برکت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در حال حاضر با تولید ماهانه حدود 2.7 میلیون تن فولاد در ماه در جایگاه دهمین تولید کننده فولاد جهانی قرار دارد که توسعه آن در سالهای آتی و بر اساس سند چشم انداز 1404 به 55 میلیون تن فولاد در سال خواهد رسید ولیکن این امر منوط به توسعه متوازن در کل زنجیره فولاد بویژه بخش معادن سنگ آهن می باشد که بواسطه قیمت گذاری گذشته توان توسعه ای خویش را از دست داده و در زمینه توسعه اکتشافات و استخراج دچار عقب ماندگی شده ایم.
لذا در راستای اسناد بالا دستی و در جهت افزایش جذب سرمایه گذاری در بخش معادن و اکتشافات معدنی و استفاده بهینه از کلیه ظرفیتهای قانونی جهت افزایش تولید و توسعه بمنظور کشف نرخ منصفانه‌تر در کلوخه سنگ آهن، افزایش شفافیت، ایجاد بازار منسجم ، مرجع قیمت‌گذاری و تضمین تعهدات طرفین، بورس کالا بستری مناسب جهت تحقق این امر می باشد.
لذا با پیگیری های ستاد ایمیدرو بعنوان متولی اصلی توسعه معادن و صنایع معدنی و با دستور مدیریت مجتمع سنگ آهن سنگان  و همکاری سیستم های نظارتی، بمنظور استفاده بهینه از ظرفیتهای بورس کالا، با توجه به تلاشهای ماههای گذشته اولین محموله کلوخه سنگ آهن سنگان با عیارهای 43-48 و 53 در تاریخ 23 بهمن 1400 در بورس کالا عرضه گردید و امید است با برنامه ریزی های آتی و بهره‌مندی از ابزارهای تأمین مالی و پوشش ریسک و دیگر مزایایی که در بالا به آنها اشاره گردید، در بخش معادن از ظرفیت بورس کالا برای توسعه بازار محصولات زنجیره فولاد بهره جست تا ارزش افزوده و بهره‌وری این بخش افزایش یابد، و عدم توازن ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف زنجیره فولاد مرتفع گردد و با بهره گیری از این ظرفیت ها در معادن و صنایع معدنی به دلیل برخورداری از قابلیت تولید محصولات صادراتی در ارزش افزوده صادراتی کشور سهیم شده و با توجه به قرار گرفتن معادن در مناطق غیر برخوردار و دورافتاده کشور در توسعه این مناطق گامهای بزرگی برداشت.

میثم کرمانی ، عضو هیات اجرایی مجتمع معادن آهن سنگان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خراسان رضوی سنگ آهن سنگان معادن فولاد معادن و صنایع معدنی بخش معادن بورس کالا سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف