Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل گمرک ایران در دیدار با همتای قزاقستانی خود ضمن اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر توسعه مناسبات اقتصادی و مبادلات تجاری با کشورهای منطقه، آمادگی گمرک کشورمان را برای افزایش همکاری‌ها و انجام توافقات دوجانبه در راستای تسهیل تجارت فیمابین اعلام کرد.

به گزارش برنا، علیرضا مقدسی در ملاقات با "علی آلتین بایف" رئیس کل کمیته درآمدی دولتی قزاقستان که به همراه خانم بایزیاسروا روشن مختار وونا، معاون ر ئیس اداره همکاری‌های بین‌‌الملل گمرک این کشور به تهران سفر کرده بود، با ارائه هشت پیشنهاد در زمینه توسعه همکاری‌های گمرکی و ابراز امیدواری نسبت به اجرایی شدن آن ها، بر افزایش مبادلات تجاری فیمابین با توجه به اشتراکات فرهنگی و تمدنی و همچنین امکانات حمل و نقل دریایی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه آخرین یادداشت تفاهم امضا شده بین گمرکات دو کشور مربوط به ۱۸ سال قبل است ،گفت: بسیار خرسندم که بار دیگر فرصت گفت و گو برای یک همکاری خوب متقابل فراهم شده است.
 علی آلتین بایف، رییس کل گمرک قزاقستان نیز با اظهار خرسندی از انجام این دیدار ، علاقه مندی کشورش را به توسعه همکاری های گمرکی با ایران و افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور اعلام کرد.
وی گفت: ما از همه پیشنهادها و ابتکارات مطرح شده توسط شما در خصوص گسترش همکاری ها از جمله برگزاری دوره های آموزشی مشترک در حوزه امور گمرکی استقبال می کنیم.

 رییس کل گمرک قزاقستان افزود: مادر سال ۲۰۰۹ یک مرکز آموزش بین المللی گمرکی تاسیس کردیم و به تجربیات خوبی در این زمینه دست یافتیم که این امر می تواند زمینه مناسبی برای توسعه همکاری ها و انتقال تجارب گمرکات دو کشور به یکدیگر باشد.
آلتین بایف همچنین در خصوص پیشنهاد امضای تفاهمنامه برای اجرای پروژه تیر الکترونیکی که از سوی رییس کل گمرک کشورمان مطرح شد، اظهار داشت: ما در حال حاضر یک پروژه آزمایشی را در این خصوص با گمرک کشور ازبکستان به مرحله اجرا در آوردیم و در این زمینه هم آماده همکاری با گمرک جمهوری اسلامی ایران هستیم که دکتر مقدسی نیز در این مورد آمادگی گمرک ایران را به اطلاع طرف قزاقستانی رساند.

رییس کل گمرک قزاقستان در بخش دیگری از سخنان خود آمادگی کشورش را برای افزایش همکاری بین بنادر قزاقستان از جمله بندر اکتائو و بنادر شمالی ایران اعلام و بر اهمیت توسعه حمل و نقل کالا های تجاری از طریق دریای خرز تاکید کرد

پیشنهاد های رییس کل گمرک ایران

براساس این گزارش، امضای تفاهم‌نامه آموزشی برای برگزاری دوره‌های مشترک در حوزه‌های مختلف امور گمرکی و تخلفات به منظور آشنایی با آخرین روش‌های کشف انواع قاچاق و کنترل‌های گمرکی، امضای سند یادداشت تفاهم درخصوص فعالان اقتصادی مجاز (AEO)، استفاده از ظرفیت ریلی گمرک اینچه‌برون و بنادر امیرآباد و انزلی برای توسعه مبادلات تجاری فی‌مابین و استفاده از کشتی‌ها بین بنادر امیرآباد-اکتائو و انزلی- اکتائو، اعزام هیأت‌های گمرکی برای انجام بازدیدهای مشترک از گمرکات مرزی دو کشور و بندر اکتائو قزاقستان در آینده نزدیک، توسعه همکاری‌های مشترک در چارچوب پیمان‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای ازجمله اکو و اوراسیا و تشکیل کمیته مشترک با حضور کارشناسان بخش فناوری اطلاعات برای تبادل اطلاعات گمرکی ازجمله پیشنهادهای رئیس کل گمرک کشورمان به طرف قزاقستانی بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جمهوری اسلامی ایران قزاقستان کشورهای منطقه گمرک توسعه همکاری ها مبادلات تجاری رییس کل گمرک گمرک کشور دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد