Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش کُردی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای باختر افزود: در صورتی که در طرح توسعه نیروگاه شازند بحث مصرف گاز مطرح نباشد، در این طرح تجدید نظر شده و این ظرفیت بدون اینکه از سرجمع ظرفیت استان مرکزی کسر شود به منطقه دیگر از این استان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط ویژه‌ای که امسال در صنعت برق حاصل شد، مقرر شد در زمستان امسال خاموشی نداشته باشیم و در زمینه اقتصاد ملی نیز خللی ایجاد نشود و بر این اساس بحث مازوت سوزی در بقیه نیروگاه‌های استان‌های کشور وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کردی گفت: مقرر شده‌ یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی توسط شرکت ایرالکو در استان مرکزی ایجاد شود و کمک برای جانمایی و جاگذاری این نیروگاه در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: ایجاد این نیروگاه در ۲ منطقه شهرک صنعتی خیرآباد و منطقه ساوه از نظر بهره‌وری و شبکه دارای اولویت بوده‌ است.

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: با توجه به اینکه ترانزیت برق از نیروگاه به کارخانه صفر در نظر گرفته می‌شود، مجموعه ایرالکو نگرانی از نظر فاصله نیروگاه تا کارخانه نداشته باشد.

کردی اظهار داشت: منطقه ساوه به دلیل ارتفاع و شرایط ایزو برای ایجاد نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی مناسب تر است.

کردی یاد آور شد: بیش از ۶۰ درصد انرژی استان مرکزی در بخش صنعت مصرف می شود و این استان منسوب به  صنعت بوده و تامین بار برای مشترکان صنعتی از یک ویژگی خاص برخوردار است.

وی ادامه داد: بارهای بزرگی از جمله شرکت ایرالکو، صنایع فولادی و شهرک صنعتی کاوه در استان مرکزی وجود دارد که از حساسیت ویژه‌ای در تامین برق برخوردار هستند.

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: این مهم موجب شده تدابیری که در استان مرکزی و برق باختر برای تامین برق در این منطقه اندیشیده می‌شود نسبت به سایر نقاط کشور مقداری متفاوت تر باشد.

کردی افزود: این فرصت در زمینه توسعه سرمایه گذاری در بخش صنعت، اشتغال و فناوری در استان مرکزی است که کمتر استانی از این ظرفیت برخوردار است.

وی ادامه داد: استان مرکزی از جمله استان‌هایی است که بیشترین مراجعات را در بخش صنعت داشته و شهرک‌های صنعتی این استان از سایر نقاط کشور پر رونق تر بوده و توسعه شهرک‌های صنعتی در این استان نیز بالاتر است.

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: شرکت تولیدکننده پنل‌های خورشیدی استان مرکزی نسبت به سایر نقاط کشور از رشد سریع‌تری برخوردار بوده و این مهم فرصتی برای استان است.

کردی افزود: با توجه به اینکه استان مرکزی در میانه شبکه شمال به جنوب کشور و در کنار مسیر ترددی و تبادلی شبکه قرار گرفته این مهم فرصتی برای نشان دادن قابلیت تبادل و ارسال بار بین شبکه شمال به جنوب کشور است.

وی با یادآوری بهره برداری از شرکت برق منطقه باختر در سال ۶۵ گفت: به رغم این شرکت وظیفه مدیریت سه استان را برعهده داشته، رعایت عدالت توسعه ای و شبکه ای را در ۲ استان دیگر را نیز داشته‌ است.

مدیر عامل شرکت توانیر ادامه داد: نهادهای استانی و استانداران استان مرکزی همواره همکاری مناسبی با شرکت برق منطقه ای باختر داشته اند و این مهم از جمله مهمترین عوامل رشد، توسعه و پیشرفت این شرکت در استان بوده‌است.

کردی خاطر نشان کرد: در دولت سیزدهم سیاست گذاری خوب، صحیح و سازنده‌ای در زمینه بهره گیری از ظرفیت‌های بومی در زمینه مدیریتی اتخاذ شده و ما نیز تابع این سیاست هستیم.

وی ادامه داد: مدیرعامل جدید شرکت برق منطقه‌ای باختر از نیروهای توانمند این شرکت است که در تمام معاونت‌های فنی حضور داشته و با مدیریت جغرافیایی و کاری برق باختر آشنا هستند.

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: مدیر عامل برق منطقه‌ای باختر از نیروهای ارزشی و انقلابی بوده و تاکید دولت نیز استفاده از این نیروها در استان‌ها است.

کردی یادآور شد: از مشکلاتی که دولت در ابتدای فعالیت خود با آن مواجه بود، بحث نامتوازنی در صنعت برق بود که از نظر تولید و مصرف تبعات ویژه و خاصی را در سال جاری ایجاد کرد.

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: در گزارش‌هایی که به رئیس جمهور ارایه شد از شمولیت برق رسانی در کشور که نسبت به استانداردهای جهانی در سطح بالاتری قرار گرفته‌ است، ویژه تشکر کردند.

کردی افزود: پس از ضعف‌هایی که تابستان امسال ایجاد شد عزم مسئولان جزم شد که این اتفاق در تابستان سال آینده تکرار نشود.

وی ادامه داد: وزیر نیرو از زمان اسقرار به صورت ویژه برنامه‌هایی تدوین و به مجلس ارایه کردند و پیگیری خاصی نیز انجام دادند که مسائل استانی، توسعه‌هایی که باید انجام شود و مدیریت مصرف بار برای تابستان سال آینده بررسی گردد.

کردی افزود: مهمترین برنامه مدیرعامل جدید برق منطقه ای باختر هماهنگی در سه استان به خصوص در استان مرکزی است.

حدود ۷۰۰ هزار مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد که برق آنان از ۱۶ هزار دستگاه ترانسفورماتور، ۲۰ هزار کیلومتر شبکه و ۶۵ پست فوق توزیع تامین می شود.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی شرکت توانیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی شرکت توانیر اراک استان مرکزی شرکت توانیر برق منطقه ای باختر شرکت برق منطقه استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاها بابازاده ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.
محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. وی گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید. مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است. بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند. وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود. کد خبر 6093158

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود