Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت:

همواره از نوشتن درباره‌ی امور صنفی حرفه و شغلم پرهیز می‌کنم. به همان‌اندازه که دلایل این کار برای خودم موجه است، برای همکاران و هم‌قطارانم ناموجه می‌نماید. دلیل اصلی‌ام این است که دغدغه‌های صنفی روزنامه‌نگاران با اصنافی مثل آهنگر و نوشت‌افزارفروش و درودگر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با کمی تساهل یکسان است اما چون ما قلم دست‌مان است و از قدرت پرفشاری مانند رسانه بهره‌مندیم، می‌توانیم به خواسته‌هایمان ضریب بدهیم و صنوف دیگر چنین فرصتی ندارند، و همین یعنی رانت! 

از این می‌گذرم. 

 مطلع شدم صلاحیت برخی افراد برای عضویت در هیئت‌مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران (که البته بنده عضو آن نیستم) از سوی وزارت کار مردود اعلام شده است. دلیل این ردّ صلاحیت‌ها را هم نمی‌دانم. وقتی ردّ صلاحیت چهره‌های سیاسی ارشد کشور در انتخابات، دلایلش واهی است و گاهی خنده‌دار، چه انتظاری می‌رود که وزارت کار دلایلش موجه و متقن باشد؟ از این هم می‌گذرم. 

 آقای دکتر حسن نمک‌دوست، عضو هیئت‌مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، در یادداشتی اعلام کرده در اعتراض به ردّ صلاحیت خود و برخی افراد، از سمتش استعفا داده است. برای من نوشته‌ی آقای نمک‌دوست مهم است؛ بسیار مهم‌تر از انجمن صنفی و حتی دغدغه‌های شغلی. 

او را هم ردّ صلاحیت کرده‌اند تا رئیس نباشد در انجمنی که می‌خواهد به فکر دستمزد، بیمه و رفاه جماعت خبرنگار باشد. 

با خودم فکر کردم چه کسی برای این کار، بهتر از نمک‌دوست است؟ 

با سوگند می‌نویسم که کمتر آدمی در صنف خودمان به شرافت او می‌شناسم. در اولین برخورد ، ادب، متانت، احترام، صداقت، تعامل‌پذیری، حسن خلق و تواضع نخستین ویژگی‌هایی است که از او در ذهن آدم نقش می‌بندد و وقتی این خصایل در کار حرفه‌ای درجه یک او نمود پیدا می‌کند، از حسن نمک‌دوست، روزنامه‌نگاری فرهیخته، اهل تحلیل، آینده‌نگر و دلسوز، خوش‌قلم و خوش‌زبان می‌سازد. 

عضویت او در هیئت‌مدیره انجمن صنفی، هیچ امتیازی برایش ندارد؛ اما نبودش نظام مطبوعاتی کشور را از مواجهه با فردی ادب‌دان، بااخلاق و حرفه‌ای محروم می‌کند. 

 یادم افتاد حرف عمیق آن کشاورز ساده‌دل را که در نهایت فهم به وزیر سابق جهاد کشاورزی گفت: «خودتون می‌دونین و مملکت‌تون.»

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا انجمن صنفی روزنامه نگاران محمد مهاجری حسن نمکدوست افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا صنفی روزنامه نگاران انجمن صنفی نمک دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است

به گزارش قدس خراسان،علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • جنگ تن‌هاخ با روزنامه‌نگاران: حق سوال پرسیدن ندارید!