Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دوشنبه بخشهایی از بازار همدان توسط دادستان، فرماندار و رئیس اتاق اصناف همدان با همراهی نمایندگان تعزیرات حکومتی، شهرداری و جهادکشاورزی مورد بازدید قرار گرفت.

در این گشت مشترک که از راسته بازارهای قصابها، شیشه برها، صحافخانه، کفاشخانه، دباغخانه، بازار میوه کوی گذر و واحدهای عرضه پروتئین ابتدای خیابان شهدا انجام شد مسئولان ضمن مشاهده وضعیت بازار در آستانه ماه اسفند و خریدهای نوروزی با تعدادی از متصدیان واحدهای صنفی و مشتریان به گفتگو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد معبر و تجاوز بسیاری از واحدهای صنفی به معبر عمومی از جمله تخلفاتی بود که دادستان و فرماندار همدان به متولیان امر در اتاق اصناف و شهرداری متذکر شدند تا نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدامات قانونی لازم را به عمل آورند.

استقرار سازه‌های موقت ثابت و چرخدار به منظور چیدمان اجناس و کالاها در مقابل واحدهای صنفی، قطعه بندی مرغ و عدم استفاده متصدیان واحدهای صنفی از ماسک، فروش تخم مرغ به صورت غیر کیلویی و قرار دادن گوشت در محیط غیر بهداشتی و فعالیت قصابی در خارج واحد صنفی از تخلفات مشهود تعداد قابل توجهی از واحدهای صنفی بود.

تردد و پارک خودروهای سواری در کوچه‌های کم عرض بازار نیز از جمله موارد نارضایتی متصدیان واحدهای صنفی بود که بسیاری از آنها اذعان داشتند قرار دادن اجناس و موانع فیزیکی صرفاً جهت جلوگیری از پارک خودرو در مقابل واحد صنفی آنها می‌باشد.

حفاری‌های شرکت‌های خدمات رسان در معابر بازار که با گذشت مدت زمان طولانی هنوز آسفالت نشده، ایجاد محدودیت جهت تردد خودروهای سواری به راسته بازارها و کوچه‌های کم عرض بازار نیز از جمله خواسته‌های متصدیان واحدهای صنفی از مسئولان بود.

کد خبر 5430273

منبع: مهر

کلیدواژه: بازار همدان اتاق اصناف همدان فرمانداری همدان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیوع کرونا بارش برف تبریز بارش باران عکس استانها همدان گرگان اردبیل واکسن کرونا متصدیان واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • جزئیات تجاوز چهار افغانی به فوتبالیست ایرانی
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح