Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، اظهار کرد: تأمین درست، قانونی و بهداشتی فرآورده های بهداشتی و آرایشی نقش بسزایی در سلامت مردم و خانواده ها دارد و سیاستگذاران باید نسبت به این موضوع توجه کافی داشته باشند که اگر کالای مورد تقاضای مردم تامین نشود، کالای قاچاق  جایگزین کالای با اصالت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از مولفه‌های مؤثر بر افزایش کیفیت زندگی، توجه به سلامت فرآورده‌هایی است که به عنوان کالاهای سلامت محور مورد استفاده قرار می گیرند و این موضوع درخصوص کودکان، سالمندان، زنان باردار، زنان شاغل، زنان خانه دار و به طور کلی همه اعضای جامعه اهمیت دارد.

بحیرایی افزود: این مقوله، علاوه بر اینکه یک بحث جدی در حوزه سلامت است و همه کارشناسان بر آن اذعان دارند، تبعات اقتصادی نیز بهمراه دارد.

وی ادامه داد: اینکه کالای قاچاق و فاقد اصالت در بازار کشورمان شایع باشد، به هیچ وجه زیبنده جامعه ای که به دنبال عدالت و سلامت است، نیست و در این رابطه تولیدکننده و واردکننده متفق القول هستند که باید با کالای قاچاق به صورت جدی مقابله شود.

به گفته بحیرایی، واقعیت این است که اقتصاد ایران برای بخش خصوصی، آنچنان که شایسته است احترام و ارزش قائل نیست و این برای همه فعالان اقتصادی آزاردهنده است. در این خصوص صحبت بر سر تولیدکننده یا واردکننده نیست. بلکه شاهد وضع قوانینی هستیم که به طور کلی مانع گردش چرخ های اقتصادی است و این تاسف بار است و اگر سیاست کلان کشور به دنبال حمایت از حقوق مردم و منافع ملی است باید یک تقسیم کار ملی صورت گیرد به طوری که افراد ، بنگاه ها و سازمان ها، هرکدام در مسیری که قانون تعیین کرده، فعالیت کنند و با یکدیگر هم افزایی داشته باشند.

 بحیرایی ادامه داد: توقع داریم سیاستگذاران و تصمیم گیران، مبتنی بر یک استراتژی پایدار و منطقی برنامه ریزی کنند و تجربیات جهانی را بیش از پیش مدنظر قرار دهند. 

وی با تاکید بر ضرورت تقسیم کار ملی برای مدیریت بهینه و ارتقای اثربخشی سیاستگذاری های دولت افزود: ضرورت دارد که نظام مشورت دهی در سازمان های دولتی مبتنی بر انجمن های تخصصی شود. این یک اصل منطقی است که فعالان حوزه آرایشی و بهداشتی توقع داشته باشند که سازمان های دولتی اعم از سازمان غذاودارو، گمرک و سایر دستگاه های دست اندر کار، بهنگام صدور بخشنامه ها، آرا و نظرات انجمن های تخصصی را اخذ کنند و اتفاقا قانون بهبود کسب و کار نیز برآن دلالت دارد ولی آنچه که در عمل شاهد آن هستیم، فاصله زیادی با اجرای این قانون داریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قاچاق کالا قاچاق لوازم بهداشتی لوازم آرایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی، بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ در تشکیل و پیگیری پرونده‌ها شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی، مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد این پلیس در حوزه کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پروندهای کلان و سازمان یافته هستیم، عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی متهمان دستگیر شده در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت: پلیس امنیت اقتصادی با راه اندازی سامانه ۰۹۶۳۰۰ آماده در راستای مقابله همه جانبه با قاچاق کالا و ارز آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی است.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

این مقام ارشد انتظامی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان داشت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی، عنوان داشت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرارداد.

رشد ۱۰۰ درصدی عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی، عنوان داشت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کرده‌ایم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت :۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 6097278

دیگر خبرها

  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)