Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سید احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که عزل شهاب الدین عزیزی خادم از ریاست فدراسیون فوتبال قابل پیش بینی بود اظهار داشت: زمانی که تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی صعود کرد، مسئولان فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند تغییراتی را در بدنه فدراسیون ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای هیئت رئیسه فدراسیون برای برطرف کردن مشکلات فوتبال کشور متحد هستند.

پنجشنبه ۲۸ بهمن ماه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در جلسه ای به اتفاق آرا شهاب الدین عزیزی خادم را از ریاست فدراسیون فوتبال برکنار کرد و میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد.

قرار است اردیبهشت سال آینده جلسه مجمع عمومی فدراسیون برگزار و در آن راجع به برکناری عزیزی خادم تصمیم گیری شود.

قاضی زاده هاشمی در خصوص اساسنامه فدراسیون فوتبال گفت: فدراسیون فوتبال طی نامه‌ای به فیفا اعلام کرده بود که اساسنامه به تایید مراجع ذی‌صلاح کشور رسیده و پرونده را پایان یافته تلقی کرده، اما فیفا بهتر از مسئولان فدراسیون از قوانین داخلی ایران آگاهی داشت و اعلام کرد که مجلس و دولت ایران باید اساسنامه را تصویب کنند. برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال به مردم دروغ گفتند و به فوتبال کشور خیانت کردند.

فیفا اعلام کرده ایران باید تا ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۰ اساسنامه فدراسیون فوتبال را اصلاح کند.

رئیس وقت فدراسیون فوتبال آذر ماه امسال از مجلس خواسته بود اصلاح اساسنامه این فدراسیون را در دستور کار قرار دهد. آقای عزیزی خادم گفته بود "اگر مجلس همکاری نکند، فوتبال ایران می‌تواند وارد بحران شود."

در بند یک اساسنامه فدراسیون آمده است: "فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران موسسه‌ای مستقل، غیرانتفاعی، غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی است که مطابق مقررات جمهوری اسلامی ایران و برای مدت نامحدود تشکیل شده است."

فیفا خواهان تصویب بند یک اساسنامه فدراسیون فوتبال و استفاده از واژه موسسه خصوصی به جای نهاد عمومی غیر دولتی شده است. اصرار فیفا برای تبدیل شدن فدراسیون به موسسه خصوصی برای جلوگیری از دخالت دولت و سیاست در فوتبال است.

اخیراً سید حمید سجادی، وزیر ورزش هم از ارسال اساسنامه فدراسیون فوتبال به مجلس خبر داده اما گفته: "صورت جلسه کردند نیاز به مجوز از قانونگذار داریم؛ اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال از هیئت دولت عبور کرده و به مجلس رفته است."

برخی ها معتقد که عدم اصلاح اساسنامه فدراسیون تبعات سنگینی برای فوتبال کشور در پی دارد. میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون روز شنبه گفته بود: شک نکنید نسبت به ما سختگیری وجود دارد. همان‌طور که استقلال و پرسپولیس را از آسیا حذف کردند، با فوتبال ملی ما هم همین کار را می‌کنند.  اگر به تعهدی که درباره اساسنامه داریم عمل نکنیم، هر تصمیمی علیه ما گرفته خواهد شد."

بیشتر بخوانید

شمس: از صحبت‌های من سوء برداشت شده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال اخبار ورزشی مجلس شورای اسلامی فیفا اساسنامه فدراسیون فوتبال مسئولان فدراسیون فوتبال کشور عزیزی خادم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران

با وجود اینکه خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی چهارشنبه گذشته از سفر وزیر تجارت بین المللی این کشور به ایران خبر داد اما تاکنون هیچ مقام مسوول ایرانی هیچ توضیحی درباره این سفر نداده است.

به گزارش عصرایران، خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (۵ اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر این کشور (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد. این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع‌رسانی کره شمالی رخ می‌داد.

خبرگزاری دولت کره شمالی، اولین رسانه‌ای بود که خبر سفر وزیر را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری، منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری‌ها و رسانه‌های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. این خبر با ارزشی بود. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالا و گسترده‌ای ندارد.

روابط نزدیک تجاری و اقتصادی کره شمالی به چین و روسیه محدود می‌شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می‌شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی به ایران هم اتفاقی کم‌رخداد است. بعد از انقلاب ۵۷ تاکنون، هیچ کدام از رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال ۹۱ نشست سران کشورهای عضوعدم تعهد).

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به ۵ سال یعنی سال ۹۷ قبل است. وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت. در سه دهه اخیر هیچ وزیر خارجه‌ای از ایران، به کره شمالی سفر نکرده است.

از روز انتشار اولین خبر درباره سفر وزیر کره شمالی به ایران بیش از ۵ روز می‌گذرد اما هیچ خبرگزاری در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی منتشر نکرده است. اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می‌توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

«یون جونگ هو» وزیر روابط اقتصادی خارجی کره شمالی (سمت راست) در عکس آرشیوی در پیونگ یانگ در کنار سفیر روسیه در کره شمالی

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده؟ اگر آمده…

این است وضعیت اطلاع‌رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته‌ترین کشور جهان، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می‌کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری، آن اتفاق را از بین نمی‌برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی‌های اطراف آن رنگ واقعیت می‌دهد.

سکوت در ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیر کره شمالی به تهران، به ایران آسیب می‌زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی‌ها و احتمالات رسانه‌ها را درباره روابط دو کشور تایید می‌کند.

خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه‌های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی‌هایی را درباره روابط و همکای‌های نظامی مطرح می‌کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آن‌ها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه‌ها و مسوولان ایرانی آسیب می‌زند بلکه ابهام‌ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه‌ها و گمانه زنی‌ها باز می‌کند.

بعد از متن

بعد از انتشار متن مشخص شد وزیر تجارت بین المللی کره شمالی دیروز در نمایشگاه صادراتی اکسپو تهران حاضر بوده و از جمله از غرفه سایپا هم بازدید داشته است. این خبر را هم روابط عمومی سایپا اعلام کرده است.

دیگر خبرها

  • تمام خودروهای داخلی باید به ردیاب مجهز شوند
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • تبریک رئیس فدراسیون فوتبال عربستان به تاج برای قهرمانی فوتسال در آسیا
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • پست جدید جیانی اینفانتینو کنار مهدی تاج؛ تبریک به ایران + عکس
  • فدراسیون فوتبال دوباره درخواست حواله خودرو داد
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تبریک اینستاگرامی رییس فیفا به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران