Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شورای شهر شیراز گفت: به منظور گرامیداشت مقام دانشمند مرحومه، دکتر پروانه فرزانه، چهره برجسته علمی درحوزه زیست شناسی ایران، خیابانی در شیراز به نام وی نامگذاری شد.

افسانه خواست خدایی نامگذاری شهدا، شخصیت‌های برجسته مذهبی، علمی، فرهنگی، ورزشی، تاریخی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. را به عنوان خط مشی کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از شورای شیراز، او افزود: این بانوی دانشمند شیرازی، بنیانگذار و مدیر بانک سلول‌های انسانی و جانوری، مدرس و عضو هیئت علمی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و متخصصِ علوم سلولی و ایمنی‌شناسی بود که توانست با تلاش بی وقفه، بانک سلول‌های جانوری و انسانی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران را با بیش از هزارو چهارصد رده سلولی تاسیس کند.

به گفته عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز، این بانک، مجموعه‌ای از توانمندی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در حوزه علوم سلولی، زیست‌فناوری و پزشکی برای تأمین نیاز مراکز علمی، دانشگاهی، صنعتی و کمک به حفظ گونه‌های کمیاب کشور فراهم آورده است.

 خواست خدایی خاطرنشان کرد: با موافقت اعضای شورا، نام این بانوی فرهیخته شیرازی بر قسمت منفصل خیابان شهید نصیرزاده حدفاصل خیابان سهراب سپهری و خیابان جانبازان نقش بست. 

رئیس کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شورای شهر شیراز ادامه داد: با تصویب شورا، از این پس فرهنگسرا، نمازخانه و زمین ورزشی مجاور بوستان آفتاب واقع در شهرک سعدی به نام مجموعه فرهنگی، مذهبی و ورزشی کاظمیه شناخته می‌شود.
 
خواست خدایی، نامگذاری کوچه بی نام شماره ۵ خیابان فضل آباد به نام شهید حیدرعلی مولاشفیع، کوچه بی نام شماره ۱۶ خیابان شهید زائری به نام شهید احمد اکرمی ابرقویی و کوچه بی نام شماره ٣۵ بلوار سرداران به نام شهید آقا نظر رنجبر را از دیگر مصوبات این کمیسیون برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای اسلامی شهر شیراز ایمنی شناسی پروانه فرزانه شهرک سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق (ع) گفت: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه روز چهارشنبه این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس درخصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ما است، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه شهید مطهری معلم تراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

وی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • نامگذاری اداره تأسیسات آب شرب مشهد به نام سرلشکر شهید فلاحی