Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - آقای برزگر گفت: هم‌اکنون بیش از ۸۰ درصد اراضی کشاورزی استان به روش آبیاری نوین مجهز شده است.

اجرای سیستم آبیاری نوین در افزایش راندمان آبیاری، جلوگیری از رشد بی‌رویه علف‌های هرز، جلوگیری از فرسایش خاک، کاربرد همزمان آب و کود، افزایش کمی و کیفی محصول و تسهیل عملیات کشاورزی اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای طرح‌های آبیاری نوین به خصوص آبیاری به روش تیپ، بهره‌وری و راندمان آب را ۹۵ درصد افزایش می‌دهد که این استان از نظر درصد اجرای سامانه آبیاری نوین و تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم آبیاری نوین رتبه دوم کشور کرده است.

بیشتر بخوانید

تجهیز ۵۷ درصد از اراضی کشاورزی بام ایران به آبیاری نوین

کشاورزی سنتی به روش کشت غیر مکانیزه و نیمه‌مکانیزه در سطح کمی انجام می‌شود، اما در کشاورزی اقتصادی روش کار به صورت مدرن و صنعتی است که از روش کشت مکانیزه و مدرن و نیمه‌مکانیزه استفاه می‌شود و بهره‌وری آب و نیروی انسانی در این روش با شاخص‌ها نزدیک متوسط دنیا است.

برای دست یافتن به کشاورزی مدرن، وزارت جهادکشاورزی سیاست‌های مختلف از جمله بهره‌وری آب از نظر فیزیکی و اقتصادی، مکانیزه کردن کشاورزی و توسعه کشاورزی هوشمند، افزایش ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی و افزایش توجیح اقتصادی برای کشاورز در دستورکار قرار دارد.

در ابتدای برنامه ششم توسعه ضریب مکانیزاسیون در استان یک اسب بخار در هکتار بود که این میزان هم اکنون به ۲.۰۵ اسب بخار رسیده است و هم اکنون در وضعیت متوسط کشور قرار داریم.

امسال در حوزه مکانیزاسیون بیش از ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع خط اعتباری شماره ۹ مکانیزاسیون، در راستای تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی پرداخت شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی کشاورزی سیستم آبیاری نوین آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری

معصومه نوروزی افزود: بارش‌ها از روز سه‌شنبه با نفوذ یک سامانه بارشی از غرب از شدت بیشتری برخوردار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مدت احتمال وقوع تگرگ در نقاط مستعد وجود دارد که برای جلوگیری از خسارت به مزارع و محصولات کشاورزی نیازمند اقدامات پیشگیرانه است.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری از نظر دما نیز برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

نوروزی یادآور شد: بلداجی با چهار درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین ایستگاه استان گزارش و دما در شهرکرد پنج درجه سانتی‌گراد بالای صفر ثبت شد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در این استان، استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900500

دیگر خبرها

  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • تقویت بارش‌ها در چهارمحال‌ و بختیاری
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت