Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@23:11:29 GMT

تزریق دوز چهارم واکسن کرونا برای گروه‌های پرخطر

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۵۳۹۸

تزریق دوز چهارم واکسن کرونا برای گروه‌های پرخطر

به گزارش «تابناک»، سید محمدرضا هاشمیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون بیشتر بیماران کرونایی بستری در بخش‌های آی سی یو بیمارستان‌ها واکسینه نشده‌اند، اظهار کرد: با این‌وجود در کنار افراد واکسینه نشده، برخی از بیماران نیز واکسینه شده‌اند که یا سن بالایی دارند و یا اینکه بیماری زمینه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد قابل توجهی از کادر درمان نیز مبتلا می‌شوند که بیماری در بیشتر آنها به‌صورت خفیف مشاهده می‌شود، گفت: از آنجایی‌که ویروس کرونای امیکرون قدرت سرایت بالایی دارد و کادر درمان با فاصله بسیار کمتری با بیمار در ارتباط هستند، امکان ابتلای افراد به این ویروس بیشتر شده است. در این شرایط، بهترین راه برای کاهش ابتلا کادر درمان به کرونا افزایش سطح ایمنی آن‌ها است.

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیش‌بینی کرد پیک امیکرون با شیب ملایمی فروکش کند و گفت: به نظر می‌رسد در کشور بعد از ایام عید نوروز نیز درگیر امیکرون خواهیم بود و این پیک با سرعت فروکش نخواهد کرد، بنابراین پیشنهاد می‌شود برای کاهش مرگ‌ومیر بیماران و کاهش ابتلای کادر درمان، کادر درمان را به‌صورت داوطلبانه با دوز چهارم واکسن کرونا واکسینه کنیم.

وی با بیان اینکه بیشتر افراد بالای ۶۰ سال در کشور واکسینه شده‌اند، یادآور شد: بیشتر افراد در این گروه سنی هر سه دوز واکسن سینوفارم را تزریق کرده‌اند. پلتفرم واکسن سینوفارم ویروس غیرفعال است، اگرچه ایمنی‌زایی این پلتفرم در این گروه سنی به‌صورت دقیق مشخص نیست و هنوز نمی‌دانیم واکسن سینوفارم در سنین بالای ۶۰ سال ۷۸ درصد ایمنی دارد یا اینکه ایمنی زایی این واکسن در سنین بالا چقدر افت دارد، چراکه مطالعه سینوفارم در ارتباط با افراد زیر ۶۰ ساله بوده است و در کنار آن تمام واکسن‌ها کاهش افیکیسی نسبی در برابر امیکرون را دارند.
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه کشور سوئد تزریق دوز چهارم واکسن کرونا را برای افراد بالای ۸۰ سال پیشنهاد کرده است، گفت: در کشور ترکیه نیز افراد به‌صورت داوطلبانه می‌توانند دوز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند. همچنین اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای عربی نیز قرار است در ارتباط با تزریق دوز چهارم تصمیم‌گیری کنند.

وی با توجه شرایط بیماران بستری در بیمارستان‌ها، تزریق دوز چهارم به افراد پرخطر را به نفع جامعه دانست و گفت: از طرفی تقریباً تمام مطالعات نشان داده که میکس واکسن‌ها یعنی تزریق واکسن متفاوت از واکسن‌های قبلی باعث تحریک بیشتر سیستم ایمنی می‌شود، و حتی در کشور چین نیز واکسن متفاوتی با دوز اول و دوم تزریق می‌شود.

فوق تخصص مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری در خاتمه خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی بهترین راهکار برای کاهش مرگ‌ومیر و کاهش نرخ بستری بیماران در بیمارستان‌ها در هفته‌های آتی، تزریق دوز چهارم برای سه گروه پرخطر با پلتفرم متفاوت از واکسن‌های قبلی است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین ویروس کرونا واکسن کرونا تزریق واکسن دوز چهارم واکسن گروه های پرخطر مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین دوز چهارم واکسن کرونا تزریق دوز چهارم کادر درمان واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد

به گزارش همشهری آنلاین، اوایل سال ۲۰۲۴ بود که گازپروم روسیه غول انرژی این کشور، با هیاهوی زیادی اعلام کرد از ترکمنستان به‌عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کننده گاز طبیعی چین ازنظر حجم عرضه، سبقت گرفته است؛ اما وقتی از درآمدهای صادراتی صحبت می‌شود، عشق‌آباد همچنان بالاتر از مسکو قرار دارد.

طبق گزارش پورتال نفت و گاز ترکمنستان، عشق آباد در سه ماهه 2024 بالغ بر ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین درآمد داشته در حالی که روسیه در همین بازه زمانی فقط ۲ میلیارد دلار به چین گاز فروخته است.

هراس خطوط کشتیرانی از تداوم تنش در دریای سرخ

مرسک، غول کشتیرانی جهان هشدار داد در بحبوحه عدم نشانه‌ای از کاهش تنش‌ها در دریای سرخ و کانال سوئز، اختلالات کشتیرانی در این منطقه، ممکن است در سال ۲۰۲۵ هم ادامه یابد.

نیروهای مسلح یمن در همبستگی با مردم فلسطین، از اواسط نوامبر، کشتی‌های مرتبط با شرکت‌های اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی که حدود ۱۵ درصد از ترافیک کشتیرانی جهان را تشکیل می‌دهد را هدف حمله قرار داده است.

طلای جهانی عقب نشست

قیمت جهانی طلا دومین کاهش هفتگی متوالی را تجربه کرد و در هفته گذشته با یک درصد افت به ۲۳۰۲ دلار و ۵۱ سنت رسید. اس‌پی‌دی‌آر گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرده است که دارایی‌های آن ۰.۱۷ درصد کاهش یافته و از ۸۳۱.۰۴ تن در روز چهارشنبه به ۸۲۹.۶۰ تن در روز پنجشنبه گذشته رسیده است.

کف سازی نفت روی ۸۰ دلار

تحلیلگران در نظرسنجی ماهانه رویترز، برآورد خود از قیمت نفت در سال ۲۰۲۴ را با فرض عقب ماندن رشد عرضه از تقاضا در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیکی، برای دومین بار بالا بردند و پیش‌بینی کردند که قیمت جهانی نفت بالاتر از ۸۰ دلار در هر بشکه می‌ماند.

در نظرسنجی رویترز از ۴۳ اقتصاددان و تحلیلگر در دو هفته گذشته، پیش‌بینی شد قیمت هر بشکه نفت برنت در سال ۲۰۲۴، به ۸۴ دلار و ۶۲ سنت می‌رسد که بالاتر از برآورد ۸۲ دلار و ۳۳ سنت در نظرسنجی مارس رویترز است. میانگین قیمت نفت برنت از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون، ۸۳ دلار و ۵۰ سنت بوده است.

قیمت جهانی مواد غذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل متحد اعلام کرد که قیمت جهانی مواد غذایی در ماه آوریل ۲۰۲۴ برای دومین ماه افزایش یافته است؛ زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس دیروز (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به‌طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که نسبت به ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. بااین‌حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود.

اقتصاد کانادا غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

بر اساس آمارها، کانادا در ماه مارس با کسری ۱.۶۶ میلیارد دلاری مواجه شده که بزرگ‌ترین کسری در ۹ ماه گذشته است. اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام بود.

تورم ترکیه به ۶۹.۸ درصد رسید

گزارش جدید مؤسسه آمار ترکیه نشان می‌دهد نرخ تورم ترکیه در ماه آوریل ۲۰۲۴ به ۶۹.۸ درصد افزایش یافته که بالاترین رقم در ۱۷ ماه اخیر است. طبق این گزارش، تورم ماهانه ترکیه در آوریل ۲۰۲۴ به ۳.۲ درصد رسید.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که طی ۱۲ ماه گذشته، تورم در هیچ‌یک از گروه‌های کالا و خدمات در کشور ترکیه، کمتر از ۵۰ درصد نبوده و در میان گروه‌های هزینه‌ای، بالاترین تورم مربوط به گروه آموزش با ۱۰۳.۹ درصد بوده است.

کد خبر 849155 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها گاز ترکمنستان تجارت جهانی

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد