Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: کانون‌های بزرگی وجود دارد که بیماری به راحتی در آنها انتقال پیدا کرده و تعداد زیادی در این کانون‌ها به کرونا مبتلا می‌شوند و در این موارد نیاز به انجام تست برای همه وجود ندارد

سیامک سمیعی مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: یک حالتی که امیدواریم به آن برسیم این است که بتوانیم نوع و نحوه انتقال خوشه ای بیماری کرونا را تشخیص دهیم که فرد در محل کار، منزل، پادگان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به کوید۱۹ مبتلا شده است و ارتباط این خوشه‌ها از طریق آزمایش با یکدیگر مشخص شود و در اینجا هم باید از آزمایش حداکثراستفاده صورت بگیرد تا موارد مثبت یا حتی موارد مشکوک زودتر شناسایی شوند تا زنجیره انتقال منقطع شود.

وی تصریح کرد: کانون‌های بزرگی در کشور وجود دارد که بیماری به راحتی در آنها انتقال پیدا می‌کند و تعداد زیادی در این کانون‌ها به کرونا مبتلا می‌شوند و در این موارد نیاز به انجام تست برای همه افراد وجود ندارد و در حال حاضر دقیقا در این شرایط قرار داریم و در تمام پیکها به این نقطه رسیده‌ایم و باید ظرفیت آزمایشگاه‌هایمان را افزایش بدهیم.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: فردی که از خانه خارج می‌شود و به بیرون می‌آید، در صورت ابتلا به کوید نمی‌تواند متوجه شود که در چه مکانی آسانسور، تاکسی، فروشگاه و ... به کرونا مبتلا شده است و این به دلیل گستردگی سرعت انتقال بیماری کرونا است و در چنین شرایطی گفته می‌شود که از آزمایش و تست به جا استفاده شود.

 

ابتلا به کرونای ۶۰ درصد افراد دارای علائم حتمی است!

سمیعی همچنین یادآور شد: آزمایش تعیین می‌کند که در صورت مثبت بودن، فرد به چه نوع مراقبت‌هایی احتیاج دارد و اگر در طبقه بندی او به عنوان فرد کوید مثبت اشتباه شود، در مدیریت آن با مشکل مواجه خواهید شد.

وی اضافه کرد: گروه اولی که باید برای آن‌ها آزمایش کرونا انجام شود کسانی هستند که باید بفهمیم در بیمارستان‌ها خدمات درمانی دریافت کنند و گروه دوم کسانی هستند مثل کادر سلامت که در لیست ابتلا و مبتلا کردن دیگران هستند، به ویژه افرادی که در خط مقدم بیمارستان به کار مشغول بوده و باید مورد محافظت قرار بگیرند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد: اگر با جایی مثل خانواده، سربازخانه، کلاسهای آموزشی و محیط کار سر و کار داریم و فردی در آنجا علامت بیماری کرونا را پیدا می‌کند، سایر افراد باید برای قرنطینه اقدام کنند و ایزوله شوند.

سمیعی خاطرنشان کرد: بر اساس نتايج هفتگی ستاد مقابله با کرونای وزارت بهداشت، اگر فردی با تنگی نفس و دیگر علائم کرونا به مراکز درمانی مراجعه کند، به احتمال ۵۵ تا ۶۰ درصد به کوید۱۹ مبتلا شده است و تردیدی وجود ندارد و افراد دارای علامت نیازی به انجام آزمایش و تست ندارند و تستها باید برای کسانی صرف شود که در ردیابی تماس مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا کوید ۱۹ آزمایشگاه وجود ندارد کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند