Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به ثبت ۱.۵ تخلف به ازای هر پروانه ساختمانی، گفت: در دوره‌های قبلی، برخی از مناطق برای ارجاع بیشتر پرونده‌های تخلف به کمیسیون‌های داخلی با هم رقابت داشتند. - اخبار اقتصادی -

محمدرضا عبدلی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تخلف در ساخت‌و سازی بخش مسکن و ساختمان، اظهار کرد: بسیاری از  ساختمان‌ها تخلفاتی دارند باید پرونده‌ آنها به کمیسیون ماده 100 ارجاع شود و طبق ضوابط موجود با آنها برخوردهای لازم صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما این تخلفات معمولا به کمیسیون‌های داخلی ارجاع داده می‌شود که مربوط به اخذ جرائم است.

وی افزود: در دوره‌های مختلف برخی از شهرداران دستورالعمل‌هایی را برای جلوگیری از ارجاع پرونده‌های پر اشکال به کمیسیون‌های اخذ جریمه ابلاغ می‌کنند، اما تجربه نشان داده که بعد از یک مدت این بخشنامه‌ها کمرنگ گرفته شده و آن پیگیری هم که باید صورت بگیرد اتفاق نمی‌افتد.

وی تصریح کرد: مطالعه برخی از پایان‌نامه‌های دانشگاهی حاکی  از آن است در دهه 80 و 90 شمسی،‌ تقریبا به ازای هر پروانه ساختمانی یک و نیم تخلف اتفاق افتاده و در سطح شهر تهران که این زمینه وضعیت مناسب نیست.

کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: در بُعد درآمدزایی با آن‌که شهرداری‌ها همواره اعلام می‌کنند که از محل ساخت و سازهای مسکن درآمد آنچنانی عاید آنها نمی‌شود، اما آمار 1.5 تخلف به ازای هر پروانه ساختمان نشان می‌دهد بحث درآمدزا بودن این تخلفات نقش پررنگی در شهرداری‌ها دارد.

عبدلی  گفت: متاسفانه در دوره‌های قبلی، برخی از مناطق حتی با هم رقابت هم داشتند که تعداد پرونده‌های بیشتری را -برای اخذ جرائم- به کمیسیون‌های داخلی ارجاع بدهند به جای اینکه پرونده‌ها به کمیسیون ماده 100 ارجاع شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری

رییس سازمان سنجش کشور گفت: بسته به میزان تخلف داوطلبان بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم خواهند شد و کسانی که داوطلب نیستند، علاوه بر جریمه نقدی از سوی مقامات قضایی بین ۱ تا ۵ زندان مواجه خواهند شد.

عبدالرسول پورعباس، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش کشور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تخلفات آزمون سراسری اظهار کرد: امسال ۴ مورد تخلف در آزمون سراسری از سوی داوطلبان گزارش شده، سال گذشته این رقم حدود ۱۰۰۰ مورد بود، امسال با استفاده از تجهیزات ضریب تخلفات کاهش داشته است.

معاون وزیر علوم بیان کرد: بسته به میزان تخلف داوطلبان بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم خواهند شد و کسانی که داوطلب نیستند، علاوه بر جریمه نقدی از سوی مقامات قضایی بین ۱ تا ۵ زندان مواجه خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • ۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود