Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@00:54:52 GMT

امیکرون مصونیت دائمی ایجادمی کند؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۶۱۶۲

امیکرون مصونیت دائمی ایجادمی کند؟

سخنگوی علوم پزشکی گیلان، «ابتلا به کرونا موجب ایمنی در برابر امیکرون می شود» را یک باور غلط دانست و یادآور شد: افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شدند دارای مصونیت دائمی نیستند. ناطقان: دکتر فردین مهرابیان در پاسخ به این سوال که «آیا افراد واکسن زده در نوبت سوم دیگر به کرونا مبتلا نمی شوند؟»، اظهار کرد: زدن واکسن موجب ایمنی در برابر سویه امیکرون نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی با بیان اینکه تزریق دز سوم به ایمنی و محافظت طولانی مدت فرد کمک می کند، گفت: تزریق سه دز واکسن با هدف بهبود و افزایش ایمنی ناشی از دو دز قبلی انجام می شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: هرچه پوشش واکسن و میزان ایمنی در سطح جامعه افزایش پیدا کند، بیشتر می توانیم به آینده ایمنی در برابر جهش های جدید امیدوار باشیم.

مهرابیان خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان می دهد افرادی که واکسن نوبت سوم خود را دریافت می کنند، احتمال ابتلا به کرونا در آنان کمتر می شود و یا در صورت ابتلا، شاهد کاهش شدت بیماری و طول مدت بستری هستیم و میزان مرگ و میر نسبت به افراد واکسن نزده بسیار کمتر است.

وی «ابتلا به کرونا موجب ایمنی در برابر امیکرون می شود» را یک باور غلط دانست و یادآور شد: افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شدند دارای مصونیت دائمی نیستند و احتمال دارد مجددا مبتلا شود، زیرا این بیماری ویروسی بوده و مرتب با تغییر سویه همراه است و لذا افراد را با سویه های جدید درگیر می کند؛ همانطور که طی دو سال اخیر شاهد بودیم.

سخنگوی علوم پزشکی گیلان، از مردم خواست همچنان شیوه نامه های بهداشتی از جمله فاصله اجتماعی و زدن ماسک را در کنار تزریق واکسن انجام دهند و عنوان کرد: سرعت انتشار امیکرون پنج برابر بیشتر از دیگر سویه هاست و این امر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن را بیش از پیش مهم می‌کند.

وی همچنین از بستری شدن ۱۲۰ بیمار جدید کرونایی طی روز گذشته خبر داد و بیان کرد: در حال حضار حدود ۷۰۰ بیمار کرونایی بستری داریم و ۱۶ شهرستان قرمز و فقط یک شهرستان ما نارنجی است.
منبع: ایسنا برچسب ها: امیکرون ، ناطقان ، گیلان ، مصونیت ، واکسن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امیکرون ناطقان گیلان مصونیت واکسن ایمنی در برابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۶۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش مدیسن نت، یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آن ها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جست و جو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ