Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: نزدیک به ۲۷ درصد مدارس و فضاهای آموزشی استان اصفهان نیاز به تخریب و بازسازی و حدود ۳۰ درصد نیازمند مقاوم‌سازی هستند، حدود شش هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا تمام مدارس نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی، ایمن شود.

مجید نسیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: شناسنامه مدارس استان در فاصله سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷ تهیه شده که در برگیرنده اطلاعات حدود شش هزار واحد آموزشی است و پس از گذشت بیش از ۱۳ سال از ثبت این داده‌ها، اکنون نمی‌توان عدد دقیقی درباره مدارس تخریبی استان اعلام کرد و آماری که ارائه می‌شود، به شکل حدودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره زمان حل شدن مشکل مدارس تخریبی استان، افزود: زمان‌بندی مشخصی برای این امر نمی‌توان اعلام کرد چون اداره نوسازی مدارس یک دستگاه زیردستی است و بر اساس اعتباراتی که از دستگاه بالادست پیش‌بینی و به اصفهان تزریق می‌شود، عمل می‌کند.

رشد سریع نرخ تورم بودجه را می‌بلعد

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان با اشاره رشد نرخ تورم در سال جاری، ادامه داد: افزایش ۲۵ درصدی بودجه سال آینده، قطعاً مشکلی را حل نمی‌کند چون امسال نیز معادل همین مبلغ و حتی بیش از آن، نرخ تورم افزایش یافت بنابراین در اصل مبلغی به اعتبارات نوسازی مدارس اضافه نخواهد شد که به افزایش تعداد پروژه‌ها کمک کند اما شاید بتوان با همین روند امسال کارها را پیش برد.

وی با اشاره به اطلاعات شناسنامه مدارس استان اصفهان، گفت: نزدیک به ۲۷ درصد مدارس و فضاهای آموزشی استان نیاز به تخریب و بازسازی و حدود ۳۰ درصد، نیاز به مقاوم‌سازی دارند، بقیه مدارس پروژه‌های جدید و ایمن هستند.

نسیمی بازنگری در شناسنامه مدارس برای دقیق‌تر شدن آمار و برنامه‌ریزی‌ها را ضروری دانست و افزود: بر اساس اطلاعات این شناسنامه؛ می‌توان گفت حدود ۵۰ درصد نیازمند مقاوم سازی و رسیدگی هستند که آمار خوب و رضایت بخشی برای اصفهان نیست.

مشارکت خیران در اجرای ۸۰ درصد پروژه‌های مدرسه‌سازی

وی با اشاره به اینکه اصفهان به عنوان یک استان برخوردار در کشور شناخته می‌شود، ادامه داد: آمار مدارس نیازمند مقاوم‌سازی و بازسازی در اصفهان نشان می‌دهد که در وضعیت خوب و مناسبی قرار نداریم و رسیدگی به مدارس فرسوده نیز نیازمند تأمین بودجه سنگینی است.

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، مشارکت خیران مدرسه‌ساز برای اجرای ۷۰ تا ۸۰ درصد پروژه‌های مدرسه‌سازی را قابل تقدیر دانست و افزود: امسال نیز خیران هزینه اجرای بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان پروژه مدرسه‌سازی را تأمین کردند که رقم قابل توجهی است اما نیازها همچنان زیاد است و در حال پیگیری برای اجرای آن هستیم.

وی با بیان اینکه جبران مشکلات فضاهای آموزشی استان در مدت کوتاهی قابل جبران نیست، اظهار کرد: با توجه به نیاز و مشکلاتی که در استان وجود دارد، در مدت یکی دو سال، رسیدگی به مدارس فرسوده و تخریبی ممکن نخواهد بود بلکه باید در یک برنامه چند ساله این موضوع مدیریت شود و با اعتباراتی علاوه بر آنچه پیش‌بینی می‌شود، روند اجرا و پیشرفت پروژه‌ها سرعت بیشتری پیدا کند.

حل مشکل مدارس فرسوده اصفهان نیازمند ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار

نسیمی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ اعتبارات ویژه‌ای از صندوق ذخیره ارزی به نوسازی و بازسازی مدارس اختصاص یافت و این امر مدتی به اجرای پروژه‌ها شتاب بخشید، درحال حاضر هم به چنین اعتبارات ویژه‌ای نیاز داریم تا بتوانیم با سرعت بیشتری کمبودهای مدارس استان اصفهان را جبران کنیم.

وی درباره برآورد بودجه موردنیاز برای بازسازی ۵۰ درصد مدارس استان گفت: حدود شش هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا تمام مدارس نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی، ایمن شود.

وجود ۱۲ مدرسه کانکسی در استان برخوردار اصفهان

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به شناسایی ۲۱ مدارس کانکسی با ۲۵ کلاس درس در استان، گفت: بیش از نیمی از این مدارس در حال حاضر جمع‌آوری شده و تعداد ۱۰ تا ۱۲ مدرسه باقی مانده است که در حال برنامه‌ریزی برای جمع‌آوری آنها با اعتبارات سال‌های آینده هستیم.

وی پراکندگی مدارس کانکسی را در مناطق فریدون‌شهر، چادگان، بوئین و میاندشت دانست و گفت: تخریب و جایگزینی پروژه‌ها باعث ارتقای سرانه آموزشی استان می‌شود چون مدارس بر اساس استانداردها جایگزین واحدهای آموزشی فرسوده می‌شود و این روند خودبه‌خود سرانه اصفهان را بهبود می‌بخشد.

وی با اشاره به جایگاه قابل توجه اصفهان در کشور، ادامه داد: با توجه به این که شرایط خوبی در استان نداریم، انتظار می‌رود نمایندگان مجلس، پیگیر اختصاص اعتبارات ویژه برای نوسازی مدارس در بودجه‌ها باشند چون فرزندان ما برای رشد خود و پیشرفت آینده کشور، نیازمند تحصیل در مدارس ایمن و استاندارد هستند و هر آنچه در این زمینه سرمایه‌گذاری شود برای آیندگان خواهد بود.

کد خبر 556390

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نوسازی مدارس در استان اصفهان مدارس فرسوده اصفهان بودجه نوسازی مدارس مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان مدارس کانکسی مدارس فرسوده استان اصفهان مدارس فرسوده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هزار میلیارد تومان نیازمند مقاوم سازی آموزشی استان درصد مدارس پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • برای روان سازی ترافیک ۶۰ هزار میلیارد اختصاص یافت
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی