Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ با وجود تشکیل جلسات و برنامه‌ریزی های اولیه در راستای حل مشکل چندین ساله ترافیک در ارومیه، همچنان نتیجه‌ای عاید مردم نشده و هنوز هم شاهد گره کور ترافیکی در سطح شهر هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، سالهاست این شهر با مشکلاتی از قبیل ترافیک شهری، سدمعبر، اوضاع نامناسب ورودی‌های شهر دست و پنجه نرم می‌کند و تا این لحظه هیچ‌گونه اقدام قابل توجهی برای رفع مشکلات نامبرده از سوی متولیان امر انجام نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای شهر ارومیه نیز در این سال‌ها شاید بیش از ده‌ها مصوبه در این خصوص داشته، اما نهایتا عملکرد قابل قبولی را از نگاه مردم نداشته و همواره شهر زیربار ترافیک بدون در نظر گرفتن تمهیدات لازم است.

یکی از آسیب‌های اساسی مدیریت شهری در ارومیه، پیشنهاد و تصویب برنامه‌های تقریبا غیرقابل اجرا و بدون داشتن یک ریال اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح در شورای شهر است که عملا موجب شده است حتی کمترین انتظارات مردم نیز برآورده نشود.علت آنهم مشخص است، مسئولین در مدیریت شهری برنامه جامع و مشخصی برای رفع مشکلات شهری ندارند.

سرعت‌گیرها و دوربرگردان‌های داخل و خارج از شهر کارشناسی شده نیستند

در این خصوص، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه، اظهار داشت: هیچ یک از سرعت‌گیرهای داخل و خارج از شهر همچنین دوربرگردان‌ها فنی و کارشناسی نیستند، آیا نیروی انتظامی و متولیان امر حساسیت کافی را بر روی این موضوع نداشته‌اند که چنین وضعیتی پیش آمده است؟ بهسازی در چهارراه‌های داخل شهر نیز باید انجام شود.یک تفاهم‌نامه فی مابین ضروری بنظر می‌رسد.

حسین پناهی افزود: پلیس باید در کنار ماموران سد معبر باشد، حتی چراغ خودروی پلیس یک عامل بازدارنده است که می‌تواند تا حد زیادی در ادامه روند کار ماموران سد معبر موثر باشد. در برخورد با عاملان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند و این موجب کُندی در پیشبرد اهداف می‌شود. پیشنهاد می‌شنود همه این ها در تفاهم نامه طرح گردد.

وضعیت کمربندی خاتم الانبیاء(ص) باید اصلاح شود

مرتضی منافی، یکی دیگر از اعضای شورای شهر اظهار داشت: کمربندی خاتم الانبیا یکی از معضلات اساسی شهر ارومیه است که موجب تصادفات زیادی شده است و اکثر آسیب دیدگان از قشر مستضعف می‌باشند که باید در چند نقطه زیرگذریا پیاده رو تعریف و احداث شود. متاسفانه اکنون تردد برای مردم سخت شده است.

صادق توکلی مهر دیگر عضو شورای شهر ارومیه هم در این زمینه تصریح کرد: بیشترین وقت مردم ارومیه در ترافیک صرف می‌شود و متاسفانه تعداد تصادفات بالایی را شاهد هستیم اما برای حل آن فقط شهرداری مسئول نیست و نهادهای مختلف باید هم افزایی لازم را انجام دهند . متاسفانه اقدامات نتیجه بخش نیست و شاید یکی از عوامل اصلی مشکلات مالی است که پلیس جریمه‌ها را دریافت میکند اما شهرداری هیچگونه سهمی از آن ندارد که بخواهد برای شهر هزینه کند.

وی افزود: ورودی شهرها بویژه از سمت باغ رضوان وضعیت خوبی ندارد و باید اصلاح شود و این ورود دستگاههای متولی را می‌طلبد و همچنین با خودروهای سد معبر کننده باید برخورد جدی شود. اما نیازمند همراهی نیروی انتظامی هستیم.

نقی کریمی از یدگر اعضای شورای شهر ارومیه، گفت: ورودی‌های شهر نیاز به رسیدگی اساسی دارد و از شهردار تقاضا می‌کنیم در آستانه عید به ظاهر شهر توجه ویژه شود.

تحقق مدیریت واحد شهری ضرورت دارد

اما در این خصوص، شهردار ارومیه گفت: اگر مدیریت واحد شهری تحقق یابد بسیاری از مشکلات حل میشود ، درفرآیند طرح‌های توسعه شهری اگر از یک مدیریت واحد تبعیت کند بخش عظیمی از مشکلات حل خواهد شد ، اما به لحاظ مدیریت تک محور عمل می‌شود .

وی افزود: بخش اعظمی از دلیل ترافیک، تک هسته‌ای بودن ارومیه است، باید هسته‌های فرعی ایجاد کنیم تا ترافیک شهر کاهش پیدا کند و این موضوع باید در قالب طرح مدیریت واحد شهری صورت گیرد.

حسین مهدی‌زاده تصریح کرد: طرح جامع ترافیکی در ارومیه داریم، اما نیازمند بازنگری میباشد متاسفانه خطوط مستقیم اتوبوس بعضا خو ترافیک زا است، ترافیک معابر اصلی را به محلات سوق دهیم.

پیشنهاد اعضای شورا با منابع مالی موجود غیرقابل اجرا است؛ باید واقع بین باشیم

کارشناس تصادفات پلیس راهور آذربایجان‌غربی، گفت: در جلسات حرف‌ها و طرح‌های زیادی در خصوص ساماندهی وضعیت ترافیک شهری زده می‌شود اما حقیقت این است که باید واقع بین باشیم، حتی در خصوص خط کشی و هزینه‌های آن هنوز نتوانسته ایم به نتیجه برسیم.

علی علی‌پناهی‌، افزود: از اعضای محترم شورا تقاضا دارم حتما همراه شهرداری باشند، واقعیت این است که برخی از طرح‌های اعضای شورا با توجه به منابع مالی موجود امکان پذیر نیست و تامین اعتبار به سختی است.

ترافیک بزرگ‌ترین مرز زمینی کشور به مرزهای سرو و پلدشت منتقل می‌شودمحدودیت‌های ترافیکی ایام الله 22 بهمن در ارومیه اعلام شد

وی در پایان اعلام کرد: انتظار می‌رود همه دستگاه‌های متولی پای کار بیایند و ما با تمام توان برای ارائه خدمات در شان مردم اعلام آمادگی می‌کنیم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی آذربایجان غربی مدیریت واحد شهر ارومیه شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش رضوی ظهر شنبه در گفت وگو باخبرنگاران با بیان این که چالوس یک شهر خطی و دارای محدودیت‌هایی است، افزود: محدودیت‌های کوه، جنگل و دریا سبب شده تا چالوس به شهر خطی تبدیل شود.

وی با عنوان این که ایجاد جاده‌های موازی از جمله راهکارهای برای برون رفت از ترافیک است، افزود: ایجاد رینگ دوم شهری از طرح‌هایی است که سبب رفع گره ترافیکی می‌شود.

وی ایجاد پیاده روی و دوچرخه سواری در کنارگذر رودخانه و ساحل را از برنامه‌های پیش روی ذکر کرد و گفت: ایجاد پل دوستی و طبیعت بین نوشهر و چالوس از جمله طرح‌های پیشنهادی در منطقه به شمار می‌رود.

رضوی ایجاد جاده‌های موازی و رینگ شهری را از جمله طرح‌ها برای رفع معضل ترافیکی خواند و گفت: اتصال پل آبنما به رادیو دریا و اتصال بلوار امام رضا به چالوس محله از دیگر طرح‌ها برای کاهش بار ترافیکی است.

رئیس شورای شهر چالوس روشنایی معابر وخیابان ها را از دیگر طرح‌های مدیریت شهری برشمرد وگفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب روشنایی‌ها صرف شده است.

وی با بیان این که ۳۷ کیلومتر کانال در دست ساخت است، افزود: مکانیزه کردن کانال رادیو دریای چالوس نیز در دست اقدام است.

رضوی میزان هزینه کردن برای اجرای طرح آسفالت در محلات را ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همچنین در سال جاری خرید زمین و آماده سازی و تجهیز پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر چالوس کشتارگاه را یکی از دغدغه‌های محلات چالوس ذکر کرد و گفت: در این دوره با احداث کشتارگاه جدید این معضل بزرگ از محله عسل سر برداشته می‌شود.

رضوی زباله را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری چالوس ذکر کرد و گفت: ظرفیت نیروگاه زباله سوز نوشهر بیش از ۲۰۰ تن است و برای امحای زباله چالوس در این نیروگاه هزینه پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری چالوس مورد تأیید هیأت تطبیق قرار گرفت، افزود: این بودجه در حوزه‌های مختلف عمرانی، جاری و غیره تدوین شده است.

وی گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان از بودجه جاری و مابقی عمرانی است.

کد خبر 6089812

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۷ اردیبهشت