Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینقلی قوانلو روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در ماه‌های گذشته حدود سه هزار نفر از بازرسان بسیج اصناف و کارکنان شهرستانی صمت استان بر بازار عرضه و تقاضای مازندران نظارت می‌کردند اما این روزها با توجه به افزایش مراجعات مردمی و داغ شدن بازار خرید و فروش اقلام ضروری و همچنین خرید مناسبتی عید نوروز در واحدهای صنفی، ۲ هزار نیروی جدید به تعداد بازرسان استان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: اولویت نظارت بازرسان در نظارت بازار شب عید مقابله با گران‌فروشی، احتکار کالا و کم‌فروشی است و طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، در صورت نقض قوانین صنفی از سوی بازاریان، فروشگاه متخلف بدون هیچ قید و شرطی پلمب خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه از روز یکشنبه یکم اسفند تاکنون طرح نظارت بر بازار شب عید در تمامی نقاط شهری استان در حال انجام است، ادامه داد: در ۴۸ ساعت گذشته در قالب این طرح از ۱۰ هزار فروشگاه در استان بازرسی شد که با تشخیص بازرسان، ۶۵ واحد صنفی به دلیل احتکار کالای اساسی و اقلام غذایی و همچنین گران‌فروشی، متخلف شناخته شدند و این واحدها به مدت ۱۵ روز پلمب و در مجموع ۲۲۰ میلیون تومان جریمه شدند.

قوانلو تصریح کرد: در کنار بازرسی‌های موردی و مستمر از بازار، شهروندان مازندرانی هم تخلفات اصناف را با برقراری تماس تلفنی با شماره گویای ۱۳۵ اداره کل تعزیرات حکومتی و همچنین سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت در میان بگذارند و به طور حتم در کمترین زمان ممکن ترتیب اثر لازم داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه، در کنار طرح نظارت بر بازار عرضه و تقاضای شب عید، در روزهای آینده بازرسی ویژه و مشترک بازرسان صمت و همچنین بازرسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل هم اجرایی خواهد شد، اضافه کرد: باتوجه به تدوام شیوع کرونا ویروس در استان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی و اصناف ضروری بوده در صورت بروز هرگونه تخلف بهداشتی با متصدیان اصناف متخلف برخورد خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در مرحله اول بازرسی‌های بهداشتی اگر واحدهای صنفی نسبت به رعایت نکات بهداشتی بی‌اعتنا باشند، تذکر کتبی و درج در پرونده و در مرحله دوم بازرسی‌ها هم در صورت تشخیص استمرار تخلف، فروشگاه به مدت ۱۵ روز پلمب می‌شود.

پلمب ۷۰۰ واحد صنفی ناقض قوانین کرونایی

قوانلو افزود: از ابتدای دی ماه امسال تاکنون حدود ۷۰۰ واحد صنفی در استان مازندران به دلیل بی‌توجهی مکرر به دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شدند و همچنین ۲ هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دیگر هم تذکر کتبی دریافت کردند که به طور حتم در بازرسی‌های بعدی اگر تخلفات بهداشتی تکرار شوند، این واحدها هم پلمب می‌شود.

وی با بیان اینکه، به هیچ عنوان از روند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی مازندران رضایت نداریم، خاطر نشان کرد: در زمان حاضر طبق آمار دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، ۸۰ درصد بازاریان استان نسبت به استفاده از ماسک و رعایت نکات کرونایی بی‌اعتنا هستند که با این اوصاف به گفته صاحب‌نظران بهداشتی، اصناف استان یکی از کانون‌های اصلی شیوع اومیکرون به شمار می‌روند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه حدود ۹۹ درصد از متصدیان اصناف استان دز اول و ۹۲ درصد هم دز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کردند، ادامه داد: اما این جامعه هدف ۳۵۰ هزار نفری این روزها اعتقادی به تزریق دز سوم واکسن کرونای خود ندارند و در زمان حاضر حدود ۲۵ درصد از این جامعه هدف نسبت به دریافت دز تکمیلی واکسن اقدام کردند.

وی با بیان اینکه، ارایه ندادن کارت هوشمند واکسن کرونا هم جزوی از تخلفت صنفی در حوزه بهداشت در زمان بازرسی‌ها به شمار می‌رود، اضافه کرد: متصدیان و کارکنان واحدهای صنفی در بازرسی اگر مشخص شود که واکسن نزدند، فرصت ۲ هفته‌ای دارند که نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند و در صورت امتناع، در بازرسی‌های بعدی واحد صنفی متخلف شناخته خواهد شد و پلمب می‌شود.

حدود ۲۳۰ هزار واحد صنفی در استان مازندران فعال است.

برچسب‌ها اومیکرون ستاد پشتیبانی برنامه‌ی تنظیم بازار مازندران اصناف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اومیکرون مازندران اومیکرون مازندران اصناف واحدهای صنفی معدن و تجارت سازمان صنعت واحد صنفی خواهد شد بر بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد

سید رضا خدیش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به بازرسی‌های سال ۱۴۰۲ صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه، چرام و لنده افزود: از تعداد ۸ هزار و ۴٠٠ واحد صنفی فعال، تعداد یکهزار و ۱۷۲ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت.

وی تعداد پرونده‌های تشکیل شده تخلف را ۸۹۴ فقره عنوان و تصریح کرد: از این تعداد، ۲۷۴ مورد عدم احراز تخلف و تخلفات کشف شده یک هزار و ۱۷ مورد بود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه انواع تخلفات را گران‌فروشی، کم فروشی، ضرر و زیان به اشخاص نام برد.

خدیش ارزش ریالی این پرونده‌ها را ۵۰ میلیارد و ۲۶۷ میلیون ریال خواند و گفت: در ادامه بازرسی‌ها در سال ۱۴۰۳ از ابتدای سال تاکنون ۵۸۸ مورد بازرسی انجام شده که از این تعداد ۴۲۶ مورد عدم احراز تخلف داشتیم.

وی با اشاره به ارسال ۱۶۲ فقره پرونده تخلف به اداره تعزیرات حکومتی کهگیلویه، بیان کرد: ارزش ریالی این پرونده‌ها ۳ میلیارد و ۹۰۱ میلیون ریال است.

خدیش در پایان با بیان اینکه مردم شریف شهرستان‌های کهگیلویه و چرام می‌توانند با سامانه ۱۲۴ تخلفات صنفی را گزارش دهند، تاکید کرد: شماره تلفن ۴۹۴۹ صنعت، معدن و تجارت آماده دریافت و گزارش هرگونه تخلف است تا در اسرع وقت به تخلفات رسیدگی کند.

کد خبر 6098827

دیگر خبرها

  • ۹۶۱ پرونده تخلفات اصناف در شاهرود تشکیل شد
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد