Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@06:31:49 GMT

انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۸۱۰۰

انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ

درحال حاضر بسیاری از کارخانه‌ها تولید کننده رنگ و رزین را انجام می دهند. با فعالیت نیروهای متخصص و آزمایشگاهی با تجهیزات فنی بالا توانسته‌اند تا در تولید رزین و رنگ به کیفیت سطح بالا دست پیدا کنند و به بازار عرضه نمایند. برخی از انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ از نظر کیفیت به بازارهای جهانی راه یافته‌اند و به سایر کشورها نیز صادر می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل خرید رزین در مدت زمان اخیر رشد چشم گیری داشته است.

با توجه به اینکه در ایران انواع رنگ و رزین های خارجی استفاده می شود، در حال حاضر بسیاری از تولید در بازار داخلی نیز به فروش میرسد. همانطور که میدانید رنگ ها کاربردهای فراوانی دارند و همین امر سبب شده است تا کارخانه ها و واحدهای تولیدی بسیاری اقدام به تولید و صادرات رزین و رنگ کنند.

یکی از محصولات تولیدی کارخانه رنگ، رزین است. رزین محصولی است که کاربردهایی از جمله تزئینی، زینتی و صنعت دارد و در صنایع مختلف نقش آفرینی می کند. رزین یکی از محصولات پرکاربرد به شمار می رود و از این رو انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ را در بازار مشاهده می کنید.

تولید کننده رزین

امروزه با توجه به استقبال بی نظیری که از رزین ها شده است، تولید آن در کشور گسترش یافته و در صنایع بسیاری به کار برده می شود. کارخانه‌ها و شرکت های مختلفی در حال حاضر به عنوان تولید کننده رزین مشغول به فعالیت هستند. اما با توجه به مواد مورد استفاده و روش تولید ممکن کیفیت های متفاوتی از این محصول را ببینید.

قبل از خرید رزین، بهتر است درباره تولید کنندگان، کیفیت و قیمت محصول مطالعه و پرس‌وجو کنید تا بهترین و مناسب‌ترین آن را انتخاب نمایید.

رزین چیست؟

افرادی که حرفه آنها به رنگ و محصولات شیمیایی مربوط است حتما نام رزین یا رزین اپوکسی را شنیده اند. رزین یک ماده شیمیایی و یکی از فرآورده های نفتی است که به دلیل کاربردهای زیادی آن در موارد مختلف قابل استفاده است. رزین‌ها با توجه به کاربرد و ترکیبات شیمیایی در دسته بندی های مختلفی قرار میگیرند که طریقه مصرف آنها را تغییر می دهد.

از رزین ها اغلب در دست سازه‌های هنری استفاده می شود. این روزها ساخت زیورآلات، اکسسوری های تزئینی، تابلوهای دیواری و ... روش‌هایی برای کسب درآمده است. همچنین میتوان از آنها در صنایع دستی و تولید پلیمرها نیز کمک گرفت.

رزین‌ها یک ماده شیمیایی هستند که از دو جز تشکیل شده‌اند. این اجزا شفاف و بی رنگ هستند و ابتدا حالت چسبندگی دارند اما با گذشت زمان بسیار سفت خواهند شد. رزین پس از خشک شدن حالت بی‌رنگ خود را حفط می کند و در طی خشک شدن تغییر ماهیت داده و از حالت شیشه‌ای به جامد تبدیل خواهد شد.

انواع رزین

از آنجایی که انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ در بازار وجود دارد، بهتر است هر یک را به درستی بشناسید تا و با کاربرد هر یک قبل از خرید آشنا شوید.

رزین اپوکسی رزین پلی استر رزین وینیل استر رزین پلی اورتان سایر رزین‌ها رزین اپوکسی

رزین اپوکسی یکی از پرکابردترین و رایج‌ترین انواع رزین‌ها است. رزین اپوکسی بی‌بو و بی‌مزه است و حالت چسبندگی خوبی دارد از این رزین برای پوشش سطح، کامپوزیت‌ها، ابزارسازی، روکش و همچنین ساخت چسب استفاده می شود.

رزین پلی استر

رزین پلی استر تقاضای بیشتری نسبت به سایر رزین ها دارد. از این رزین برای ساخت انواع مجسمه، تولید سنگ و کارهای صنعتی استفاده می شود. استفاده از این رزین هم مانند سایر رزین‌ها است و از مخلوط دو ماده شکل میگیرد. در ساخت انواع اجزای کشتی و هواپیما، لوازم تزئینی، ابزارآلات اسکی، میله‌های ماهیگیری، پوشش‌ها و ... از رزین پلی استر استفاده می شود.

رزین وینیل استر

این نوع رزین‌ها دارای مقاومت شیمیایی بالاتری هستند و در برابر گرما، سرما و مواد شیمیایی مقاوم‌اند. همچنین رزین وینیل از انعطاف‌پذیری بالایی برخودار است.

کاربرد رزین

با توجه به آنکه گفتیم رزین‌ها بسیار پرکاربرد هستند، شاید هنوز هم بطور کامل متوجه کاربرد آنها در زندگی و محیط اطراف نشده‌اید. با توجه به اینکه عمر رزین‌ها به ۵۰ سال میرسد اما باز هم به عنوان پراستفاده ترین مواد طبیعی و مصنوعی در صنایع مختلف از آن یاد می‌شود. از رزین اپوکسی نه تنها در صنایع پوششی بلکه در مواردی مانند هوافضا، عمران، صنایع اتومبیل سازی و ... به کار برده می شود.

علاوه بر موارد بالا به کاربرد انواع رزین‌های کارخانه تولید رنگ در موارد ذیل نیز ذکر شده است:

کاربرد رزین مصنوعی در ساخت انواع چسب کاغذ، چسب دیواری، چسب چوب و ... استفاده از انواع رزین‌ها در لایه های محافظ سطوح ساخت قالب های مستحکم تولید انواع رنگ‌ها و براق کننده‌ها استفاده در کارهای هنری تولید انواع جواهرات و زیورآلات مواد اولیه در صنعت رنگ سازی، چسب، خمیرهای درزگیری، لعاب ها و آب بندی ها پوشش دهنده برای انواع سالن‌ها، کارخانه‌ها، مکان های تولید لوازم پزشکی و بهداشتی، زمین های بازی و ... پوششی برای صنایع دستی عایق بندی برای قطعات الکتریکی لایه گذاری لمینیت در صنایع کامپوزیت ساخت انواع میزها تصفیه آب قطعات نشوز تولید انواع مبلمان و صندلی و ... قیمت رزین

با دیدن قیمت رزین ها در بازار ممکن است کمی شوکه شوید. انواع رزین‌ها در بازار قیمت بالایی دارند اما چیزی که باعث توجیه این قیمت‌ها میشود، کاربرد وسیع این محصول است. همانطور که در ابتدا اشاره شد امروزه از رزین‌ها در کارهای دستی و هنری استفاده فراوانی می شود که بسیاری از جوانان را به این سمت سوق داده است. 

رنگ

یکی از مهمترین صنایعی که در هر کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، صنعت رنگ و رنگسازی است. رنگ ها انواع مختلفی دارند و هر یک به هدف خاصی تولید می شود. این فرآورده‌ها کاربردهای وسیعی از جمله صنایع کشتی سازی، خودرو سازی، ساختمان سازی و ... را در برمی گیرند. اکثر تولیدکنندگان رنگ، تولید رزین هم انجام می دهند. از جمله کاربردهای مهم رنگ ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

پوشش دهی برای انواع ماشین‌ها پوشش دهی و محافظت از فلزات مورد استفاده در صنایع کشتی‌سازی زیباسازی فضاهای شهری و روستایی و ... صادرات رزین

شاید برایتان جالب باشد که بدانید، امروزه ایران به عنوان یکی از بزرگترین و محبوب ترین صادرکنندگان رزین فعالیت دارد. با توجه به اینکه انواع رزین های تولیدی کارخانه تولید رنگ از کیفیت مطلوب و درجه یک برخوردارند، در بین مشتریان و خریداران داخلی محبوبیت پیدا کرده است. همین امر سبب شده تا صادرات رزین به شکل وسیعی گسترش پیدا کند.

صادرات همیشه باعث می شود تا کیفیت محصول تولیدی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. تولید کننده رزین سعی دارد تا با بالا بردن کیفیت محصولاتش در بازارهای جهانی به رقابت بپردازد، زیرا در صورت موفقیت تجارتی پرسود را به همراه خواهد داشت.

از جمله کشورهایی که سهم زیادی از سفارشات این محصول را دارند، میتوان به کشورهای اروپایی و خاورمیانه اشاره نمود. تاجران و تولیدکننده رزین میتوانند محصولات ایرانی در بازارهای بین المللی معرفی نمایند تا در اقتصاد کشور نیز ثمربخش واقع شوند.

شما هم میتوانید تولید کننده رزین باشید

از آنجایی که تقاضا بازار برای این محصول بالاست، شما هم میتوانید به عنوان تولید کننده رزین مشغول فعالیت شوید. با این کار هم یک کارآفرین شناخته می شوید و هم کسب درآمد خواهید کرد. با توجه به قیمت و میزان تقاضای این کالا درآمد حاصل تولید رزین نسبتا بالا خواهد بود.

کد خبر 1605531

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استفاده می شود انواع رزین ها رزین پلی استر رزین اپوکسی کارخانه ها ساخت انواع رنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد