Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد تصمیم دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی مبنی بر اینکه صهیونیسم‌ستیزی به معنای یهودی‌ستیزی نیست، را گام مهمی برای پیگرد سران رژیم صهیونیستی توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هفته گذشته، دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی تاکید کرد که صهیونیسم‌ستیزی به معنای یهودی‌ستیزی نیست و اینکه انتقاد از صهیونیست‌های اشغالگر به معنای انتقاد از یهودیان به شمار نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی، این حکم را در واکنش به دادخواست نهاد کمیته حقوق بشر این کشور صادر کرد، کمیته‌ای غیر دولتی که به نیابت از شورای وکلای یهودی آفریقایی جنوبی این دادخواست را مطرح کرده بود.

بر اساس حکم دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی، دو واژه صهیونیسم و یهودیت مترادف و با یکدیگر برابر نیستند و مخالفت با صهیونیسم به معنای یهودی ستیزی نیست، بلکه تفاوت دقیقی میان این دو واژه وجود دارد.

اخیرا نیز «نالیدی باندور» وزیر خارجه آفریقای جنوبی با انتقاد شدید از رژیم اشغالگر صهیونیستی و تبعیض نژادی این رژیم علیه فلسطینیان تصریح کرده بود که کشورش به زودی اقداماتی را علیه آپارتاید اسرائیل انجام خواهد داد

آفریقای جنوبی همچنین از جمله مخالفان پیوستن رژیم صهیونیستی به اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر بود و مخالفت‌های این کشور و الجزایر در نهایت سبب تعلیق عضویت تل آویو در اتحادیه آفریقا شد.

خبرنگار تسنیم در غزه در این زمینه با «داوود شهاب» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین به گفتگو نشسته است.

شهاب در  این گفتگو خاطر نشان کرد: تصمیم دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی ایستگاه مهمی در پیگرد سران رژیم اشغالگر به دلیل جنایاتی است که در حق ملت فلسطین مرتکب شده‌اند.
 
وی با تمجید از حکم دادگاه قانون اساسی آفریقای جنوبی که ضدیت با صهیونیسم را یهودی‌ستیزی به شمار نیاورده است،گفت: این تصمیم مهم می‌تواند ملت‌ها، آزادگان، شخصیت‌ها و سازمان‌های مختلف با هر مشرب فکری را تشویق به پیگرد صهیونیسم و جرم انگاری تمام اشکال تروریسمی‌کند که رژیم اشغالگر صهیونیسم علیه مردم فلسطین مرتکب می‌شود.

شهاب این تصمیم را ایستگاه و مرحله مهمی در روند اقدامات حقوقی و قضایی برای پیگرد و محاکمه سران اشغالگران صهیونیسم به دلیل جنایاتی توصیف کرد که در جنگ خصمانه خود علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شوند.

این رهبر جهاد اسلامی فلسطین خاطر نشان کرد: دولت آفریقای جنوبی از جمله کشورهایی است که مدتهای مدیدی از رژیم آپارتاید و نژادپرستی ضربه خورد و ملت آفریقای جنوبی یکی از بیشترین درک را از خطرات نژاد پرستی در میان ملت‌های جهان داشته و به خوبی می‌داند که این امر یکی از اشکال تجاوز و تعدی به ملت‌ها به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فلسطین قاره آفریقا رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین قاره آفریقا رژیم صهیونیستی اسرائیل یهودی ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت صهیونیست‌ها با تسهیل شرایط حبس مروان البرغوثی

منابع رسانه‌ای امروز (چهارشنبه) از مخالفت دادگاه رژیم صهیونیستی با درخواست تسهیل شرایط «مروان البرغوثی» از رهبران جنبش فتح در زندان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری‌زبان «یسرائیل هیوم» در این باره نوشت: دادگاه اسرائیل درخواست مروان البرغوثی، اسیر فلسطینی را برای تسهیل شرایطش در زندان را قاطعانه رد کرد.

البرغوثی در سال ۲۰۰۲ و به اتهام تشکیل گردان‌های شهدای الاقصی بازداشت شد و طی این مدت توسط دادگاه رژیم صهیونیستی به پنج بار حبس ابد محکوم شده است.

علی‌رغم بازداشت و محکومیت البرغوثی، وی از پشت دیوارهای زندان در صحنه فلسطین حضور پررنگی داشته است و فرمول توافق سال ۲۰۰۳ گروه‌های فلسطینی برای توقف سه‌ ماهه عملیات نظامی در ازای توقف اشغالگری، ترورها و حملات رژیم صهیونیستی را تهیه کرد و این نقطه آغاز حضور وی در صحنه فلسطین از پشت میله‌های زندان بود.

البرغوثی همچنین در سال ۲۰۲۱ با وجود زندانی بودن تصمیم گرفت در انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین شرکت کند، اما این انتخابات به دلیل اختلافات برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • مخالفت صهیونیست‌ها با تسهیل شرایط حبس مروان البرغوثی
  • ترس سران رژیم صهیونیستی از حکم دادگاه لاهه بالا گرفت
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • وحشت سران صهیونیسم از حکم احتمالی دادگاه لاهه