Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضائیه با اشاره به مقوله آزادسازی مجرمان حرفه‌ای پس از تحمل کیفر و درخواست فرماندهان انتظامی برای اتخاذ تدبیری جهت آگاه‌سازی آنها از زمان و نحوه آزادی این قبیل مجرمان گفت: برای تحقق این مهم به صورت سیستمی و سایر طرق مقتضی، اقدامات و تدابیر لازم از ناحیه قوه قضائیه اتخاذ خواهد شد.

به گزارش برنا، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در نشست فرماندهان ناجا با عنوان طرح ضربتی ارتقاء امنیت اجتماعی ، با اشاره به اقدامات مجدانه نیروی انتظامی در تحکیم امنیت مردم و کشور اظهار کرد: امروز بسیاری از پرونده‌های مهم مقابله با جرایم اقتصادی و مواد مخدر که در دستگاه قضایی مطرح است توسط نیروی انتظامی مورد پیگیری و تعقیب قرار گرفته است و باید از این بابت از فرماندهی و افسران این نیرو کمال قدردانی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضائیه در‌ ادامه به فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی پیشنهاد کرد که مسئولان بخش‌های مختلف کشور را در جریان سختی و اهمیت کار خود قرار دهند تا از این طریق حمایت ها از این نیرو با توجه به تنوع ماموریت‌هایی که دارد، تسهیل و تسریع گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش نیروی انتظامی با دستگاه قضایی در حوزه‌ها و ابعاد مختلف شد و در همین زمینه با اشاره به حوزه‌های کاری مشترکی که میان این دو نهاد وجود دارد، از مسئولان و فرماندهان نیروی انتظامی خواست تا بازدیدهای میدانی مستمر از مراکز قضایی نظیر زندان‌ها و‌ دادگستری‌ها داشته باشند و متعاقباً شرایط بازدید مسئولان قضایی اعم‌ از قضات، بازپرس‌ها و دادستان‌ها  از مراکز انتظامی و آشنایی آنها با پیچیدگی‌های امور انتظامی و کشف و شناسایی و تعقیب متهمین را فراهم سازند.

رئیس عدلیه با اشاره به اهمیت اقتدار نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در عین اقتدار باید عطوفت و سعه صدر نیز داشته باشند و با تلفیق و ترکیب این امور در راستای تحکیم امنیت و آسایش مردم گام بردارد و دستگاه قضایی نیز در تحقق این مهم کمک‌کار نیروی انتظامی خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به موضوع ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و موارد ناظر بر جرایم قابل گذشت که فرمانده انتظامی تهران بزرگ در خصوص آن نکاتی را مطرح‌ کرد، گفت: ممکن است در قوانین موجود اشکالاتی وجود داشته باشد که قطعا قابل ترمیم هستند اما آنچه که مهم است استفاده همه‌جانبه و مدبرانه از ظرفیت‌های قانونی فعلی در حوزه اجرا می‌باشد و در این زمینه نیز نیروی انتظامی می‌تواند با ارائه بررسی‌های تخصصی و علمی در حوزه تفکیک جرایم و تعیین جرایم قابل گذشت، دستگاه قضایی را یاری رساند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به مقوله آزادسازی مجرمان حرفه‌ای پس از تحمل کیفر و درخواست فرماندهان انتظامی برای اتخاذ تدبیری جهت آگاه‌سازی آنها از زمان و نحوه آزادی این قبیل مجرمان گفت: برای تحقق این مهم به صورت سیستمی و سایر طرق مقتضی، اقدامات و تدابیر لازم از ناحیه قوه قضائیه اتخاذ خواهد شد.

رئیس عدلیه همچنین از صدور دستور خود برای تقویت ارتباط الکترونیکی میان مراجع قضایی و‌ مراکز انتظامی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به مقوله ارتکاب جرم از سوی افراد زیر ۱۸ سال و تعیین مجازات برای آنها و پیچیدگی‌های تخصصی این موضوع، گفت: باید به جهات مختلف از جمله حفظ امنیت مردم و جامعه و همچنین در نظر گرفتن شرایط مجرمان زیر سن قانونی، تدابیر ویژه‌ای برای نحوه مجازات این قبیل مجرمان اتخاذ شود و این امر مهم نیازمند همفکری همه دستگاه‌ها به ویژه قوه قضائیه و نیروی انتظامی و مشارکت دولت و مجلس و همچنین آسیب‌شناسی تخصصی می‌باشد.

گفتنی است در جریان حضور رئیس قوه قضائیه در مرکز فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ، طبق رسم معمول حضور رؤسای قوا، مراسم سان دیدن از یگان منتخب ناجا تدارک دیده شده بود که رئیس عدلیه در راستای رویکرد خود مبنی بر حذف تشریفات ، از مسئولان ناجا خواست، تا برنامه سان دیدن را حذف کنند.

سرهنگ مردای معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در همین زمینه گفت:  در پی درخواست رئیس قوه قضائیه، مراسم سان و تشریفات نظامی از برنامه بازدید حذف و هیچگونه مراسمی دالّ بر تشریفات در ستاد فرماندهی تهران بزرگ انجام نشد.

همچنین در جریان حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در مرکز فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ، رئیس عدلیه از نمایشگاه کشفیات، شناسایی‌ها و اقدامات صورت گرفته در طرح ضربتی ارتقاء امنیت اجتماعی پلیس پایتخت که طی روزهای گذشته انجام شده بود بازدید به عمل آورد و از جزئیات عملیات‌های صورت گرفته درخصوص این کشفیات آگاه شد.

رئیس دستگاه قضا طی این بازدید که سردار «حسین اشتری» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سردار «حسین رحیمی» فرمانده انتظامی تهران بزرگ و حجت‌الاسلام «سید علیرضا ادیانی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی وی را همراهی می‌کردند، در جریان کشفیات، شناسایی‌ها و‌ اقدامات صورت گرفته از سوی پلیس آگاهی، پلیس امنیت اقتصادی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس پیشگیری، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و پلیس فتا تهران بزرگ و همچنین فرماندهی انتظامی شهرستان ری که طی ۳ روز گذشته انجام شده‌ بودند، قرار گرفت.

در حین بازدید رئیس دستگاه قضا از بخش پلیس آگاهی، مسئولان این حوزه گزارشی از پرونده‌های ناظر بر جعلیات ارائه کردند که در این‌ میان، وجود ده‌ها پرونده‌ مبتنی بر جعل از یک مرکز دانشگاهی مشخص، به چشم می‌آمد و همین امر سبب شد رئیس عدلیه علت کثرت پرونده‌های ناظر بر جعلیات در این مرکز را جویا شود؛ مسئولان امر نیز علت این موضوع را عدم نظارت کافی در مرکز دانشگاهی مزبور دانستند.

رئیس عدلیه همچنین از مسئولان بخش پلیس آگاهی تهران بزرگ در خصوص نوع، دلیل و تعداد بازداشت‌شدگان و کشفیات طرح اخیر، سوالاتی را مطرح کرد.

همچنین د‌ر جریان بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بخش پلیس امنیت اقتصادی، مسئولان ذی‌ربط این حوزه از اقدامات مجدانه و پیگیرانه رئیس قوه قضائیه در امر تعیین تکلیف اموال تملیکی و تسریع امور در قبال کالاهای قاچاق در دوره اخیر تقدیر به عمل آوردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌‌ای در‌ جریان بازدید از بخش کشفیات و اقدامات اخیر پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ نیز، این سوال را از مسئولان ناجا مطرح کرد که در بخش مبارزه با مواد مخدر چه خلأهای قانونی را احساس می‌کنند.

سردار اشتری: رئیس قوه قضائیه که با روحیه جهادی و انقلابی کارها را به پیش می‌برد، همواره حمایت‌های لازم را از نیروی انتظامی داشته است

سردار «حسین اشتری» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران نیز در جریان این مراسم، حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در مرکز فرماندهی انتظامی تهران بزرگ را پر خیر و برکت و موجب تقویت روحیه پلیس و همچنین گسترش تعامل دستگاه قضا و پلیس در سراسر کشور‌ عنوان کرد.

وی با اشاره به آشنایی دیرین خود با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: رئیس قوه قضائیه که با روحیه جهادی و انقلابی کارها را به پیش می‌برد، همواره حمایت‌های لازم را از نیروی انتظامی داشته است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه، «امنیت مردم» را خط قرمز پلیس عنوان کرد و با تاکید بر این نکته که باید سهم همه دستگاه‌ها در تامین امنیت مردم مشخص شود، گفت: پلیس و دستگاه قضایی نقشی اساسی در تامین امنیت مردم دارند ولی باید کاری کرد که سایر قوا، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها پای کار بیایند و به نقش‌ها، وظایف و تکالیف خود در این عرصه عمل کنند.

سردار اشتری با بیان اینکه پلیس در مقابل مردم با مهربانی و عطوفت و‌‌ در مقابل کسانی که مخل نظم و امنیت هستند مقتدرانه برخورد می‌کند، تاکید کرد: همواره مقوله «رعایت عدالت و مسائل شرعی و قانونی» در دستور کار مجموعه انتظامی کشور قرار داشته و ما خود را ملزم به رعایت این نکات می‌دانیم.

وی همچنین بر ضرورت هوشمندسازی پلیس و قوه قضائیه و حل و‌ فصل خلأهای موجود در این زمینه تاکید کرد و کاهش ماموریت‌ها و سرعت در انجام رسیدگی‌ها را از آثار این هوشمندسازی دانست.

سردار «حسین رحیمی» فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جریان این مراسم با قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در راستای حمایت از امنیت مردم، جامعه و حافظان امنیت، اظهار کرد: نگاه منطقی، واقع‌بینانه، کارشناسانه و عالمانه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به امور مختلف به ویژه امور ناظر بر تحکیم امنیت مردم و جامعه، اثرگذاری بسیاری داشته و سبب تقویت اقدامات نیروی انتظامی شده است.

وی همچنین با قدردانی از تعامل دادستانی تهران با مجموعه انتظامی تهران بزرگ، به تشریح طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی ناجا همچون طرح‌های «رعد»، «کاشف»، «اقتدار» و «ظفر» پرداخت و گفت: چهار سال است که مجاهدان و رزمندگان ایران اسلامی در نیروی انتظامی تهران بزرگ بصورت پیوسته و بلاانقطاع در راستای تحکیم امنیت مردم و تنگ کردن عرصه بر اراذل و اوباش مجاهدت می‌کنند.

رئیس پلیس پایتخت در بخش دیگری از سخنانش به ارائه آماری از دستاوردها و اقدامات مجموعه تحت‌امر خود پرداخت و از انهدام بیش از ۲ هزار باند در بخش‌های مختلف از ابتدای سال و کشف ۱۳۴ درصدی جرائم حساس خبر داد.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه نیروی انتظامی مواد مخدر دستگاه قضایی قوه قضائیه قانون فرمانده انتظامی جرم جامعه دولت و مجلس فرماندهی انتظامی پایتخت جمهوری اسلامی مبارزه با مواد فتا پلیس آگاهی تهران بزرگ قاچاق پلیس مبارزه با مواد مخدر مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران اسلامی ایران تامین امنیت نظم و امنیت ایران اسلامی اراذل و اوباش الکترونیک پلیس مبارزه با مواد مخدر تامین امنیت رسانه قوه قضائیه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای انتظامی تهران بزرگ رئیس قوه قضائیه نیروی انتظامی تهران بزرگ دستگاه قضایی امنیت مردم تحکیم امنیت رئیس عدلیه مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، دهم ارديبهشت ۱۴۰۳ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی در آخرین نشست هفتگی با خبرنگاران به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز (دوشنبه‌) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران که در نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، اظهار داشت: ما تقویت روابط با همه کشورهای خلیج فارس را مهمترین عامل برای تحقق ثبات، امنیت دسته جمعی، آرامش و پیشرفت پایدار برای همه منطقه می‌دانیم.

وی گفت: ما همواره منادی دوستی و برادری میان کشورهای منطقه بوده و هستیم و معتقدیم که کشورهای منطقه در چهارچوب منافع مشترک می‌توانند امنیت منطقه‌ای را برای شکوفایی و توسعه پایدار محقق کنند.

کنعانی بیان کرد: برگزاری چنین نمایشگاهی در راستای ارایه توانمندی‌های صادراتی ایران در این منطقه ـ که در شرایط خاصی هم به سر می برد و البته با مشارکت بازرگانان، تجار و مقامات دولت‌های دور و نزدیک ـ نشان‌دهنده این است که ایران عزم و اراده‌ای جدی برای تحکیم ثبات و امنیت و توسعه پایدار منطقه دارد.

هم افزایی دستگاه‌های اجرایی در برگزاری نمایشگاه

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: در سه روز گذشته از برپایی نمایشگاه، شاهد برگزاری نشست های دوجانبه بسیار خوبی بین تجار شرکت کننده و تولیدکنندگان ایرانی بودیم و پیش بینی می‌کنیم که حجم قراردادی که بسته می‌شود، بیش از حجم قرارداد نمایشگاه گذشته باشد.

وی گفت: همچنین این نمایشگاه فرصت مناسبی برای گفت‌وگو میان مقامات ایران با مقامات بیش از ۲۲ کشور حاضر در این رویداد فراهم آورده است. 

کنعانی افزود: برگزاری این نمایشگاه در این مقطع زمانی خودش دست‌آورد بزرگی برای دولت جمهوری اسلامی ایران است. ایران هم در حوزه سیاسی و هم در حوزه امنیت و برای تثبیت امنیت در منطقه در مقابل کسانی که امنیت منطقه را دچار خدشه کردند، مقتدرانه عمل کرده و هم نمایشگاهی را با چنین حجمی از حاضرین خارجی برگزار می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: این نمایشگاه مصداقی خوب برای همکاری میان دستگاه‌های مختلف کشور است. همانطور که ما شاهد همکاری میان دیپلماسی و میدان برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه بودیم، برگزاری چنین نمایشگاهی هم نشان دهنده هم افزایی مطلوب میان دستگاه‌های اجرایی کشور است.

برخورد خشن پلیسی با دانشجویان آمریکا محکوم است

وی گفت: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد هستیم نشان دهنده بیداری افکار عمومی جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق و دامنه تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی و نسل کشی در غزه توسط اسرائیل با حمایت آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی است.

کنعانی تصریح کرد: کسانی که به عدالت فکر می‌کنند و بها می‌دهند بیش از این دیگر حمایت برخی دولت‌ها از نسل کشی اسرائیل را تحمل نمی‌کنند و نمی‌توان با برخوردهای خشن و پلیسی صدای معترضان را بست. وزارت امور خارجه ایران برخورد پلیسی را با مطالبات دانشجویی به هیچ وجه نمی پذیرد و این نوع برخورد را نگران کننده می‌داند و لازم است که جامعه جهانی با این مساله برخورد کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: آمریکا با اجازه دادن به پلیس برای برخورد خشن در محیط دانشگاه مشخص کرد که رفتار و رویکردی دوگانه با شعارهای حقوق بشری دارد. آنها باید اجازه دهند که دانشجویان به بیان دیدگاه و ابراز رأی خود بپردازند و خاموش کردن صدای دانشجویان با رفتارهای خشن خاموش کننده مطالبات بر حق افکارعمومی جهان نخواهد بود و لازم است که دنیا و کشورهای حامی رژیم صهیونیستی به این مهم توجه کنند.

افق روشنی را در روابط میان ایران و عربستان داریم

وی گفت: مناسبات دوجانبه ایران و عربستان در مسیر طبیعی خودش پیش می‌رود و شاهد تداوم گفت‌وگوها و مشورت‌ها میان دو طرف در دو سطح سیاسی و اقتصادی هستیم و حضور هیأت اقتصادی عربستان در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران نشانه دیدگاه عربستان همسو با نگاه ایران به منظور زمینه سازی افزایش توسعه تبادلات تجاری است.

کنعانی بیان کرد: ما موضوعات اقتصادی را از ابتدای ازسرگیری مذاکرات دو طرف در دستورکار داشتیم و هر دوطرف بر این مهم متفق القول هستند و گفت‌وگوها در حال انجام است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در حال حاضر هیات وزارتی ایران به سرپرسی آقای خاندوزی، وزیر اقتصاد به منظور شرکت در نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان حضور دارند. همچنین، هیات شرکت کننده در سطح معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای داووس در عربستان حضور دارد و ما از فرصت گفت‌وگوهای دوجانبه با طرف‌های‌ شرکت کننده استفاده می‌کنیم. افق روشنی را در روابط میان ایران و عربستان می‌بینیم و سفرای دو کشور گفت‌وگوهای خود را با مقامات عالی رتبه دو طرف پیگیری می‌کنند.

سپاه بزرگ ترین نیروی ضد تروریسم در جهان است

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اگر نبود نقش سپاه در مبارزه با تروریسم چندجانبه، باید اعضای پارلمان اروپا در پشت درب‌های پارلمان خود ور معرض تهدید تروریستی قرار می‌گرفتند. سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریستی در جهان است و توصیه می‌کنیم که در قبال سپاه درست تصمیم بگیرند و به درستی بیندیشند.

کنعانی بیان کرد: اجرای اسناد و توافقات اصل مهمی است و مورد تاکید رهبری انقلاب هم هست که باید سازوکاری برای اجرایی کردن آنها تعیین شود. وزارت امور خارجه همواره در حوزه اجرای اسناد دوجانبه سازوکارهای پیگیری خود را داشته و دارد و در حوزه‌های دوجانبه اسناد را مورد مداقه قرار می‌دهد و نتایج بررسی خود را به دستگاه‌های دیگر هم ارجاع می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: اینکه صد در صد اسناد و توافقات دوجانبه اجرایی میشود به هرحال در این موضوع دو طرف وجود دارد. افزایش نرخ تبادلات و توافقات ایران با شرکای خارجی و افزایش حجم سرمایه گذاری های خارجی و تحقق برخی پروژه‌های مشترک ـ چه در حوزه‌ همسایگان و چه با کشورهای دورتر ـ نشان دهنده موفقیت نسبی ایران بوده و البته ما تلاش خود را همچنان ادامه می‌دهیم.

مبارزه با تروریسم در جهان عزم و اراده مشترک میطلبد

کنعانی بیان کرد: هر گونه اقدام و عملیات ترویستی ـ چه علیه شهروندان و چه علیه اماکن دولتی ـ در روسیه یا هر کشور دیگری از نظر ما محکوم است. ایران در مبارزه با تروریسم در کنار دوستان و از جمله روسیه است. تروریسم تهدیدی مشترک برای همه کشورهای جهان است. 

وی گفت: بعضی کشورها در راستای منافع نامشروع خود از تروریسم برای تأمین اهدافشان استفاده می‌کنند و این رویکرد مخرب و غلط برای تمام جهان نتایج دلخراشی داشته و رخدادهای تلخی ـ چه در روسیه، چه در ایران و چه در برخی کشورهای دیگر منطقه ـ نشان می‌دهد که همچنان تروریسم تهدیدی برای ملت‌ها به شمار می آید.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: برخی کشورها از تروریسم به عنوان ابزاری برای تامین اهداف خود استفاده می‌کنند، اما تهدید این مساله برای همه کشورهای منطقه و جهان است و مبارزه با آن نیز عزم و اراده‌ای محکم و مشترک را می‌طلبد.

افغانستان به تعهداتش در قبال حق‌آبه ایران عمل می‌کند 

کنعانی افزود: در اجرای معاهده ۱۳۵۱ بین ایران و افغانستان، ما مطالبه حق آبه تعیین شده ایران را از طرف افغانستانی به طور جدی در همه سطوح داشتیم. از ابتدای سال نیز بحث رهاسازی آب از سد کمال خان هم شروع شده و خوشبختانه در چهارچوب گفت‌وگوهای انجام شده، شاهد جریان آب به سمت مرزهای ایران هستیم. 

وی ادامه داد: بر اساس اطلاعی که داریم، از زمان رهاسازی این آب حدودا ۱۱۲ میلیون متر مکعب آب وارد مرزها و خاک ایران شده و جریان آب کماکان وجود دارد. در طول سال گذشته هیات حاکمه افغانستان در خصوص سد کمال خان اصلاح و مرمتی در دریچه‌های این سد انجام داده است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ایران انتظار دارد که طرف مقابل بر اساس تعهد خود در قبال معاهده مزبور در خصوص حق آبه عمل کند. 

اگر آمریکا دنبال آتش‌بس بود، ارسال تسلیحات به اسرائیل را قطع می‌کرد 

کنعانی گفت: مسأله فلسطین مهمترین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی است، آتش بس فوری در این جنگ فوری‌ترین نیاز این مساله است و پس از آن نیز تحقق اهدافی از جمله گشایش کامل معابر کمک رسانی برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه است. موضوع آزادی و تبادل اسرا هم یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: اینکه آمریکا هم یکی از کشورهایی است که می‌خواهد راهکار سازش را پیگیری کند، اساسا در این مدت نشان داده که بازیگری برای ایفای این نقش نیست و اگر اراده‌ای برای آتش بس داشت می‌توانست با قطع فوری حمایت‌های مالی، سیاسی و عدم ارسال تسلیحات به اسرائیل به توقف جنگ کمک کند. دولت امریکا در این زمینه صلاحیت و صداقت خود را اثبات نکرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این زمینه تلاش‌های دیپلماتیک ارزنده‌ای را در سازمان ملل و به‌ خصوص در شورای امنیت و بسیاری دیگر از مجامع منطقه‌ای و بین المللی داشته و همچنان هم به تلاش‌های دیپلماتیک خود تا دستیابی به آتش بس و توقف جنگ در غزه ادامه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است