Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق پلیس راهور تهران گفت: باید منتظر نقص‌های جدید مرگبار خودروها باشیم و بهای کم‌کاری مافیای خودروساز را شهروندان با جانشان بدهند.

به گزارش ایسنا، «جامعه ۲۴» در ادامه نوشت: بامداد دیروز بود که یک خودروی پژوی ۲۰۶ صندوق‌دار با تیر برق کنار اتوبان امام علی (ع) برخورد کرد و بلافاصله آتش گرفت. سه جوان در داخل خودرو گرفتار شدند که یکی از آنان موفق شد از ماشین بیرون بیاید اما دو نفر دیگر در شعله‌های آتش خودرو تبدیل به خاکستر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این تصادف بود که صدای جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از افزایش حریق خودروها در آمد. او با انتقاد از آتش‌سوزی خودروها با هر نوع برخوردی گفت: کارشناسان شرکت‌ها و خودروسازان باید بررسی کنند که چرا بعد از هر تصادف و برخورد خودرو با هر مانعی، آتش‌سوزی رخ می‌دهد.

برای بررسی علل و عوامل آتش‌سوزی و نقص فنی با سیدهادی هاشمی رئیس اسبق پلیس راه و پلیس راهور تهران که برای اولین بار آتش‌سوزی خودروهای پژو ۴۰۵ را در دهه ۸۰ افشا کرده بود، گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.

هاشمی اظهار کرد: کیفیت خودروهای ما روز به روز در حال کاهش است و این موضوع نشان می‌دهد یک درصد هم نباید به بهبود ایمنی و کیفیت خودروهای داخلی امید داشت. داشتن امید برای بهبود کیفیت خودروها سرابی بیش نیست.

وی ادامه داد: وقتی واردات سالانه ۵۰ هزار خودرو از دستور کار خارج شد نشان داد که خودروسازان فراتر از تصورات قدرت دارند و این قدرت قابل حساب و کتاب کردن نیست.

علت آتش‌سوزی خودروها چیست؟

افشاکننده حریق خودروهای ۴۰۵ در مورد اینکه چرا دوباره شاهد حریق در خودروها هستیم، گفت: هنوز هم با گذشت حدود ۱۳ سال از حریق‌های خودروی پژو، همان ایرادات قبلی باقی مانده است. حریق خودرو از نقص در سیستم برق و سوخت ناشی می‌شود و هنوز بعد از این همه مدت این عیوب برطرف نشده و باز هم شاهد اینگونه حوادث هستیم.

وی با بیان اینکه همه جای خودروهای ما دارای نقص است، گفت: خودروها در نقاط مختلف دارای ضعفند. گاهی با افزایش اطلاع‌رسانی و وقوع حوادث حساسیت جامعه افزایش می‌یابد اما خیلی زود مسئله به فراموشی سپرده می‌شود و خودروساز کار خودش را پیش می‌برد. در حال حاضر خودروها از نظر حریق، آسیب‌پذیری، فرمان‌پذیری و سازگاری دچار مشکلند و هیچکس پاسخگو نیست.

حذف ۹ استاندارد برای راحتی خودروسازان

هاشمی با اعلام اینکه استاندارد مقابل خودروساز کوتاه آمده است، گفت: در حال حاضر پایه استاندارد خودروها، کف استاندارد است اما در دنیا خودروسازان به استاندارد کارخانه‌ای عمل می‌کنند. در کشور ما همین استاندارد پایه هم دستخوش تغییرات شده است.

وی از عمل‌نکردن به برخی استانداردها در خودروسازی خبر داد و گفت: از ۸۵ استاندارد مورد نیاز برای تولید خودرو در کشور، در حال حاضر ۹ استاندارد اصلا اجرا نمی‌شود که از جمله آنها می‌توان به استاندارد سیستم الکترونیکی ترمز خودروهای مسافربری اشاره کرد که در عبور و مرور و سلامت شهروندان بسیار حائز اهمیت است اما در کشورمان براحتی این استاندارد برای شماره‌گذاری حذف می‌شود.

به گفته رئیس پلیس اسبق راهور تهران، خودروسازان تحریم را بهانه کرده‌اند، اگرچه این پلتفرم موجود هم به ما اجازه اجرای استانداردهای یورو ۵ و یورو ۶ را نداده و اگر بخواهیم استانداردهای روز دنیا را در کشور اجرا کنیم، باید پلتفرم خودروها را تغییر دهیم.

مافیای دنیا باید جلوی خودروساز ایرانی لنگ بندازد

هاشمی با بیان اینکه خودروسازان ما تابع هیچ چیز نیستند، تاکید کرد: مشخص نیست مافیای خودروسازی ما در حال انجام چه کاری است. وضعیت خودروسازان ما فراتر از مافیاهای تمام دنیاست و می‌توان گفت خودروسازان ایرانی گاد فادر تمام مافیاهای دنیا هستند. تمام مافیای دنیا باید جلوی خودروسازان ما لنگ بیندازند.

 

چیزی به نام خجالت و شرم در خودروسازان داخلی وجود ندارد

وی با بیان اینکه چیزی به نام خجالت و شرم در خودروسازان داخلی وجود ندارد، گفت: با وجود حمایت بلامنازع، خودروساز یک قدم برای ایمنی برنمی‌دارد. در اینجا قطعه‌ساز عضو هیئت مدیره خودروساز است که بسیار خنده‌دار است.

این کارشناس ارشد ایمنی ادامه داد: نمی‌دانیم چگونه باید از شر این خودروساز خلاص شد. هیچکس قدرت رفع نقص را ندارد. پلیس در مقابل خودروساز کوتاه می‌آید و فقط اشکالات را گاهی به زبان می‌آورد و در جهت رفع آن هیچ گام قانونی را بر نمی‌دارد.

 

دولت و مجلس مقابل خودروساز شو اجرا می‌کنند!

هاشمی با بیان این ادعا که خودروساز رئیس همه دستگاه‌های کشور شده است، افزود: دولت، مجلس و بقیه در برابر خودروساز فقط شو اجرا می‌کنند و نمی‌توانند برابر آن بایستند. همه دستگاه‌ها انگار رئیسی به نام خودروساز دارند و در مقام مسئولیت کسی کاری نمی‌کند و فقط با حرف می‌خواهند این مافیا قانون را رعایت کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: راهور تهران آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: افزایش جریمه‌های رانندگی از چه زمانی اعمال می‌شود؟

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا ضمن دیدار با مردم و حل مشکلات آنها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم مربوط به شماره‌گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

وی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده که البته یکی از کارهای خوب است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و درخواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

حسینی در خصوص نور چراغ خودروها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد، استفاده از چراغ زنون و چراغ با رنگ تماماً سفید مطلقاً ممنوع است، توصیه می‌کنیم از چراغ فابریک خودروها استفاده شود چراکه از شرایط استاندارد برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اگر خودرویی چراغ زنون داشته باشد در صورت مشاهده جریمه می‌شود چراکه چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان خطر ایجاد کند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: استفاده از برچسب، استیکر و تصاویر حتی اگر جنبه تزئینی داشته باشد تخلف است و در صورت مشاهده برای آن خودرو جریمه صادر می‌شود، البته خودروهای تبلیغاتی و امدادی طبق آیین‌نامه می‌توانند بغل نویسی داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228995 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • دستگیری عاملان شکستن شیشه‌ خودرو و مغازه‌ها در غرب تهران
  • دستگیری ۴ عامل تخریب شیشه‌ مغازه‌ها و خودروها در ملارد
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است