Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه‌شنبه‌شب ایرنا از روابط عمومی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام محمدجواد بهشتی‌پور در گفت‌وگویی افزود: در گنجینه قفسه باز کتاب‌های چاپی کتابخانه فاطمی در بخش خواهران حدود ۵۲ هزار جلد کتاب و در بخش برادران بیش از ۵۹ هزار جلد کتاب موجود است و در قسمت کتاب‌های مرجع نیز در قسمت خواهران یک‌هزار جلد و در قسمت برادران یک‌هزار و ۳۰۰ جلد کتاب وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ساعات کاری و ظرفیت‌های کتابخانه فاطمی ادامه داد: این کتابخانه همه روزه از ساعت ۸ تا ۲۰ به صورت یکسره برای استفاده پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌آموزان باز است.

بهشتی‌پور گفت: با توجه به نزدیک بودن کنکور دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی به در خواست مراجعه کنندگان دو ساعت به ساعات کار کتابخانه فاطمی اضافه شده و این مجموعه تا ساعت ۱۰ شب باز است.

وی اضافه کرد: ظرفیت کتابخانه حرم مطهر برای استفاده دانش آموزان و دانشجویان در تالار همکف ۱۱۰ تَن و در تالار عمومی ۲۰۰ تن است و علاوه بر آن پنج تالار پژوهشی با ظرفیت ۱۰۰ تن، ویژه محققان دانشگاهی و حوزوی سطح ۳ به بالا اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه حضور در بخش برادران کتابخانه فاطمی به ثبت‌نام و دریافت کارت عضویت نیاز دارد، افزود: ثبت‌نام در این کتابخانه هر روز در دو نوبت صبح و عصر در بخش برادران انجام می شود.

بهشتی پور گفت: بخش خواهران نیز در دو تالار مطالعه با ظرفیت ۲۱۰ تن پذیرای مراجعه کنندگان است که در این بخش با توجه به پژوهش محور بودن، استفاده از این کتابخانه برای پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی آزاد و برای دانش آموزان ظرفیت تکمیل است.

وی اظهار داشت: علاوه بر گنجینه قفسه باز، کتابخانه فاطمی شش گنجینه دیگر شامل گنجینه نسخ خطی، گنجینه نفایس، کتاب‌های چاپ سنگی سربی، منابع ویژه، پیایندها و گنجینه قران های چاپی دارد که در صورت درخواست پژوهشگران در اختیار آن‌ها قرار می گیرد.

کتابخانه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) واقع در صحن پیامبر اعظم(ص) با بیش از ۲۵۰ هزار جلد کتاب از غنی‌ترین کتابخانه‌های کشور محسوب می‌شود که کتابخانه قفسه‌باز، تالار مرجع، نرم‌افزارهای امانی، اینترنت پژوهشی، مطبوعات روز و ارایه تصویرهای نسخه‌های خطی و کتاب‌های قدیمی از مهم‌ترین خدمات این مرکز علمی ـ فرهنگی است؛ سنگ بنای این کتابخانه در سال ۱۳۳۱ با اهدای ۵۰۰ نسخه کتاب از سوی مرحوم سید ابوالفضل تولیت گذاشته شد.

استان قم دارای ۲۳ کتابخانه عمومی و تخصصی است. 

برچسب‌ها حرم حضرت معصومه (س) قم کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه س قم کتاب حرم حضرت معصومه س قم کتاب کتابخانه فاطمی قفسه باز هزار جلد جلد کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند