Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@04:12:55 GMT

پروبیوتیک ها در تسریع روند بهبود کووید ۱۹ موثرند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۴۴۶۰

پروبیوتیک ها در تسریع روند بهبود کووید ۱۹ موثرند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی میل، طبق یک مطالعه جدید، مصرف یک کپسول پروبیوتیک که برای افزایش تعداد باکتری‌های مفید در روده طراحی شده‌اند، ممکن است بهبودی از کروناویروس را تسریع کند.

پروبیوتیک ها قرص‌ها و نوشیدنی‌های بدون نسخه هستند که گفته می‌شود میکروبیوم روده را تقویت می‌کنند.

شواهد متعدد نشان می‌دهد که داشتن ترکیب مناسبی از باکتری‌های روده می‌تواند دفاع ایمنی بدن را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیقات، به نیمی از یک گروه ۳۰۰ نفری از بیماران کووید ۱۶ تا ۶۰ ساله که آزمایش PCR شأن مثبت بود اما نیازی به درمان بیمارستانی نداشتند، یک کپسول پروبیوتیک داده شد، در حالی که به نیمی دیگر دارونما داده شد.

نتایج نشان داد ۵۳ درصد از افرادی که پروبیوتیک مصرف کردند (۷۸ نفر از ۱۴۷ نفر در این گروه)، در مقایسه با ۲۸ درصد (۴۱ از ۱۴۶ نفر در گروه دارونما)، علائم کوویدشان طی یک ماه از بین رفت.

مکمل، Probio۷ AB۲۱، حاوی چهار گونه زنده باکتری است که سه نوع از آنها لاکتوباسیلوس هستند.

ده سال پیش محققان هلندی دریافتند که لاکتوباسیلوس موجود در غذاهای لبنی، موادی تولید می‌کند که می‌تواند با سلول‌های عصبی ارتباط برقرار کرده و التهاب مزمن مرتبط با بسیاری از بیماری‌ها را کاهش دهد.

تحقیقات قبلی نشان داده است که مبتلایان به کووید طولانی مدت میزان لاکتوباسیلوس پایینی در روده خود دارند که احتمالاً منجر به التهاب در سراسر بدن می‌شود.

نتایج مطالعه جدید نشان داد افرادی که از کپسول باکتری استفاده می‌کنند نه تنها سریع‌تر بهبود می‌یابند، بلکه بار ویروسی کمتری نیز در خون شأن دارند.

کد خبر 5431293

منبع: مهر

کلیدواژه: پروبیوتیک ها ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا اهدای خون سازمان غذا و دارو واکسیناسیون ورزش واکسن ستاد ملی مقابله با کرونا ارز دارو شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت