Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران ضمن تشریح وضعیت گسترش بیماری در پایتخت، بر لزوم واکسیناسیون زنان باردار تاکید کرد و گفت: تاکید ویژه ما واکسیناسیون مادران باردار است زیرا شاهد فوت مادران بارداری بودیم که هیچ واکسنی تزریق نکردند.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر نادر توکلی با اشاره به اینکه در تهران به نزدیکی قله یا پیک کرونا رسیدیم، گفت: ما شیب صعودی موج ششم را تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربیات قبلی نشان می‌دهد چند روز حالت سینوسی را طی می‌کنیم تا سپس به شیب نزولی برسیم. آنچه که مسلم است این است که در هفته اول اسفندماه موج سینوسی داریم که همان قله یا پیک از موج ششم است.

نیمه دوم اسفند؛ احتمال ورود تهران به شیب نزولی بیماری سفرها و خریدهای عید؛ تهدیدی برای روند بیماری

او ادامه داد: اینکه چه مدت در قله بمانیم خیلی قابل پیش‌بینی نیست ولی به نظر می‌رسد اگر اتفاق خاصی نیفتد در نیمه دوم اسفندماه وارد شیب نزولی شویم. البته افزاش سفرهای درون شهری، خریدهای شب عید، چهارشنبه سوری و... در نیمه دوم اسفند یک عامل تهدید است که می‌تواند بر پیش‌بینی ما اثرگذار باشد.

آمار مراجعات و بستریها بالاست فوتیهای روزانه کرونا در تهران؛ حدود 70 نفر

وی افزود: تعداد بستری‌ها بالا است و در حال حاضر تعداد ۴۱۰۰ بیمار بستری داریم و روزانه هم حدود ۷۰۰ بیمار بستری می‌شوند. تعداد موارد مراجعه سرپایی به مراکز درمانی حدود ۹۰۰۰ نفر است؛ البته طی روزهای گذشته این روند سینوسی بوده است. موارد مرگ و میر روزانه تهران حدود ۷۰ نفر (در یک هفته اخیر روزانه حدود ۵۰ تا ۷۰ نفر بوده است) و موارد بستری در ICU حدود ۱۱۰۰ نفر است که ۲۴۰ نفر هم پذیرش روزانه داریم.

توکلی درباره تامین دارو و تجهیزات در مراکز درمانی، اظهار کرد: هیچ‌ مشکل و کمبودی در این زمینه وجود ندارد. امیکرون نوعا بیماری خفیفی است و مواردی هم که بستری می‌شوند مدت زمان کمتری در بیمارستان می‌مانند و میانگین بستری بین ۳ تا ۵ روز است.

سهم کودکان در بستریهای روزانه کرونا

او درخصوص موارد بستری کودکان نیز تصریح کرد: خوشبختانه موارد بستری کودکان کمتر شده است. سهم بستری کودکان زیر ۱۰ سال که در نیمه بهمن ماه به ۲۰ درصد رسیده بود اکنون به ۱۲ درصد رسیده است. از طرفی اقدام به توسعه تخت‌های ویژه کردیم و با عدم انجام اعمال الکتیو، تخت‌ها را به بیماران تنفسی ویروسی اختصاص دادیم. شخص وزیر محترم بهداشت نیز حمایت خوبی برای توسعه تخت‌های ICU کودکان داشتند و در دانشگاه‌های علوم پزشکی ۳ گانه تهران افزایش تخت‌ها اتفاق افتاد؛ به شکلی که اکنون بحران کمبود تخت چه به صورت کلی و چه برای کودکان نداریم. البته حجم مراجعات سرپایی کودکان همچنان بالا است ولی تعداد بستری‌ها کمتر شده است.

دلتا همچنان در تهران در گردش است

وی افزود: همچنان موارد ابتلا به سویه دلتا در پایتخت به شکل واضح وجود دارد و تخمین ما این است که هنوز بین ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد ابتلا از سویه دلتا است.

تاکید ویژه بر واکسیناسیون مادران باردار

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با تاکید بر اهمیت انجام واکسیناسیون کرونا و تکمیل تزریق هر ۳ دز واکسن، بیان کرد: هفته گذشته مرگ خانم بارداری مبتلا به کرونای دلتا را شاهد بودیم که واکسینه نشده بود و ظرف ۷۲ ساعت فوت کرد. بنابراین تاکید ویژه ما واکسیناسیون مادران باردار است زیرا شاهد فوت مادران بارداری بودیم که هیچ واکسنی تزریق نکردند.

گفتنی است؛ با سبقت گرفتن سویه اومیکرون از دیگر سویه‌های کروناویروس همچون آلفا، بتا و دلتا در سراسر جهان، مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت (WHO) توصیه کرده است که افراد محتاط باشند؛ زیرا این سویه به طور مؤثر بین مردم منتقل می‌شود. 

وی درباره علت اینکه چرا مردم هنوز روانه بیمارستان می‌شوند یا جان خود را از دست می‌دهند، تاکید دارد: در افرادی که به سویه اومیکرون آلوده شدند نیز طیف کاملی از بیماری از عفونت بدون علامت گرفته تا بیماری شدید و حتی احتمال مرگ مشاهده می‌شود.

مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت اظهار کرده است: افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، میان‌سالان و افرادی که واکسینه نشده‌اند، ممکن است به دنبال ابتلاء به این سویه از ویروس کرونا به نوع شدید بیماری دچار شوند. اومیکرون از نظر میزان گردش از دلتا پیشی می‌گیرد و به طور اثرگذاری بین مردم شیوع پیدا می‌کند؛ اگرچه موارد ابتلاء در سراسر جهان زیاد است، اما بدان معنا نیست که همه به سویه اومیکرون آلوده می‌شوند. هرچند سازمان جهانی بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که شواهد اولیه نشان می‌دهد واکسن‌های موجود علیه کووید -۱۹ ممکن است در برابر سویه اومیکرون کمتر مؤثر باشد و در نتیجه، خطر کلی مربوط به سویه جدید هنوز بالاست.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونای دلتا پیک ششم کرونا مادران باردار تاکید ویژه تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • حس خوب حمایت
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌