Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطایی‌نژاد ضمن تأکید بر ساماندهی شیکه ملی اطلاعات گفت: ضربه به کسب و کارها و تعاملات مردم ارمغان عدم سرمایه‌گذاری دولت گذشته در زیرساخت‌های ارتباطی است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی عطایی‌نژاد، مدیر عامل مرکز نوآوری و کارآفرینی تک در گفت‌وگو با صبح‌توس، پیرامون اختلالات اخیر شبکه اینترنت کشور اظهار کرد: در روند پیشرفت کشورها به سمت توسعه زیرساخت‌ها روند طبیعی وجود دارد که بر اساس آن سالانه کشورها در تلاش هستند زیرساخت‌های خودشان را ارتقا دهند تا بتوانند بستر ارتباطی لازم برای انتقال داده‌ها را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این روند در کشور ما متأسفانه گاهی دچار چالش شده است و در زمینه انرژی و حمل و نقل نیز با این قبیل مسائل مواجه هستیم و اگر امروز در حوزه برق و انرژی مشکلاتی داریم بخشی از آن مربوط به موضوع استخراج رمز ارزها است اما بخشی از آن مربوط به اینست که توسعه لازم اتفاق نیفتاده است.

این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی همین مسائل وجود دارد و باید بسترهای ارتباطی ارتقا یابند و گاهش اوقات بر حسب اولویت‌ها و سیاست‌های ملی و محدودیت‌های اعتباری باعث می‌شود این موضوع از اولویت خارج شده که در سال های بعد خودش را نشان می‌دهد.

زیرساخت‌های ارتباطی به انداره نیاز افزایش پیدا نکرده است

وی افزود: متاسفانه امروز موضوع توسعه زیرساخت‌ها در ارتباط با کسب و کارها و تعاملات مردم اهمیت دوچندان یافته است و وقتی زیرساخت به انداره نیاز افزایش پیدا نکرده، چالش‌های بعدی را در پی دارد.

عطایی‌نژاد با اشاره به اینکه موضوع زیرساخت شبکه داخلی ملی به واسطه عدم اولویت‌گذاری در بودجه و اعتبارات به تأخیر افتاده و خودش مزید بر علت شده تا همچنان نیاز کشور به ارتباطات بین‌المللی بالا باشد تصریح کرد: اگر استفاده از سرویس‌های مورد نیاز مردم در بسترهای داخلی فراهم باشد و زیرساخت‌های شبکه های خارجی در کشور مستقر شوند، سرعت ارتقا پیدا خواهد کرد.

وی ضمن تأکید بر ضرورت وجود همراهی مردم با استفاده از شبکه اینترنت داخلی افزود: دولت‌مردان نیز در اولویت‌بخشی به این موضوعات دچار اختلال هستند و در نهایت موضوع کندی شبکه‌های اجتماعی خارجی مطرح می‌شود و بر تعاملات بین المللی فشار آورده می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری و کارآفرینی تک ادامه داد: مردم بایستی در جریان اتفاقات و اهداف طرح‌های این حوزه قرار بگیرند چراکه همراه‌سازی افکار عمومی برای اجرای موفق اینگونه طرح‌ها دارای اهمیت زیادی است.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های موجود پاسخگوی نیاز کاربران فعلی کشور نیست افزود: شاهد روند توسعه در زمینه ارتباطات در تمامی دولت‌ها هستیم و گاهی اوقات این اولویت‌ها جابجا می‌شود و در دولت گذشته آن مقداری که بایستی در این حوزه سرمایه گذاری بشود انجام نشده است.

این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: هر مقدار در زمینه زیرساختی ارتباطات قوی تر باشیم فرآیند کسب و کار و اقتصادی تسهیل می‌شود و اقتصاد قوی تر شکل خواهد گرفت لذا در این فرآیند بین کشورهای مختلف نوعی رقابت شکل گرفته است.

ساماندهی سرویس دهنده ها و شیکه ملی اطلاعات موضوعی اولویت‌دار است 

وی افزود: مدیران دولتی همواره روی موضوعاتی تمرکز دارند که فضای اعتباری و بودجه ای کوتاه‌مدت و زودبازده بطلبد و عدم توسعه در زمینه زیرساخت در دراز مدت خود را نمایان می‌کند.

عطایی‌نژاد گفت: اقداماتی که خروجی آنها امکان دارد بعد از دوره مدیریتی فعلی به ثمر برسد مورد توجه قرار نمی‌گیرد و مسئولان به سمت اقدامات سطحی و زودبازده می روند.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد دنیا به فضای ارتباطی و فناوری اطلاعات گره خورده است افزود: اگر زیرساخت سرویس‌های مورد استفاده مردم در خارج از کشور باشند نیاز به درگاه‌های بین‌المللی قوی‌تری داشته باشیم و باید دیتا سنترهای سرویس‌ها در ایران مستقر شوند و داده‌ها در داخل کشور و شبکه ملی ذخیره شوند که از نظر هزینه‌ها به نفع اقتصاد کشور است و از خروج ارز جلوگیری می‌کند.

مدیر عامل مرکز نوآوری و کارآفرینی تک اظهار کرد: مدیریت پهنای باند، مستلزم همراهی سرویس‌دهنده ها است که مرکزیت برخی از اینها خارجی است و باید تدبیر صحیح اتخاذ شود.

وی افرود: وزارت ارتباطات مسئول ساماندهی این حوزه است و شیکه ملی اطلاعات موضوعی اولویت‌دار است تا بتوانیم مدیریت پهنای باند داشته باشیم و معضل سرعت و اختلالات اینترنت بر اساس برنامه‌های توسعه مرتفع شود و از وارد شدن ضربه‌های جدی به کسب و کارها و اقتصاد کشور جلوگیری به عمل آورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زیرساخت های ارتباطی کسب و کارها زیرساخت ها عطایی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ سپهر خلجی امروز- پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌ماه- در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان ایلام اظهار کرد: به زودی فراخوانی با همکاری سازمان آموزش اداری و استخدامی برای دعوت به همکاری از افراد توانمند برای کمک به آموزش روابط عمومی‌ها خواهیم داشت زیرا این یک نهضت بزرگ برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه همه باید برای پیشرفت ایلام کمک کنند تا یک گام در جهت توسعه و پیشرفت ایلام بر داشته شود، افزود: برای پیشرفت استان دو وظیفه مطالبه‌گری پیشرفت استان و تبیین و روشنگری دقیق است که باید با تمام توان برای این دو مهم تلاش کنیم.

خلجی اضافه کرد: ایلام نقش مهمی در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس و مرزبانی از کشور دارد و سه هزار شهید والامقام سند افتخاری برای ولایت‌مداری مردم ایلام است.

وی با بیان اینکه قرارگاه رسانه‌ای اربعین استان به عنوان یکی از ضرورت‌ها در مرکز پیگیری می‌شود، اضافه کرد: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و بیش از گذشته به روابط عمومی‌ها توجه شود.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: بخش استان‌های پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از سال گذشته تقویت شده است و ما تلاش داریم ضعف روابط عمومی‌ها به تدریج برطرف شود.

خلجی اضافه کرد: با توجه این‌که رسانه‌های رسمی هر استان نمی‌توانند تمام ابعاد و وقایع استان را پوشش دهند، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی برای تقویت اطلاع‌رسانی مهم و اساسی است بنابراین منابع لازم برای حوزه اطلاع‌رسانی باید تأمین شود و هر پروژه و طرح باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

کد خبر 750131

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است