Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از عملکرد خودروسازان داخلی گفت: خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم. با استفاده از رینگ اسپرت و اسپری رنگ، روی سپر و گلگیر ماشینی که تکنولوژی آن مربوط به ۴۰ گذشته است، نمی‌توان گفت که ماشین جدید و ایمن تولید کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی یوسفی در گفت و گو با ایسنا، با گلایه شدید از عملکرد خودروسازان داخلی اظهار کرد: پس از گله مقام معظم رهبری از عملکرد خودروسازان، مجلس به برخی از خط قرمزهای خودروسازان نیز ورود کرده است.

وی با بیان اینکه هرجایی که انحصار باشد، خروجی آن برای مردم خوب نیست و باعث می‌شود از انحصار سوءاستفاده شود، افزود: در صنعت خودرو، انحصار وجود دارد و تولید خودروهای بی کیفیت و گران جان مردم را به خطر انداخته است و مال مردم را به تاراج می‌برد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: خروجی صنعت خودروسازی کشور در چند دهه اخیر به شکلی است که جان و مال مردم تحت شعاع قرار گرفته و برای همه مشکل‌ساز شده است.

یوسفی با بیان اینکه مجلس به دنبال این است تا با واردات حداقلی، تابوی واردات خودرو به داخل کشور شکسته شود، عنوان کرد: مجلس به جدیت پیگیر بحث واردات محدود خودرو به ویژه خودروهای حمل بار و ناوگان حمل و نقل عمومی است تا فتح بابی برای واردات سایر خودروها به داخل کشور باشد.

وی با بیان اینکه آمار تلفات تصادفات و مرگ و میر مردم در خودروهای داخلی بسیار وحشتناک و ناراحت کننده است، گفت: رشد آمار تلفات بیانگر این است که حرف‌ خنده‌دار برخی از خودروسازان داخلی مبنی بر بازشدن ایربگ خودروها، شوخی تلخی است که با جان مردم می‌شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم. با استفاده از رینگ اسپرت و اسپری رنگ روی سپر و گلگیر ماشینی که تکنولوژی آن مربوط به ۴۰ گذشته است، نمی‌توان گفت که ماشین جدید و ایمن تولید کرده‌ایم.

یوسفی ادامه داد: این کارها کلاه گذاشتن روی سر مردم است و شوخی‌های تلخی است که با جان مردم می‌شود. مجلس به جدیت به این خط قرمزهای صنعت خودروسازی ورود کرده است و امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، شاهد ارتقای سطح کیفی خودروهای داخلی باشیم.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی، سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده‌اند تا شاهد حل مشکلات صنعت خودرو در بحث قیمت و کیفیت باشیم. در این زمینه خوشبختانه عزم خوبی در کشور به وجود آمده است و ما نیز در مجلس به شدت پیگیر هستیم تا عملکرد خودروسازان داخلی اصلاح شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان انتقاد از خودروسازان داخلی مجتبی یوسفی نماینده اهواز خودرو داخلي تصادف زنجیره ای بهبهان عملکرد خودروسازان خودروسازان داخلی تولید کرده ایم صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به روزهای کاری اخیر، کار خود را با ثبات آغاز کرده است. اغلب محصولات بازار تغییری ندارند و برخی دیگر، افت‌وخیز جزئی را تجربه می‌کنند.

به گزارش مشرق، قیمت خودرو امروز، دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد. خودروهای داخلی و مونتاژی بازار غالباً تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

شاید بتوان نوسانات نرخ ارز را در چند ماه اخیر مهم‌ترین محرک بازار خودرو دانست. بر همین اساس روز گذشته قیمت دلار افت قابل توجهی را تجربه کرد و احتمالاً رکود عمیق بازار خودرو امروز به دلیل همین کاهش نرخ دلار است.

با توجه به قیمت‌های وب‌سایت ایران‌جیب، بازار خودرو از ابتدای روز جاری با ثبات گزارش می‌شود.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودرو امروز تغییر چندانی نسبت به روز گذشته ندارد.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا است که از ابتدای روز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت به شمار می‌رود که از ابتدای روز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی است که از صبح امروز رکورد افزایش قیمت را زد. این سدان ایرانی ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها به شمار می‌رود. این خودرو هم از صبح امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودروهای خارجی

قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز به تبعیت از داخلی‌های بازار، نوسان بالایی ندارد.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار محسوب می‌شود که هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز از ابتدای امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که اخیراً موفق به دریافت پلاک شد و از ابتدای امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

منبع:تجارت‌نیوز

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی