Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، آرش محبی نژاد، دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودروی کشور، در هشتاد و پنجمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی البرز در ارتباط با مشکلات قطعه سازان خودرو در این استان بیان کرد: قطعه سازان استان مبالغی به عنوان بدهی باید به نظام بانکی کشور پرداخت کنند که بابت خرید دین یا حد اعتباری آن‌ها بوده است، درخواست ما از بانک‌های عامل استان این است که اخذ اصل بدهی قطعه سازان را در قالب حد اعتباری تمدید کنند؛ چون اثر تورمی و یا مخرب بانکی ندارد و قطعه سازان بهره آن را نیز تا ریال آخر پرداخت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه قطعه سازان استان البرز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات معوق دارند، افزود: کل مطالبات آنها نیز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است، به همین دلیل است که به راحتی نمی‌توانند بدهی خود به شبکه بانکی کشور را پرداخت کنند، نیاز است که در سطح بانک‌های عامل استان و در قالب تمدید حد اعتباری دریافت این بدهی از قطعه سازان حدود ۶ ماه تا یکسال به تاخیر افتد والبته بهره آن نیز از سوی بانک‌ها دریافت شود.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور افزود: در اسفند ماه سال جاری رقم اقساطی که قطعه سازان استان باید به بانک‌ها پرداخت کنند، برابر هزار میلیارد تومان است و با توجه به حجم مطالبات خود توان پرداخت آن را ندارند.

وی در ادامه با طرح دیگر مشکل قطعه سازان با نظام بانکی در مورد عدم همخوانی رقم سود و بهره با عدد بلوکه بخشی از تسهیلات اعطایی به آنها، گفت: به عنوان نمونه برای تسهیلات با بهره بانکی ۲۵ درصد، برخی بانک ها تنها ۱۵ درصد از تسهیلات واگذار شده به قطعه سازان را بلوکه می‌کنند اما متاسفانه این رقم از سوی تعدادی بانک‌های عامل برابر ۲۵ درصد لحاظ می‌شود.

محبی نژاد در بخش دیگری با اشاره به بدهی های قطعه سازان به تامین اجتماعی یا امور مالیاتی، گفت: انتظار ما این است که اگر خودروسازان در قالب تهاتر با قطعه سازان این مسؤولیت را بپذیرند که بدهی آنها به نهادهای مربوطه را پرداخت کنند، این اقدام با پیگیری و اخذ مجوزهای لازم از سوی مسئولان دولتی به صورت پایلوت در البرز انجام شود.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن تولیدکنندگان قطعات خودرو استان البرز در بخش دیگری در مورد استفاده از اتباع بیگانه به عنوان نیروی کار در سطح صنایع قطعه سازی استان عنوان کرد: با توجه به نتایج حاصل از جلسه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مقرر شد به شرط آنکه افراد مذکور کارت اقامت داشته باشند و به ازای هر نفر از اتباع بیگانه ۵ نیروی کار ایرانی را بکار گیرند، این استخدام صورت گیرد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بدهی قطعه سازان خودرو داخلی خبرگزاری فارس فارس نیوز کرج البرز هزار میلیارد تومان پرداخت کنند قطعه سازان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عطااللّه هاشمی، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: انتظار کشاورزان برای اعلام جایزه تحویل گندم چه زمانی به پایان می‌رسد؟

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

کد خبر: 1228966 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند