Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریفی گفت: کافه های زیادی در اطراف رودخانه ساخته شده بود و ۱۸ پلاک قرمز در دره فرحزاد وجود داشت که ۱۶ پلاک تخریب شد، درحال حاضر بستر رودخانه آزاد شده است.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری برنا، احسان شریفی شهردار منطقه ۵ در جمع خبرنگاران درباره مشکلات طرح تفصیلی محله کن، اظهار کرد: تا زمانی که طرح تفصیلی محله کن را شهرسازان تهیه کنند که به پیوست اجتماعی را توجه نمی‌‌کنند، مشکلات باقی خواهند ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از شورای عالی معماری شهرسازی بارها خواستیم از محله کن بازدید و شرایط رها شدگی باغات کن را رصد کنند. املاک کن تا ۳ طبقه بیشتر اجازه ساخت و ساز ندارد که در شرایط فعلی اقتصادی منطقی نیست. در برخی از پهنه ها ساخت و ساز زیر ۲ هزار متر ممنوع است ک میزان تراکم و سطح اشغال پایین است. به دلیل این مشکلات نمی‌توانیم پروانه ساخت و ساز دهیم و مردم را راضی نگهداریم.

شهردار‌ منطقه ۵ درباره تغییر طرح تفیلی، بیان کرد: یکی از ایرادات این است، کمیته‌ای برای صیانت از باغات کن در مصوبه شورای عالی معماری شهرسازی متولی شده است و این کمیته ایراد دارد یعنی رئیس این کمیته مشخص نیست از طرف کجا باید تعیین شود. نکته دوم این است که شهرداری تهران موظف است طرح تفصیلی را در سراسر شهر اجرا کند و صدور مجوز با امضای معاون شهرسازی انجام شود اما درباره کن یک کمیته ۱۳ نفر تصمیم گیری می کنند که مخالفت هرکدام از این افراد باعث می شود که مجوز صادر نشود.

شریفی بیان کرد: با معاون معماری شهرسازی جلسات داشتیم پیشنهاداتی را دادیم و دو هفته است که کار کارشناسی را شروع کردیم و معاون شهرسازی به کن آمدند و با مردم صحبت کردند. امیدواریم یک بسته اصلاحی را به شورای عالی معماری شهرسازی تحویل دهیم.

وی درباره پروژه‌ های افتتاحی در نیمه شعبان، گفت: در منطقه ۵ به دلیل وسعت، پروژه های نیمه تمام زیاد داشتیم پروژه ای داشتیم از سال ۹۳ آغاز شده بود اما به نتیجه نرسیده بود که در دهه فجر امسال به بهره برداری رسید. یکی از وظایفی که داریم آزادسازی سرمایه هاست. با حضور شهردار تهران، ۵۶ پروژه عمرانی افتتاح شد و اعتبار آن ۶۹ میلیارد تومان بود که درحال کار است تاکیدی داشتیم که حتما قابلیت بهره برداری برای مردم داشته باشد.

شهردار منطقه ۵ گفت: سرای محله اکباتان، مجموعه ورزشی کن، از جمله پروژه هایی است که در دست داریم همچنین کلینیک درمانی در منطقه ۵ فاقد سیستم اطفای حریق بود و اعتباری اختصاص پیدا کرد تا سیستم ایمنی ارتقا پیدا کند، همچنین پروژه های افتتاح بوستان و ... داریم اعتبار پروژه ها ۵۰ میلیارد تومان است و برخی از پروژه هارا در اردیبهشت افتتاح خواهیم کرد.

وی درباره دره فرحزاد، تصریح کرد: بوستان فرحزاد در نیمه دی ماه، از وجود معتادان متجاهر پاکسازی شد، درحال حاضر دره فرحزاد با شرایط قبلی کاملا متفاوت است. گام بعدی ما باز شدن دسترسی به دره فرحزاد بود، کافه های زیادی در اطراف رودخانه ساخته شده بود و ۱۸ پلاک قرمز در دره فرحزاد وجود داشت که ۱۶ پلاک تخریب شد. درحال حاضر بستر رودخانه آزاد شده است. جانمایی کانکس پلیس در این محل پیش بینی شده و سال آینده شورای شهر تهران برای ساخت یک اکوپارک در دره درنظر گرفتند که اگر این اتفاق بیفتد.

شریفی ادامه داد: مسئولیت ساخت اکوپارک به سازمان بوستان ها واگذار شده است امیدواریم از ابتدای سال پروژه آغاز شود و تا شهریور بخشی از آن را در اختیار مردم قرار دهیم.

شهردار منطقه ۵ گفت: فضای های امن معتادان در دره فرحزاد پاک شده اما هنوز حدود ۱۰۰ معتاد متجاهر در این محل درحال تردد هستند قرار شد با همکاری پلیس هرچه سریعتر این افراد جمع آوری و تحویل مراکز درمانی شوند.

وی تصریح کرد: بیشترین معاملات مسکن در منطقه ۵ اتفاق می افتد، به دلیل اینکه منطقه سکونتگاهی است و یک منطقه روبه بالاست و قشر متوسط اجتماعی این منطقه را انتخاب می کنند و دسترسی های به وسایل حمل و نقل عمومی جزو منطقه های ممتاز خواهد شد و قیمت آن از مناطق لوکس تهران پایین تر است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات معماری ساخت و ساز شهرداری تهران معاون کارشناسی دهه فجر سرمایه سیستم ایمنی شورای شهر تهران معتاد مراکز درمانی مسکن حمل و نقل عمومی شهرداری طرح تفصیلی معماری شهرسازی دره فرحزاد طرح تفصیلی منطقه ۵ محله کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۹۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز اموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.   تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.   رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.   وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.   وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه